Karja
mně vyhovuje nejvíc, ale není bez chyby. Bože, úplně jsem za těch devět měsíců odvykla.
Vše o těhotenství a dětech
Lamicka prosim te, pokud se nepletu, vy doma stavite Kaplu? Da se neco rozumneho postavit z 480 dilku? 280 mi prijde malo a 1000 moc, hlavne financne. Nakonec teda volim 280 + 200 z bazaru, ale jsem nejaka nerozhodna![]()
Karja ona to má pár měsíců, takže ji vložka obtěžuje (no koho ne a taky pamatuji ty začátky, kdy jsem měla pocit, že mám plenu) a do toho má trénink, na který chce, ale vadí jí to... takže je děsně naštvaná. Tak jí to chci ulehčit.
Ptala jsem se, co používají ostatní holky, prý se o MS baví, ale tohle neřeší. Kdybych to sama mohla vyzkoušet, bylo by to jednoduší.
Lamicka já jsem poměrně brzy přešla na tampony aspoň na sport, vložky mi právě vadily. Možná bych jí nabídla i to. Tenkrát teda žádné jiné vymoženosti nebyly.
Tento koncept nemožnosti vybrať si dieťa z družiny hocikedy ma vždy necha perplex.
Gatita máme těch 280 ks + 100 barevných, bohatě to stačí :)

Evaeva jo, mně tampony maximálně vyhovovaly. Plánuju jí je taky nabídnout, ale vlastně jsem si říkala, že to má čas, ale možná čím dřív, tím líp.
letfenixa mně se líbí, že chodí ven, ale může to být trochu komplikace. Já teď budu doma, takže buď syn přijde sám před tím než půjdou nebo ho vyzvednu poté.
Lamicka uf, super, diky moc.
Evaeva naši druzinari chodia von, aj tam si ich môžu rodičia vybrať.
Kan Pinot Noir je to tak, jak napsala Eva, já jsem se vyjádřila špatně, pardon. Prý je to proto, že "chodí ven", ale bohužel nechodí. Sedí v lavicích a kreslí si (a do těch tří nesmějí svačit)
dcera tam nechodí moc ráda a já se jí nedivím, a to, že jí nemůžu vyzvednou ve dvě nebo o půl třetí mi dost komplikuje život vzhledem k odpolednímu spánku mladší a taky k těm kroužkům.
Ale jak tak nad tím uvažuju, tak doma sice tu plonkovou půl hodinu až hodinu (až dvě) leží u televize, ale kouká na anglické pohádky, tak to pro ni bude mít větší přínos než se v družině bát, že dostane černý puntík za neposednost ![]()
Lamicka jezis ja dceru fakt lituju moc, uplne se minto vybavuje, ty zacatky. Ne ze bych ted byla smirenejsi
ale na lehci krvaceni jsou ty kalhotky fakt sympaticky.
Mohučanka Tak teraz tomu nerozumiem už vôbec
Mohučanka aha, tak to je teda naprd. Myslela jsem, že v družině si děti hrají. A to omezení svačení nechápu už vůbec.
letfenixa tady chodí i na různé hřiště nejen na pozemek školy. A tašku do školy nemají sebou nikde.
711990 ja ji taky lituju, ale nechci na ni prenest nejaka svoje traumata, protoze zatim to probiha dobre, vcetne komunikace. Ja trpela jak pes, stydela jsem se, byl to boj, ms jsem cely zivot nenavidela. To ji rict nemuzu.![]()
Lamicka to jí neříkej
Já měla k ms vždycky takový smířlivější postoj. Jako byla to a je otrava, ale téměř mně to nebolelo, jako nic extra ke stydění mi to nepřišlo... Akorát někde mimo domov jsem se bála nehod v noci. Tak snad to dcera taky moc neprožívá.
letfenixa já taky ne. Může to být tím, že vedoucí vychovatelka je tam paní, která tam byla už když jsem tam chodila před 35 lety. Prý tam mají pěkné hry, gravitrax nebo lego, ale prvňáci se k nim nějak nedostanou, nebo možná akorát ti drzejší a ne moc často. Jinak si tam hrajou na školu nebo si malují a někdy v té době, kdy se nesmí vyzvedávat, dělají "společný" ( = každý sám, ale všichni to samé) projekt, nějaké tvoření na povel v lavicích. Jako ne že by tam dcera nějak moc trpěla, ona má kamarádky i kamarády a tvoří moc ráda, ale mně to trochu štve.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články