Karja a ja som sa prave dnes pri triedeni veci cudovala, ze naco su komu body 92/98, ze sak to uz deti plienky nenosia a na chodenie na zachod je to neprakticke. Ale teraz jak pises tak mi doslo, ze tu velkost obvykle nosia ovela mensie deti, nie ako ten nas skoro trojrocny
nosi stale 92, na 98 este len prechadza ![]()
Vše o těhotenství a dětech
A dalsi odivaci dotaz' nemaji vase ditka nektera boty z Lidlu? Dcera bude potrebovat ke konci zimy asi dalsi zimni, takze bych rada splasila neco za par kacek, ale ma nozku teda dost sirokou, moc boticek ji neni, tak nevim kde co!
Mrakoplas No ono zalezi, ktera znacka to jak ma...;-), ted mi vyrusta z te posledni lidl velikosti. Ale vypada to, ze dcera bude asi jednou kobyla, uz ted je docela porizek a nemyslim tim ,,baby fat,, ale ma fakt silne nohy a ruce, a doktorka rikala, ze I velke chodidlo, tak treba bude vysoka.
Karja To už koupíš ve slevách, neboj :-)
Garfie No joo, ale kde?
Karja a v tescu nebudú? Alebo reserved
Karja kolik ma na vysku? Ja dnes kupovala lyze a lyzaky, dite ma nohu 13,5, lyzaky zacinaji na 145 mm:D a na vysku ma 84 cm jenom. Takze 70 cm lyze a muz doma frflal ze jsou ruzove:D malem dostal lyzakou ode me![]()
Karja jo bys ji měla videt jak tu v tech lyzich nadsene tapala po obyvaku. Pak jsme ji nasrali helmou tak uz tak radostna nebyla. Na to aby jsme ji prostridali boby a staveni snehulaku to bude letos cajk. Kdyz nebude chtit, tak se prd stane:)
rasaNori Aspon se zahreje, to je fakt, na bobech jiste bude chtit sedet I do kopce!
Karja Haha, to nevím, ale baťa slevy nemá? Já myslím, že ty zimní věci už půjdou všude....
Karja Koupila bych ty HM, stejně jsou nejlepší ;) Po kolika kusech to teda mají?
Karja velikost 105 má nebo mělo v nabídce C&A.bylo možné je koupit samostatně cena kolem 100 kč a kvlit byla dobrá [3 roky zpět]
Karja velikost 105 má nebo mělo v nabídce C&A.bylo možné je koupit samostatně cena kolem 100 kč a kvalita byla dobrá [3 roky zpět]
Karja Taky jsme začínali ve dvou a kousek. Zábava veliká to byla.
Karja mám tu pár velkých, nikdo je nechce. Chces zítra poslat fotky? Pošlu poštou.
žluťásek Jak chces, zalezi, jestli nejsou moc klucici:-D My I ty dedeny veci s traktorama jsme protridili.
Pinot Noir No nevim, jak na prodejne, tam mivaji casto dost vybileno a v eshopu po 5 plus bych jiste dorovnavala postovny zdarma mejma hadrama (ale ze bych potrebovala nejakou peknou kosili:-D:-D).
zimnivecer Jo CaA je super, diky! Tam je dobry, ze to maji I jednotlive.
Karja Z HM mám i body kupované po kusech v téhle velikosti. Neměli by něco on-line ?
Jinak já je malé dávám i když už chodí na nočník. Sice jí musím pomáhat, ale je alespoň v teple![]()
katkas Jo, ja si taky rikam, ze je to nejlepsi kosilka, a u nas nocnik do jara nejak pravidelne nehrozi;-:
Karja C&A ma dost posunuty cislovani, minimalne u mimin. Zatimco Lindex a H&M mel Tonda 62, C&A mu bylo body vel. 74 akorat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY