Karja no chápeš, a potom ešte príde puberta
Vše o těhotenství a dětech
Karja
znáš pravidlo pěti vteřin?
Karja No ale triko je chlupatý, ne? Olíznu ho občas proto, že ho plivne do beraního fusaku a je fakt hned chlupatý. Já si umím sundat chlup z jazyka, ale mimino ne. Neumím si představit, že kvůli tomu nosím flašku s vodou.
Pinot Noir Ty jo, vubec nevim, jak jsem to delala, kdyz byla mimino, ale vubec jsem neoblizovala, podle me jsem to nejak neresila nebo jako oprasila rukou:-D.
Pinot Noir mladší dítě dudlík nechtělo, ale starší ho měla víc než dva roky, už si to teda moc zřetelně nepamatuju, ale že jsem v životě neoblízla to vím jistě..
viktorka_od splavu Jsi neměla chlupatej fusak!
Karja No tak ruka z pražské MHD je určitě o dost horší než moje huba ![]()
miuu Jo, podej prosím info z přednášky. Je to zajímavý. ![]()
Pinot Noir já měla beraní fusak (dlouhej chlup) v něm postupně dva kluky a neoblízla jsem nikdy v životě
. Doufám, že Karja udělá statistiku
.
crazydaisy Karja teď nemá čas, ale myslím, že už byl určen dočasný zástup ![]()
Pinot Noir s tím jak Karja teď nemá čas jsi mi něco připomněla. U syna čekají rodinu a teď někdy, jak jsme se viděli, tak syn s vážnou tváří říkal, že se těší, až bude snacha doma na té "dovolené", že mu bude moct pomáhat s nějakejma věcma do práce - a fakt to myslel vážně. Jsem se začala smát jako blázen a že snad on bude pomáhat jí až přijde domů. No koukal jako vyoraná myš
.
Ptala jsem se příbuzné zubařky, jak to, ze já cistim a otec na zuby kasle, já plnou hubu kazu a on nic...? Říkala, ze to je složením slin a prostředím v ústech, ze to jen péči úplně neolivnim, resp. ze muzu čistit ostosest a kazit se mi stejně budou. Samozřejmě necistit je, bude to horsi. Je to nespravedlivé.
nonemy Ja jsem dalsi priklad, ze na tom neco je, protoze mam uplne stejnou zkusenost jako Pinot Noir - u zubare pokazde pochvala, jak mam zuby vyborne cistene, ale pritom kaz na naproste vetsine zubu, tri stolicky vytrzene (protoze byly tak vyzrane kazy a cistenim kanalku, ze se proste nedaly zachranit), dva predni zuby po resekci, tedy mrtve, no hanba mluvit. A zadny zubar, ktery zastava teorii, ze "dobre vycisteny zub nemuze onemocnet" mi nebyl schopnen vysvetlit, jak je to mozne ![]()
MP Marge Za problém kazivosti, pokud jsou zuby opravdu dobře čištěný, můžou většinou fisury - tzv. krátery mezi hrbolky na ploškách zubu. Někdo je má opravdu hodně hluboký a nedá se to moc čistit. Tvar zubů se dědí a proto ten (genetický) sklon ke kazivosti zubů. Zub se pak kazi jakoby zevnitř a zvenku třeba dlouho vypadá ok. Proto se při preventivní prohlídce má dělat i opg rtg. A problém fisur se dnes spolehlivě řeší jejich pečetěním.
Ještě dodám, že při dnešních možnostech zubní medicíny moc záleží na volbě lékaře, může ve finále ušetřit hodně peněz a možná i bolesti v budoucnosti.
Pridam eklhaftnou prihodu, pak vam prijde olizovani dudliku uplne v pohode. Jednou jsme byli nekde na jidle a u vedlejsiho stolu byla maminka s miminkem ve vajicku(tipuji max. 6mesicu). Zena pojidala svuj obed a v pravidelnych intervalech se zhluboka napila vody, aby pak ukousla kus bananu, rozzvykala, vyplivla na lzicku a dala miminku. A tak to pekne stridala. Ani jist jsem kvuli tomu tenkrat nemohla.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY