Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline rasaNori
8888 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 19:33

Mohučanka nene, prave uvazuju jestli to pro ni nebude prilis brzo, ja si s ni rada povidam v aute ale obcas je radio Jerevan tak nevim no...

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 19:40

rasaNori aha, my měli před 12 hodinovou cestou autem a já nejsem vůbec upovídaná tak jsem to pořídila a nikdy nelitovala. 

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 19:40

Kdyz ma dite po ockovani teplotu 37.4, tak to je jeste ok, ne? Odecita se toho pul stupne? Takze je to jako 36.9? 

Offline continuity
43697 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 19:46

711990 to zalezi, kde si to merila? Jinak je to ok, zcela normalni reakce. Kdyz by mu to stouplo nebo bylo blbe, klidne mu dej panadol, ale zatim bych vyckavala, ona je v 7 teplota nejvyssi, dalsi peak je kolem pulnoci. .

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 19:47

711990 Jo,to je uplne OK, tajy zalezi, kde to meris. V zadecku je vzdycky vyssi. 

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 19:48

continuity Zajimavy s tema hodinama,ja vim jen obecne ze vecer je to horsi, ale ze 7 a 12, to ne

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 19:49

continuity Karja tak dobry:) merila jsem v zadecku, takovym tim bezdotykovym mel jen 36.3 :) diky!

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 19:55

711990 Ten bezdotykovej vubec nepouzivam, mne to nikdy nemerilo stejne, I jsem si pujcovala jinej a taky to merilo divne...to I rukou to namerim lip snad...az ji nepreperu tak nevim, jak to zmerim, v podpazdi si jeste nenecha, v puse taky ne...

Offline 711990
18331 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 20:01

Karja mne prijde ze ten bezdotykac meri dobre, zkousim vzdycky i na sobe...ale tezko rict, no

Offline DruI
5614 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 20:02

Karja Ehm, já trochu jedu systém, že pokud se dokáže bránit změření, tak má teplotu maximálně lehce zvýšenou a není třeba podnikat žádné razantní kroky. Ale teda ona když má opravdu horečku, tak je malátná a vláčná a změřit se nechá.

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 20:06

DruI No ani mi o tom nemluv, jak mela dcera ty ctyrictky, tak jsem si te vlacnosti uzila az dost....desny, popsalas to naprosto presne .

711990 Ja myslela, ze mam nejakej vadnej kus, tak jsem si pujcila od sestry, co ho pouziva uz leta a stejnej vysledek, mozna to neumim.

Offline continuity
43697 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 20:44

Karja to mi rikala kamaradka detska lekarka. Ze je prave dobre to zmerit kolem te seste, sedme. To je takova sikovna doba, kdy dite jeste vetsinou nespi a je hned jasneji, hlavne pokud uz jsou horecky vic dni. 

Ja pak jeste jednou merila tim bezkontaktnim, kdyz jsme sli spat my a to uz jsem vedela, jestli mam neco v noci resit nebo ne.

Jinak ja mam digital, se kterym merim v podpazdi a vim, ze musim tam 0.5 stupne pricist.

Beru to vsechno jenom orientacne jako rozliseni, jestli resit nebo ne. Mozna uz jsou lepsi, ale odkdy jsem rozbila rtutovy, uz mam pocit, ze jsem teplotu nikdy nezmerila presne. 

Offline continuity
43697 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 20:50

rasaNori pokud tu tuzku vyslovne nepotrebuhete, klidne bych jeste chvilku vyckala. Pokud si povidate, je to urcite lepsi a nevydrzi to navzdy.

Offline rasaNori
8888 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 21:01

continuity no my prave odlitame 21,tak jsem si rikala ze do letadla by mohla byt cajk... 

Offline continuity
43697 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 21:57

rasaNori at si dela kazdy co chce, ale ja bych teda malinkym detem sluchatka na usi nedavala. A bez sluchatek to nedaji spolucestujici. 

Online Garfie
28657 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 22:09

711990  si povíme ještě...

Online Garfie
28657 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 22:13

rasaNori Já bych asi ještě počkala, pokud to není nutné, myslím, že ve dvou a půl je to trochu zbytečné, ale jako proč ne, trochu ji to zabaví. Pokud to chceš ale do letadla, tak souhlasím s continuity sluchátka bych nedávala a bez nich to je průpal, jak dlouho letíte? Kratší lety utáhneš v pohodě na něco jiného, kup jí nějakou novou hračku a vytáhni v autě, nejlepší jsou autíčka, nějaké skládačky a něco na klíček...

Offline Pinot Noir
30088 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 22:13

Říkala jsem si, že když se jeden kluk narodil na začátku zimy a druhý na začátku léta, určitě to nebude s tím děděním oblečení vycházet. No... Miminko Viktor měl dnes na sobě tričko, pěkně obepnuté, které má Ríša na sobě na fotce, kde sedí v židličce a jí vidličkou

Offline Karja
44978 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 22:46

Pinot Noir No ono to prej nevychaziva na zacatku a pak se to srovna;-). Tak kluci budou treba kazdej jinej, jeden cahoun, druhej udelanej;-). Dneska rekla mama o dceri, ze je ,,hrozne silna,,. Jako ty lidi vubec nevedi, jak vypada tlusty dite, navic kdyz mela posledne takovou podobnou osklivou hlasku, tak jako naschval byla mala pak nemocna a nekolik dni nejedla, uplne jsem si rikala, ze to zakrikla....

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. prosince 2019 23:03

betsey Hele, ale dvě hodiny jsou dobrý ... jak jsem psala, u nás to bylo první den stejně. Dvě hodiny jsem uspávala, já ho teda vyplakat nenechávám, takže jsem chovala, utěšovala, mazlila, ale bez kojení. Za ty dvě hodiny usnul fakt asi dvacetkrát, ale vždycky se hned vzbudil a dožadoval se. Ale ve dvě ráno jsme odpadli oba a vstali až v sedm. A další den už se budil sice často, ale uspávání už trvalo mnohem kratší dobu. Ta doba se postupně zkracovala, jako nebudu kecat, celý to trvalo fakt třeba tři tejdny, nebo měsíc. Ale rozhodně to nebylo náročnější, než noční kojení. Prostě se třeba 4x za noc probudil, tak jsem pohladila, dala dudlík, přitulila ... víc než pár minut to nezabralo. A postupně to ustávalo, teď se prostě budí fakt minimálně a je už hodně těch nocí, kdy se probudim až ráno. To je fakt hrozná slast. Získala jsem tim minimálně hodinu života navíc, protože jak mám konečně víceméně nepřerušovanej spánek, klidně si můžu jít večer lehnout AŽ v půl 12 a pořád dobrý