Gatita já jsem jako první hluboký měla taky inglesinu. Jiný typ teda, ještě trochu osklivejsi Magnum
ale je to tak skvěle vymyšlený kočár, že čert vem design. Já vím, že teď už se dělají úplně jiné kočárky, ale ty houpací velké prostorné koráby mi pořád přijdou pro malé miminko úplně nejlepší.
Vše o těhotenství a dětech
Karja hele a seš si jistá, že chodíš k opravdickýmu doktorovi, jo?
Spíš kynolog nez gynekolog teda ![]()
Vykašli se na podsedák, ta rostoucí židle je lepší, dítě se vysadí samo, samý výhody to má.
dynda Jo, stoprocentne je to lepsi, vubec me to nenapadlo.
žluťásek ja prvni mela taky magnum. Mela jsem ho zadarmo od kamaradky, takze sama bych si asi vybrala jiny, ale nakonec se tak osvedcil, ze jsem az do okamziku, kdy nadesel cas na sportak, jiny neporizovala. Ted jsem si koupila z druhe ruky ten novejsi model a stve me na tom spis to, ze je to dost jety kram a ze to byla blbost. Uvazuju, ze poridim jeste nejaky skladnejsi do mesta, ale prave v porovnani s tou inglesinou mi ted vsechny prijdou jako plastova chrastitka.
A dotaz do plena: jake kocarky maji v korbe takove to okenko, kterym muze vetsi mimino koukat z lehu na brise ven?nedari se mi to vygooglit.
Gatita Já asi zvolim tohle, ten Bee se mi teda líbí víc, houpací krávu nee, to prostě nejde.
Bugaboo Cameleon se mi líbí nejvíc, ale ten spánek v sedě je hroznej.

Gatita kamarádka má tuším Gesslein a je tam vepředu sitka, kterou může dítě koukat ven.
Gatita Cybex nebo Joolz maji sitku.
Mutziputzi kocary jsou dneska tak pekny!
My meli pred 8 roky Teutonii, hrozny hit tehdy, stal ranec, byl uzasny. do terenu i do mesta, ale takhle pekny teda nebyl.

Mutziputzi ten je hezkej
Mutziputzi a tak si kup Cameleona a to pak prodas a jako sportak koupis Bee?
711990 Takovou rozmařilost bych si nezodpověděla ani před sebou![]()
Karjamáme rastúcu stoličku.
Mutziputzino ono bys na tom moc netratila ani...
Moje matka včera řekla dceři (jako mojí dceři, která při jakémkoli náhlém zvuku vyskočí, vykřikne Bojíš! a běží se schovat), že budou chodit čerti, a když bude zlobit, strčí jí do pytle a odnesou ![]()
A já na to Neee, babička si dělá legraci, a babička prý No jenom jestli!!! ![]()
Teď čekám, až přijde babička domů, abych to s ní probrala bez dcery, ale asi se bojí a nejde ![]()
Mohučanka mozna se boji, ze si pro ni taky prijdou certi![]()
Karja To bych ráda viděla ten sambův obličej, až by zjistil, že se v tom městě porodnice nenachází a že vůbec neví, kde jsi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY