ty jsi bozi,fakt.Tvoje dnesni doktorsky story me uplne odrovnalo.![]()
Vše o těhotenství a dětech
tak ten mam. Akorat na nafukovacich kolech. A nelibi se mi
Ale ma teda par vyhod, mela jsem ho i na prvni dite.
Jinak k tem sportovnim kocarkum...teoreticky by dite uz melo umet sedet, takze ho tak hned nevyuzijes.doporucuju tomu dat cas a koupit si nejaky az kdyz budes vedet, co te stve na tom stavajicim hlubokem. Protoze ten sportovni pak na rozdil od toho hlubokeho pouzivas nekolik let, tak se vyplati to mit uz trochu osahane. Jinak ja teda radsi nebudu radit, pac jsem si koupila kocar, co se mi nelibi, a jeste v blbem stavu. Takze vyresene to sama nemam a mozna se potkame v tom vandastoru![]()
Zarinya Ja to psala segre a pry tuhle historku uz slysela od kolegyne, jen mel jeste na zadech brokovnici, a pes ji teda neobtezoval. Takze asi nic novyho u nas v kraji.
Karja tyve seš silnej jedinec. mě by tam už neviděli, asi bych porodila doma![]()
Pinot Noir já jsem zde za hysterku, ale su fakt lekavá a čokly (ne psy, čokly-přesně od dob co mám děcka a zažila jsem pár podobných okamžiků) nesnášim, řvala bych strašně
viktorka_od splavu No, já mlčela, protože kdybych něco řekla, bylo by to něco fakt strašného, tak jsem tu hubu radši neotevřela. Ale slyšet řvát vlastní dítě hrůzou je teda něco... no, těžko popisovat, fakt.
Pinot Noir já se právě v takových situacích neumím ovládnout. nebo spíš ani nechci. (ten pes tam bude přiště zas..)
žluťásek Tak máme další "problém", který se vyřešil úplně samovolně, bez jakékoliv snahy: Ríša začal sám od sebe spát ve svém pokoji. Sice v noci přijde, ale usínat už chce v pokojíčku. Nijak jsem to neřešila, společný spánek nám vyhovoval. Ale řekl si sám. Nechat věci prostě plynout se mi opět osvědčilo ;)
Pinot Noir stastna to matka u nas to takto plynulo do sedmi let a pak jsem teda uz zatlacila ![]()
Ja teda rvu, pes mi na dite neskakal, ale jednou mi ji sejmula blbena na lyzich. Rvala jsem tak, ze malem padla lavina.
Karja hele a seš si jistá, že chodíš k opravdickýmu doktorovi, jo? ![]()
viktorka_od splavu No ja ted premejslim, ze to smazu, jeste me nekdo odhali a posle mu tam tu hygienu! Ja jsem tam fakt spokojena, mnohem vic nez u predchozi lekarky,coz bylo skutecne dobre pracoviste, ale byly tam jine mouchy mimo psa, no;-)' Clovek nesmi bejt tak upjatej no!
Karja Mně je náhodou sympatický!
žluťásek Uvidime, co se narodi, snad to bude zase malej vietnamec a ne stene;-).
Karja Já čekám, jestli bude pes nakonec taky překousávat pupeční šňůru ;)
Pinot Noir Mohla bych tady vypichnout hodne kladu, ale ja to nechci zakriknout, ze:-D
continuity No tak spí tam sotva týden, že
Původně jsem počítala, že ho z ložnice dostaneme až v okamžiku, kdy půjde do pokojíčku i mladší. A vůbec není řečeno, že to tak fakt nebude. Ale zrovna tohle je mi tak nějak jedno.
DruI Ja tam doufam rodit nebudu!!! To neni ordinace v porodnici, to by bylo asi fakt moc no, pes v nemocnici:-F
Karja No ale ta historka, co by z toho porodu mohla bejt! ;)
Pinot Noir já si tuhle metodu nemohu vynachválit ![]()
DruI Nemusim mit vsechno! Ale nevim no, ono neco bude I bez psa, minuly tyden sambo rekl, ze v pohode, ze kdyby byl v praci, tak prijede do porodnice vlakem, ale rekl uplne jiny mesto! Kde neni ani porodnice a ani snad nemocnice....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY