Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43664 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 13:50

Lamicka už ani v Praze o ty ordinace není rvačka.

Když se mi narodily děti, tak mi kámoška říkala, že si to nikdy nebude moct dovolit, protože zaběhla ordinace stojí mega. 

Teď odcházela do důchodu nase lékařka a už to nikdo nepřevzal. Muž tam vyslechl nějakou diskuzi s maminkou, která se chtěla prehlásit od lékaře, se kterým není spokojená. paní bylo řečeno, že na být ráda, že lékare vůbec má, ze mají asi 200 karet navíc a to ještě končí doktorka vedle. Budou brát jenom spádové děti.

Nás vyhodila i spádová doktorka, mám doufám jinou. Ještě jsme tam nebyli, jenom jsem domluvená telefonicky. Zítra tam zavolám, ať s náma určitě počítá, že jsme nemocní a dorazíme až budeme zdraví. 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 13:59

continuity Rvačka asi ne, ale někdy se poštěstí.

Jinak ten nedostatek lékařů je strašný na všech frontách. Když jsem hledala praktika, tak už jsem byla zoufalá, nikdo nebral. Naštěstí se na chvíli objevilo oznámení, že jedna klinika bere, ale bylo tam jen pár míst, od té doby zase nepřijímají. To samé zubařka, gynekoložka. Naši jezdí k zubaři do Prahy (30 km), kamarádka taky (50 km), protože blíž nikoho nesehnali.  

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 14:08

continuity V Praze je odstupné za ordinaci (s pojišťovnami) praktického lékaře cca jeden roční příjem té ordinace což je od 1 mil nahoru.

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 14:09
Reakce na Karja:

olivieraa Tak uvidime, a ty jsi syna kojila nebo pripadne jakou jsi mu davala znacku UM? Ja to ted zbezne hledam jake mleko bych koupila, doted jsme meli hipp.

​ja som mala len 2 mesiace mlieko, a u syna som potom celkom promptne presla na bezlaktózove France Lait, a má ho doteraz-1,5 roka. S ním som ani na diagnistiku nešla, toto veľmi pomohlo.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 14:35

Albi tužka po třistapadesátéosmé a stále jinak ... Jsem rozhodnutá, že ji koupím, takže si říkám na co čekat. Malému je 15 měsíců, ale přijde mi, že s asistencí by si to už možná užil. Tak mě napadlo, že to pořídim a když se ukáže, že jsem úplně mimo, tak mu to zase zabalim a s velkou slávou to vytáhnu k 2. narozeninám Otázka zní - bude si to takhle malé dítě pamatovat? Nebo mi takovej malej podvod projde a bude to pořád překvapení ?

Offline continuity
43664 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 14:43

crazydaisy no to možná je, ale nikdo je kupovat nechce.

Mám v okoli dva lékaře, co odešli bez náhrady, ty asi žádné odstupné neviděli. Či?

Offline Sweet Potato
40652 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 14:50

MP Meri Projde, bezpečně.

Offline Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:01

MP Meri Projde, v pohodě. Ale myslím, že kupovat to teď je fakt zbytečné.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:04

MP Meri Ted bych to nekupovala.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:06

Takze vsichni kolem nemocni, horecka + kasel. Nase deti taky. Ja se modlim, abych to od nich nechytila, ted jsem se konecne vyhrabala z toho sveho kasle. Ve tride je pry 9 deti.

Offline Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:12

Dnes mám taky zážitek s doktory - šli jsme na druhou dávku hexy, ale sestra, která nás objednávala, nedala do systému, že jde o očkování, takže neměli sérum. Na osmiměsíční kontrolu je prý v sedmi a týdnu brzo, takže neproběhlo nic a čekají nás další dvě návštěvy. Nejvíc mě štve prošustrované hlídání staršího, byl dvě hodiny u babičky, a to bych teda uměla využít líp než na zbytečnou procházku

Offline tv
4301 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:13
Reakce na Lamicka:

tv Neni mozne, ze by tu ordinaci treba koupil jiny doktor? U nas to tak bylo. 

​Neni, on o to mel zajem jeden manzelsky doktorsky par, dokonce tam sem-tam i ordinovali, ale nakonec se na to vykaslali. Sestra sama rikala, ze se mame poohlizet po jinem lekari-no jo, jenze tady opravdu neni kde.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:15

tv To je skoda, ze to nevzali. 

Offline tv
4301 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:26

Lamicka To je, uz me to neustale hledani doktoru unavuje, ja doktora dva roky nemam. Teda mam, ale trochu z ruky. Rikala jem si, ze aspon ty deti uz nemusim resit..

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:34

olivieraa Dekuji, my uz mame neco predepsaneho, tusim nejakej Sunar. V nasich zapadlych lekarnach na objednavku, tak jsem.zvedava, zda to pomuze. Chtela jsem vysadit I vajicka, ale doktorka rikala, ze vajicka muzu nechat.

U mensi to pry nevypada na zadny problem s mlekem, bud prdy nebo rve, ze rve:-D:-D. Od porodu jsem nespala vic jak 5, max 6 hodin. Uz me to docela vadi:-D.

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:38

Karja Ja uz se po 6 hodinach budim automaticky, klidne treba ve 3 rano a nemuzu pak uz usnout, i kdyz bych mohla, protoze deti sladce chrupkaji! Desny, desny, desny!

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:40

ziginka Karja ja dikybohu usnu kdykoliv, ale chudak sambo se budi denne ve 3 rano na kojeni, i kdyz s Tondou nejsme doma

Offline ziginka
729 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:43

711990 To je chudak

Offline slniecko admin
19685 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:44
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 27. ledna 2020 15:57

ziginka navic trpi tim, ze kdyz se vzbudi, tak ma hlad a neusne dokud se nenaji. Takze kazdy rano ve 3 si dava banan. Je mi ho lito, pribral uz tak 5 kilo