Teda, víte, že mě s tím vstáváním pěkně se...štvete?! Vstáváme před šestou, mnohdy spíš po páté, v deset už má mimino za sebou dopolední spánek, já vařím druhý kafe a přemýšlím, jestli do něj dát rum!
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir ted jsem cetla, ze vstavani v 5 je skvele pro dusevni zdravi ![]()
Pinot Noir u nás se teď začalo vstávat už mezi 7a 8, musím začít chodit dřív spát.
Dítě je fakt ohleduplný, zatímco do mě hučí že chce mlíčko, vstávat, podat tramvaj, udělat snídani, hrát hru, dosaď cokoliv, tak když ho pošlu, ať jde za tatínkem, řekne mi "tatínek bohužel ještě spinká, já si tam nemůžu jít hrát"
Dneska chtěl snídat makový závěs ![]()
Pinot Noir ted jsem cetla, ze vstavani v 5 je skvele pro dusevni zdravi
Mohlo by být, kdybych byla schopná jít spát dřív než o půlnoci ;) A kdyby mezi tím mimino nechtělo jednou - dvakrát jíst!
711990 nechci byt za prudice, jen ze kolem nas maji vsichni horecky a strasne kasle, ve skolkach i skolach je do 10 deti, v kazde rodine je neco. My dnes zazili strasnou noc, od vcerejsiho obeda neklesala horecka bez sprchovani vlaznou vodou pod 39. Je to fakt hnusny bacil. Mozna bych tu navstevu kina odlozila.
taky jsem to chtela 711990 napsat, ale bala jsem se, ze budu jako moje mama. Ale je to pravda, my se ted vyletum mezi lidi vyhybame (a stejne jsme skoro vsichni nemocni, nemuzem se toho tydny zbavit...). Pry je i prava chripka..
To byl nějakej humoristickej časopis, ne?
viktorka_od splavu Pinot Noir chtela jsem autorovi napsat, ze rozhodne ne pro me dusevni zdravi ![]()
Nemáš číst Parlamentní listy!
Rano jsme spekulovali jestli poslat dite do skolky, tak ze ne. No a behem dopoledne se ji rozjel brutalni kasel a misto nosu ma vodovodni kohoutek. To by nam ve skolce podekovali...
Já to miluju, vstávám mezi 5-6 i když nemusim, to vlastně úplně nejradši když nemusim![]()
Mutziputzi A tím to tvrzení o duševním zdraví potvrzuješ nebo vyvracíš?![]()
Sweet Potato Nechávam prostor pro individuální pointu![]()
Pozde:D ale.jako taky jsem nad tim premyslela, ale teda Tonda spi v kocarku a ja na cizi deti a matky nesaham, tak to snad bude dobry:)
jinak zazitek pozitivni, je tu dost mista, vepredu si deti hrajou, vzadu se spis spi a koji:) a Jojo Rabbit je genialni
Lamicka můžu se zeptat, jak to u vás vypadá? Horečky jsou teda po dvou dnech pryč a děti "jen" kašlou? Děkuji za info a přeju, ať jste brzy fit.
je to fakt hnus fialovej, my za sebou máme tak strašné dva dny, že to bych nikomu nepřála, fakt ne, skoro jsem nespala a vlastně jsem ráda, že jsme na dovolené, protože doma bych byla sama. Jak bych zvládla dvě děti v tomhle stavu, to si nechci ani představovat
úplně mi to trhalo srdce je vidět, malý měl tepovku asi 200 mi připadalo. Hrůza.
a jen perlička, muži odmítli prodat dvě balení nurofenu, že máme dvě děti, které obě hoří jak kamna, nikoho nezajímá, jsme v Rakousku, u nás nevím, jak to je, poněkud mě to teda překvapilo ...
no nic, všem brzké uzdravení.
Vstavat v pet (dobrovolne) je uplne nej, den se teprve probouzi, super atmosferu to ma.
Mutziputzi Ale jo, já považuju spánek za promarněný čas ;) Šest hodin mi bohatě stačí. Ale pět s dvojím nejmíň půlhodinovým přerušením je málo už i na mě. Přesně vím, kdy děcka začnou spát déle - s nástupem do školky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY