Karja mam kdyztak v lednici aktualne 4 kostky, tak muhu poslovi nejaky hodit:D
Vše o těhotenství a dětech
Fakirka U nas po odpovedi na "a prooc?" naśeduje otazka "a jak to vis?" Tady uz nevim,co rict.
Karja pokud neji kase je to blby, ale polivky se snidavaly bezne. s chlebem!:-)
olivieraa to pak muze maslo ne? a nemusi margarin
nie, ved v masle je ovela viac mlieka predsa,maslo je 100% mlieko pokial sa nemýlim ![]()
olivieraa ne:-)
maslo je nejakych 80% tuku, 20 vody a stopove mnozstvi bilkoviny-te se da zbavit prepustenim, to je pak ghi
Karja výborná kuchařka na pečení bez mléka (pokud je to nutné tak i bez vajec) je tato:
recept na bábovku používám stále i když už syn tak přísnou dietu držet nemusí.
viktorka_od splavu no zase tak stopový množství to neni. Laktoza a mléčná bílkovina tvoří v másle asi 5%
ice tak rec byla o diteti kterymu "ta trocha v mlecnem margarinu nevadi" ne o nekom kdo bilkovinu nesmi vubec. pak pravdepodobne muze i maslo. my tyhle spumprnakle mame v rodine a nejaky cas melo i my dite pomerne prisnou dietu, takze jsem zvykla.
ice jeste jak koukam tak v cr muze mit maslo max 2% susiny, aby se mohlo prodavat jako maslo...
ja jsem teda zvykla cist etikety, ovsem jak slepnu je to cimdal vetsi problem:-(
viktorka_od splavu tak takto ano, ale mlieko to je,ved aj mlieko obsahuje vela tuku (pokial nie je odstredene).Vychádzam z toho ako sa maslo vyrába.To by si potom mohla povedat, aj ze mlieko má malo bielkoviny a vacsinu vody.
olivieraa Ale to je hloupost, mléko obsahuje pár procent tuku, máslo (přepuštěné tuplem) je skoro jen tuk. viktorka_od splavu má pravdu, pokud není problém zmíněný margarín, tak máslo taky ne. Navíc kolik másla dítě na chlebu sní? Zatímco mlíka vypije klidně čtvrt litru.
Pokud vím, tak v přepuštěném másle sice laktóza není, ale mléčný tuk ano.
Alena_In myslíš mléčnou bílkovinu? Dočetla jsem se, že obsluhuje laktózy i mléčné bílkoviny max půl procenta. A tam snášenlivost záleží na citlivosti dané osoby. Samozřejmě, pokud se teprve zkouší, jak to s tou nesnášenlivostí je, vadí i stopové množství. Ale souhlasím s tím, že mi zní jako nesmysl zavrhnout máslo, ale pak se spokojit s margarínem obsahujícím mléko ![]()
MP Merijako vylozene hraci koutek ne, v Aeru je klasicky hlediste, tam to bude horsi, ale v Oku je dole takovej mismas sedacek, takze tam muzou decka behat a jecet. A 10. je na me taky trosku brzo, tak uvidime
Tak vyzkoušejte za nás, my se pak jenom svezem ![]()
711990 nechci byt za prudice, jen ze kolem nas maji vsichni horecky a strasne kasle, ve skolkach i skolach je do 10 deti, v kazde rodine je neco. My dnes zazili strasnou noc, od vcerejsiho obeda neklesala horecka bez sprchovani vlaznou vodou pod 39. Je to fakt hnusny bacil. Mozna bych tu navstevu kina odlozila.
Lamicka tak ma napadlo to tu hodit: viete že Nurofen má v letáku doporučené ovela nižšie dávkovanie ako sa doporučujelekármi? Může sa dávať polovica hmotnosti dietata v ml..12 kg dieta 6 ml toho detského nurofenu. Preto často neklesajú horúčky.
tu je aj link, kedže s mojím maslom asi neposobím doveryhodne :D
To je dobré ![]()
letfenixa proč by nemohl mít ve třičtvrtě roce k snídani kaši? Nebo prostě, kromě kojení, i kousek normálního jídla?
Jinak blahopřeju, ať zdraví vydrží. Dcera měla pár dní rýmičku, šla do školky až dneska (a těšila se!), tak snad si zas něco nepřinese.
olivieraa dekuji :) vim. Nam uz se to totiz stalo na jare a tehdy mi svagrova (magistra) rikala, ze muzu dat dvojnasobek Nurofenu. Kdyz to nezabralo, tak za 6 hodin 0,5 klasickeho paralenu (podle kg). Na jare zabral, ted ne. Dceri to zacalo o den driv a uz je to mnohem lepsi, jen pokaslava. Syn ma uplne stejny prubeh jako ona, jen s jednodennim zpozdenim, tak snad uz bude lip.
Já jdu za dva týdny na lekci jógy s hlídáním, začíná o půl desáté. To jsem dneska lezla z postele. Budu si na ni muset nařídit budík. Aspoň že ji mám v klubu hned před barákem. Takže být na deset v Oku, to bych nedala. I když Jojo Rabbit vidět musím!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY