Pinot Noir pro našeho je nejlepsi odměna na světě kindervejce. Ale to se v čekárně u zubařky moc nehodí ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri hele, 15 letej syn má spolužáky, který pařej třeba 4 hod v kuse hry na pc, jeden si vzal dokonce komp i do školy na spaní ve škole a nemohli ho prej od něj odtrhnout.... tak si říkám, že je fajn, že naše děti na tom nejsou závislý, ale už si nepamatuju, od kdy jsme jim to půjčovali...
My teda s manželem nejsme moc velký zastánci zakazovani, pak na to většinou roste chuť, takže spíš jen vymezujeme hranice... třeba když měl cca v 1. třídě syn oslavu narozenin tak bylo moc dobře vidět, který rodiče jsou militaristi - jejich kluci většinou lítali po baráku jak urvany z řetězu a hrozilo, že tím mečem něco rozbijou
Gatita moc gratuluju a ať jste všichni zdravý a spokojený
Sairon na zuby jsem celkem pes, takže už odmala vědí, že přes to vlak nejede... na tohle téma u nás prostě končí diskuze... jeden čas proti remcani pomohlo i pár celkem hnusnejch obrázků, jak by to mohlo vypadat, kdyby se na to vykašlali nebo to začali flákat... docela dlouho jsem jim zuby dočišťovala a pomáhá i zubní hygienistka, která jim všechno ukáže a odpoví na jejich případný dotazy
MP Meri Syn asi v tomhle veku mel rad Vceli medvidky a Zizalaky.
Ted uz mu obcas chci pustit i opravdovy film,rak kdyby nekdo mel typ na filmy,budu rada. Zatim ho bavila Nic na Karlstejne a Bazanti jdou do boje. Vydrzi max tech 90 minut.
Syn ma pokazené všetky zuby, ja teda vidím "len" na stoličkách, dôkladne umývame večer, kefkou, jednozvazkou a medzizubnou, s detskou pastou, ktorú s chuťou prehĺta, vďaka nástupu do škôlky a non-stop nejakej chorobe má zatiaľ opravený len jeden zub, zvládol to pekne.
Nepamätám si, kedy zacal pozeravat telku, možno tak okolo toho roku a pol, ale podľa psychológov aj tak má rodič sedieť pri dieťati a vysvetľovať, co sa deje (nie že by som to vzdy robila), pozerava vzdy niekoľko mesiacov dokola to isté - Maša a medveď, Chugington, teraz Hurá za hadankou, co sa naučil, ze telka sa púšťa len večer, nie cez den. Tablet nic, na telefóne moze len fotky pozerať, ale vela púšťame detské CD.
žluťásek Ja davam dceri piti do flasky od Kubika Watter (je to ochuceny sladky piti), vzdycky to vyzahnu a pak do toho prelejvam vodu nebo caj PS.: ale kdyz je nemocna, necham ji pit to sladky, vypije toho hrozne moc:-D:-D. Tak taky jsem ji s tou flaskou v ruce objednala v roce k zubari a ten pohled....:-D:-D
Jinak zuby teda v roce a pul moc nezvladame, dcera hrozne rve, takze jsem rada, ze vubec neco posmrdlame a ze vi, ze se to dela. V dubnu jdeme k.zubari, takze pocitam, ze od brezna na tim zacnu vic makat!
My mame velice peclivou zubarku a ta po me chce, abych krome docistovani cistila detem i mezizubnim kartackem..a priznavam, ze ja jsem v tomto lempl, ten mezizubni uz nedavam.
Tak to asi bude moje predsevzeti do noveho roku, neflakat to.
Na tv se divaji na Decko, mobil a pocitac nemaji k dispozici.
