Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
35199 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 12:21

Mohučanka Bych dceři řekla, že babička si to pamatuje z doby, kdy byla malá, že ji tenkrát málem odnesli. A že teď už chodí jen kluci přestrojení za čerty a nikoho rozhodně neodnášejí, že je to jen taková hra.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 12:57

711990 Jo, taky jsem si říkala

Kokoska budu o tom muset s dcerou ještě promluvit, zítra budou mít Mikuláše ve školce, ale vzhledem k věkové skladbě předpokládám, že pokud tam čert vůbec bude, tak nějaký moc hodný...

Jinak teda podle mojí mámy se děti musejí něčeho bát, ale už to teda prý říkat nebude. Připomněla jsem jí, že dcera se běží schovat, když jede kolem auto (v naší ulici šnečí rychlostí) a že jsem ráda, že se bojí reálně nebezpečných věcí a ne strašidel. Teda uff.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 13:03

Mohučanka u nas ve skolce certi ramusi v jidelne a tukaji na zavrene dvere trid, ale pak vstoupi jen andel s mikulasem, ze certa zahnali, protoze jsou tam jen hidne deti

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 13:14

Tip pro všechny, kdo se stejně jako já nedostanete nikam na cvičení ani do posilovny: pořiďte si bosu. Oprášila jsem to svoje, na které jsem si dosud dávala nohy při kojení a zkusila těchto pár cviků:

https://www.fyzioklinika.cz/navody-na-cviceni-vse/cviceni-podle-pomucek/bosu/bosu-narocnejsi-cviky

Stačí pár minut a druhý den všechno tak krásně bolí! A děcka si s tím vyhrají. Lepší než všechny ohnutý desky

Offline dzizisketa
9042 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 13:24

Pinot Noir 

Výskok na bosu snožmo. No už vidím, jak si přitom rozbiju hubu o nějakou skříňku nebo stolek

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 13:26

dzizisketa Ty výskoky jsou právě super . Viktor se mi u toho nahlas směje!

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 13:34

Pinot Noir Jo to je fakt, ze my mame takovou balancni podlozku a dcera si s tim jeden cas hodne vyhrala!

Offline Garfie
28657 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 13:46

Jeden vánoční....asi se to víc hodí sem, než do vtipů!

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:14

Pinot Noir dcera bosu taky miluje! Nemáme ho teda doma, ale když je s námi na sportovišti, tak je od ní díky bosu na chvíli pokoj...já nakonec to prkno nekoupila. Pořizovala jsem jí dětský kalendář, duplo, encyklopedii larousse o dinosaurech a nějaké drobnosti typu ponožky s tučňákem a jednak se zas nemusím zruinovat, jednak nejsem úplně příznivec vodopádu dárků.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:15

Garfie jojo...a vzpomínam na vtip, kde byly kočky zamotané do folie, aby nelezly na stromek, anebo stromek zamotaný do folie (aby ho kočky nezničily)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:18

Garfie

Jinak jak sem tu hlásila noční odstavení a že se díte pořád ještě budí, tak už nebudí ... betsey takže je potřeba prostě jenom vytrvat. Konečně po roce spím jako člověk. ALE! Vygenerovalo to jinej problém a to poměrně závažnej - sem se už několikrát přistihla, že si tak jako bajdvej přemešlim, jestli by teda někdy v (dalekém, předalekém) budoucnu nebylo hezký mít třeba druhý, že to vlastně není taková hrůza ... no jako co to jeee doprdelee?? Já, vůdce odboje proti druhé vlně a vůbec připustím takovou myšlenku! Tvl to není možná toto, že jakmile se člověk normálně vyspí, tak už se mu zase splašej kladiva? To vážně zblbne úplně každej? Ještěže jsem si to sem dala písemně!

Offline Potrefenáhusa
39084 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:19

Garfie já jsem seděla včera vedle takových dvou chlapečků cca 5 a 7 let včera na kafi vedle dětskýho koutku - jako strašný moc

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:22
Offline viktorka_od splavu
49477 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 14:45
Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 15:15

MP Meri i ty, Brute?

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 15:16

MP Meri Neee, ze bych ty dve mela uz, ale mi prijde, ze se pak po case ta ,,prace,, se dvema rovna jak s jednim, ze by se jako mohli nejak zabavit a srat se navzajem a matku z toho vynechat????

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 15:18

Mohučanka Ja mam jeden darek, jsem fskt husta, ale dcera skutecne nic nepotrebuje, to prkno jeste nemam vybrany a nejak se mi tim ted nechce zabyvat ani cekat na ppl:-D

Offline rasaNori
8888 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 15:19

MP Meri no jsem na tebe zvedava:D a to si ale psala ty ze sambo spis neni nez je doma ze? Jestli jo tak az si to druhe uvijete, vrele doporučuji to mit nejak osefovane protoze to co se deje ted u nas je na palici (cti dva nemocni dospeli na dve zive deti). 

Offline rasaNori
8888 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 15:21

Karja ja mam darku pro ni hromadu, musim vybrat tak at tam ma knizku, mekouse (zupan s plamenakama) a vaham mezi spectrou a prknem, doma mam oboje ale schovane tak uvazuju co vcil... 

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 15:24

rasaNori Asi spectru,to je pro mensi ne? Ja mam kuchynku:-D A miminko, co ale donese miminko:-X Knizky doufam dostane od babicky s dedou, ja co jsem kdy koupila tak se ji stejne nelibily a jede furt nejaky retro pisnicky a basnicky)