Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 21:12

Karja hele vadi fakt i stopovy mnozstvi, pokud mate fakt vysadit. Kup ALSAN, to je pomerne chutnej margarin. Nebo je snad i veganska Flora.

Offline continuity
43664 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 21:20

Karja ja bych klidne dva tydny neco ke snidani pekla, jestli to pomuze pak muzes premyslet nad dlouhodobejsim resenim. a vysadila bych mleko uplne, alespon na tu chvilku, at spolehlive vite, ze to ne/pomuze.

Offline continuity
43664 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 21:24
Offline Tabea
8311 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 21:53
Reakce na Mohučanka:

Začalo u nás období Mamiii, co to jeee?

Takže ráno vlezla ke mně do postele, odhrnula peřinu, začala mně šťouchat do nohy a spustila: Mamíí, co to jé? To je ruká? Mamí, to je ruká? Mamííí, co to jéééé? Je to rukááá? 

A pokračuje to!!

​A další level bude, že na tvoji odpověď, že ano, to je ruka, noha, cokoliv... odvětí: "A plóč?"

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:13
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:14

Dnes jsem telefonovala s bráchou a během hovoru si jeho mladší dcera (3) šla umýt ruce. Najednou jí brácha říká, co dělá a že je celá mokrá a bude ji muset převlíct. Takovým spíš rezignovaným, klidným tónem. A malá na to "Ty na mě kšičíš a já sem taková hodná holčička"

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:29
Reakce na bosibori:

​Někde radili, že je dobré otázku obrátit: "A co myslíš ty, dcero má milá, že to je?"

Na to se u nás ozve "A co myslíš ty, synu milý, že to je?" To nepomáhá.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:33

MP Meri 

U těch nejmenších i písničky, říkanky. Zvířátka zrovna jsou krásná, myslím, že by se už mohla líbit.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:35

Karja 

A co třeba pečivo jenom s džemem, bez másla?

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:37

katkas Dekuji za tipy, Dm musim prohledat na miste;-)

viktorka_od splavu No jo, my chleba s necim jen snidame, u snidani moc moznosti neni, kase neji, a ty nemlecne jogurty taky ne, takze toho moc nezbyva, neco na to vymyslim!

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:41

711990 Ano, u nas ho nemeli, ani mi ho neobjednaji;-( Musim poslat posly do velkomesta;-)

continuity A to ja bych pekla, ale asi treti a ctvrtou rukou momentalne:-D Uz s tim varenim je to dost jen tak tak, ze to zvladnu, ale tak pokusim se nejak, kdyz budu mit recept, tak je uz pulka prace za mnou.

Online Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:42

Karja Tak ještě chleba se sádlem . Chleba s rilettes, s rybičkami (sardinky v tomatě by šly bez másla, tuňák v oleji určitě taky). Pak jsou takové ty vegetariánské pomazánky, Mrkvová, houbová, luštěninové, třeba by jí něco z toho zachutnalo? Jejich složení ale neznám. 

Offline Fakirka
2228 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:48
Reakce na Mohučanka:

Začalo u nás období Mamiii, co to jeee?

Takže ráno vlezla ke mně do postele, odhrnula peřinu, začala mně šťouchat do nohy a spustila: Mamíí, co to jé? To je ruká? Mamí, to je ruká? Mamííí, co to jéééé? Je to rukááá? 

A pokračuje to!!

​Co teprve, až začne období A proč?

Edit:vidím, že už to tu někdo zmínil..

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:53

Karja

Zjistila jsem, že dcera celkem ochotně snídá normální jídlo. Jako ne namazaný rohlík, jogurt nebo kaši, ale těstoviny s masem, rejži se zeleninou atd. Prostě zbytek od večeře. To by možná mohlo být i pro tebe celkem bezpracné...Je mi to trochu divný, ale cílem je, aby snědla aspoň něco, takže to někdy tak dělám. Občas po ránu pozře i banán nebo rýžové sušenky (z DM).  

Online Garfie
28650 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:57

Karja V Japonsku se snídá rýže, někdy ryba nebo polévka, kdybys potřebovala inspiraci  A hele, třeba jenom ovoce by nešlo?

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 22:59

Garfie Ted uz vidim tu spoustu moznosti! Takze to dame;-)

Offline Ginger
1220 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 23:06

Karja https://www.vymlatilova.cz/recepty/bez-mleka/

docela hezky strucny souhrn pro inspiraci 

Offline dzizisketa
9035 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 23:08

Vajíčka se slaninou a fazolemi, po anglickou, to taky jde. 

Offline letfenixa
10966 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 23:29

Ja som kvôli kaši na raňajky stále nahnevaná na gastro doktorku, áno, mám mať svoj rozum, ale akosi mám stále veľký rešpekt k lekárskym radám. Keď mal syn trištvrte roka, jedavala som na raňajky také tie nomina kaše, instantné, zaliali sa horúcou vodou, na to som si ovocie dala. A synovi to veľmi chutilo, v tom čase boli jeho raňajky kojenie a tá doktorka na moju otázku, ci mu môžem takéto kaše dávať, mi povedala "zachovajte mu kojenie", tak som mu ich prestala dávať, a keď som uz nekojila a hľadala, co mu dať na raňajky, uz ich nechcel :(

Offline letfenixa
10966 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 23:30

A hlásim, že syn je úplne zdravý, pri chuti a vrcholne vzdorovity, dnes išiel spať bez rozprávky!