žluťásek Náš už bohužel kindrvejce taky objevil. A zjistila jsem, že lepší hračky, dá-li se to tak nazvat, jsou v těch pro holky ![]()
16m vnuk miluje muj mobil. Mam obal, ktery se otvira jako knizka, tim se rozsviti displej. Kdyz se zavre, rozsviti se na obalu na 2 vteriny cas. To se mu strasne libi, ale jen jako hracka, koukat ho na nic nenechavam. Ale moc rad si prohlizi svoje fotky :)
Syn dlouho na nic koukat nechtěl, občas jsem to zkusila, jestli bych nemohla mít chvilku klidu
začal někdy před 2.narozeninami a miloval Krtka, do té doby ho zaujaly jen některé písničky, co jsme si poustěli my, třeba muzikál Hamilton, ten frčel dost. Já TV/tablet používám jako nouzovku, když je mi zle a to je šílený, co jsem zjistila. Před Vánoci jsem měla děsný bolehlav až do migrény to šlo, já k tomu omdlívám, sama na dvě děti, no posadila jsem ho k obrazovce a vydržel asi 4 h v kuse, pak se najedl a koukal by dál. Jinak u muže si to vždycky nějak vyprosí a mě to štve. Si myslím, jak si hezky potichu hrají a on jeden kouká na golf/letecké katastrofy a druhý na prase Peppu
naštěstí jsme tu věcně sami, takže má smůlu a dívá se málo. Pak teda ještě v restauraci, když se potřebujeme někde najíst a nemají tam koutek, tak aby to tam nezbořil.
Pinot Noir Pozor, existuje i klučičí verze s autem na obalu. V těch jsme měli fakt pěkná autíčka (jako plast pochopitelně, ale drží už dlouho a nic neodpadává). Ale nevím, jestli jsou k sehnání běžně. Tyhle měli někdy v létě v Kauflandu, jinde jsem je neviděla.
Jinak vídávám jen bílé unisex a růžové holčičí, žádnou modrou variantu jsem ještě nepotkala.
žluťásek Tak ty jsem neviděla. Ale i kdyby, zatajím to! Kdyby zjistil, že v tom může být auto... ![]()
Boty! Už zas boty! ZIMNÍ BOTY!
Nesnáším nakupování bot pro sebe, natož pak pro dítě, které mi neřekne jak sedí.
Jestli někdo může porovnat zimní barefooty Baby Bare, Beda, Protetika a možná ještě kompromisní Primigi, tak ale fofrem a budu vám neskonale vděčná. Už v tom ležím dvě hodiny a nejsem s to vybrat.
žluťásek Jo, tak my porizujeme ctvrty uz!!! Ctvrty zimni, ale uz z druhy ruky teda, ted roho v zime stejne moc nenachodi.
Zlusim to tady, nemate nekdo k prodeji za pakatel teplou zavinovacku? Ja mam jednu teplou a pak x tech rychlozavinovacek, co jsou k prdu, slaby a dite ma odhaleny stejne celej hrudnik. A s tou blici frekvenci je jedna tepla zalostne malo! Kupovat novou se mi nechce, jak je dlouha, tak mi z toho za chvili vyroste, ale za tech par dni jsem pochopila, ze v teplicku se ji jinak lebedi a usina!
Jak to máte s cca rok a půl starejma dětma a televizí/tabletem/etc? A neříkejte, že všichni jedete no display do 2 let, to jsme teda fakt nedali ...
Harantům je rok a třičtvrtě... a televizi maj za odměnu (resp. když se mamina chce v klidu najíst) asi deset minut denně. Osobně to pokládám za přehnaný (jakože za přehnanou úzkostlivost) a klidně bych jim povolila i víc, anžto milujou hlavně nějaký písničky a srandovně se u nich kroutěj ![]()
Karja Zavinovačku na prodej nemám, ale co dát dítě do spacáku? Z toho tak rychle nevyroste. Já uchovávala obě děti ve spacáku, zavinovačku (čtverec se suchým zipem) jsem dostala přes nesouhlas na druhé dítě, ale byla úplně k ničemu, dítě dvakrát koplo a bylo venku...
Karja Pro dceru jsem používala hebké chlupaté zavinovačky s páskem, byly skvělé a možná bych je našla ve vaku s věcmi na miminko, kdybys je chtěla půjčit. Ale podobně by asi posloužila i malá nebo přeložená deka a pásek od županu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY