barbucha len teda u toho rodiča by som už nejakú mieru porozumenia očakávala a u nás to nejak nefunguje :D Ako, mal by sa chlapček rýchlo rozrozprávať, inak neviem neviem :D
Vše o těhotenství a dětech
Tak mi asi dieťa prestáva spať cez deň ![]()
letfenixa Zato večer budeš mít dřív padla.![]()
Dcera přestala spát ve 2 1/4 a já byla nadšená.![]()
Tabea v piatok nespal, včera hodinu, po boji, vyčíňal do pol 1 v noci, dnes nespal a zaspal o pol 9!
letfenixa No však půl devátá je super
. Náš usínal nejdříve v deset, takže když si zrušil denní spaní, bylo to pro mě (a hlavně nějaký manželský život) vysvobození. Teď usíná právě kolem půl deváté, což mi připadá jako luxus ![]()
Pinot Noirkeď bol bábätko, zaspaval o 6, budil sa o 4 a medzitým miliónkrát plakal, mal bdele dvojhodinovky, takže keď cez den nespi a zaspi ako bežne s denným spánkom, je to šok ![]()
letfenixa Zato večer budeš mít dřív padla.
Dcera přestala spát ve 2 1/4 a já byla nadšená.
Nó, dcera má teď období kdy buď přes den usne, spí tři hodiny v kuse a pak usne o půlnoci, nebo přes den neusne a horkotěžko ji dostaneme do postele po desáté. Já už v souvislosti se změnami deního režimu optimismem netrpím :)
DruI Předpokládám, že ráno nevstává v šest, nebo jo?
Tabea Většinou vstává kolem osmé, ale třeba dneska se rozhodla, že je ideální vstát v pět ![]()
Sara byla dnes v noci vzhuru od 1:30 do 4, pak spala pul hodiny, potom zase chtela jist, a o pul 7 prisla starsi kterou jsem doufala ze jen odvezu do skolky a doma padnu za vlast... Tak starsi ma zelenou rymu, kasel a teplotu
a to si muz dnes do prace iniciativne odvezl aspon psa:D
Tak jsme v sobotu vyrazili do Alp, aby kluci v noci začali topit jako kamna, oba 39, šílená rýma a chrchlají jak tuberáci
ten život s dětmi je fakt dobrodružný, venku azuro, skipasy po 250EUR kus koupený, mě fakt švihne ![]()
![]()
Malenge S dětma netřeba plánovat, o plánování se postarají samy ![]()
Malenge zkus s nimi zajít k doktorovi pro nějaké potvrzení o nemoci. Ségra takhle jedny hory taky prostonala a vrátili nám část ceny za skipasy. A samozřejmě tě teda lituju.
barbucha len teda u toho rodiča by som už nejakú mieru porozumenia očakávala a u nás to nejak nefunguje :D Ako, mal by sa chlapček rýchlo rozrozprávať, inak neviem neviem :D
Musíte na doučování ![]()
Malenge To je mi lito
, ale snad to bude rychle ok. Ja mam ted doma 2 marody, oba maji horecky, strasny kasel a rymu.
Dnes jsem v cekarne ORL myslela, ze zacnu rvat vzteky. Cekali jsme tam dve!! hodiny, pred nami 6 lidi, vsechno deti s podezrenim na zanet ucha. My jsme byli za pet minut venku. Nechapu ty prostoje mezi pacientama, proste na ranu! Po probdele noci posledni kapka, jeden viroza, druhy bolave ucho, v noci jsem litala od postele k posteli.
Do toho bude koncit nase detska doktorka, absolutne netusim, co budu delat, protoze tady nikdo nove pacienty nebere. Asi budu jezdit na pohotovost do sousedniho mesta, nebo nevim!![]()
tv pokud tě nikdo nechce vzít, napis na zdravotní pojišťovnu nebo nech karty poslat na lékařskou komoru ( to udekastavajici lékař sam), oni to někomu musí přidělit .
tv pokud tě nikdo nechce vzít, napis na zdravotní pojišťovnu nebo nech karty poslat na lékařskou komoru ( to udekastavajici lékař sam), oni to někomu musí přidělit .
Zkusim, diky. Tady je problem v tom, ze jsou zde ctyri doktorky, vsechny pred duchodem. Ta nase odchazi prvni-no, ona uz tam je, je ji 71 let.
tv Neni mozne, ze by tu ordinaci treba koupil jiny doktor? U nas to tak bylo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY