Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. ledna 2020 15:18

Starsi sa zle poobede vyspal. Odkedy sa zobudil tak vrieska (a ze to on vie). Zobudil tym nladsieho ktory teraz vrieska tiez. Obidvaja naraz. Zavrela som sa na zachode

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 28. ledna 2020 15:21

Mrakoplas Náš má strašnou náladu po odpoledním spaní vždycky. Pomůže leda pustit chvíli pohádku, jít hned ven nebo když je tu nečekaně na návštěvě babička. Obvykle si to ale vyžeru sama, 90 % odpolední jsem s ním doma sama.

Jsou dny, kdy skoro lituju, že ještě chce odpoledne spát. Ale nesmím se tu rouhat, nebo od zítřka oka nezamhouří

Offline Malenge
4867 příspěvků moje polička 28. ledna 2020 15:29

Mrakoplas žluťásek To znám! Ke konci jsem si opravdu přála, aby se na to spaní už vykašlal. 20 minut spánku, po kterých následovalo 30-40 minut hysterického řevu, ať se dělo cokoli. Byla jsem z toho úplně vyčerpaná.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. ledna 2020 15:44

žluťásek no prave dnes nepomahaju ziadne uplatky, rozpravka, lentilky, nic..uz sa aj ukludnil ale ked som zobrala mladsieho na ruky, zacal zas ziarlivostny rev a trval az doteraz. Uvolila som sa ich zobrat zobrat na ruky oboch ale to nieeee, pusti babo a iba mna! Ked som pustila mladsieho, zacal zas on..a tak dokola

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 28. ledna 2020 15:56

Mrakoplas v takových chvílích si říkám, že si to aspoň vyberou naráz. Když brečí po jednom, tak je to taky naprd. Takhle je šance, že třeba zítra budou zase oba hodní. Pevné nervy.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. ledna 2020 16:03

Evaeva dakujem. Mladsi je hodny, len ho starsi zobudil, bol hladný ale je chory tak nechce jest a ja nemala cas vymyslat pri tych krikoch co mu dat aby sa najedol. Skoncilo to tak, ze som si sadla k nim a rozplakala sa tiez

Ale už rozhadzujem siete kto moze dnes na vino, potrebujem uz vypadnúť a dobit baterky nech zajtra vydrzim dalsie kolecko

Offline žluťásek
8887 příspěvků moje polička 28. ledna 2020 16:09

Mrakoplas to je naprd, když jsou nemocný. U nás i přes řev a strašný scény při oblékání je nejlepší vypadnout ven. Uklidníme se oba. 

Offline Zuzuli
3884 příspěvků moje polička 28. ledna 2020 16:10
Reakce na 711990:

Karjaja mela po potratu blbou. A teda ted sem slysela este jeden pripad kdy to nebylo 100%...tak sme asi naky zazracny vyjimky nebo co

​Ja mela po zamlklem taky spatne udelanou revizi. Vracela jsem se jim na stul po deseti dnech s rozjetym zanetem z toho, co mi tam nechali. 

Offline letfenixa
10966 příspěvků moje polička 28. ledna 2020 20:13

Ďalší level detských otázok je, keď je dieťa väčšinu času s babkou, ktorá zle počuje ("ja počujem výborne, to ty brbles"), takže stále hovorí "čo? Čo si povedala? Zopakuj to"

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 28. ledna 2020 21:47
Reakce na Malenge:

Mrakoplas žluťásek To znám! Ke konci jsem si opravdu přála, aby se na to spaní už vykašlal. 20 minut spánku, po kterých následovalo 30-40 minut hysterického řevu, ať se dělo cokoli. Byla jsem z toho úplně vyčerpaná.

​No to taky u jednoho znám. Naštěstí u nás to ani do 2 let netrvalo. Potom už nespával a já jsem byla ráda. Jinak to bylo stejně celé odpoledne k ničemu, než se uklidnil a to kolikrát bylo přes hodinu. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 28. ledna 2020 22:27

žluťásek von pomaha ale ako kedy..casto spustí vonku hned ha dverami dalsie kolecko. Problem je, ze ja nie som kludas. Akokoľvek sa snazim drzat, tak potom vybuchnem snad ešte viac. Ja mu tie jeho sceny ani nemam za zle, pretoze viem, ze jedna z pricin je moja nervacka povaha a nedostatok trpezlivosti. 

Offline Gatita
8709 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 08:15

Mrakoplas na tohle si pamatuju. Syn potreboval svych 20 min spanku odpoledne dost dlouho, jinak vpodvecer skomiral. Jenze uspat ho bylo na dlouho a pak, kdyz se probudil, byl k neutiseni. Des bes. Byla to skoro neresitelna situaceTed uz spat nepotrebuje, ale uz je taky dost velky...tak jsem si hned poridila druheho, abych se nenudila

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 10:27

Tak nam muz malem zabil mensi dite. Ja jako vzdy dala kocar k habru za dum, a oni dnes delaj stavebni upravy v patre a nenapadlo ho nic lepsiho, nez ze ty velke tvarnice hazeli oknem ven. Takhle rychle jsem ho nevidela snad nikdy bezet. Dikybohu kocar netrefili ale bylo to tak o pul metru. Je trochu zeleny jeste ted

Offline viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 10:44

rasaNori no hezky.. hele blby dotaz: on by mel byt v tomto nejak profik jestli dobre chapu? prace ve vyskach.. to tak bezne haze veci dolu??:-O

Offline Aranel
6704 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 11:05

rasaNori Ježišikriste!!!

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 11:14

viktorka_od splavu jo to byl fakt blby timing, on sel nahoru s tim, ze v tom miste nic neni, a okno je vysoko  takze neni videt pod dum. Jenze ja mezitim prisla dom a zaparkovala jsem tam kocar, psa jsem mela sebou takze mel zato ze je to v klidu. Byla to i moje chyba, ale ani jednoho nas nenapadlo druheho upozornit. Jeste na me volal z patra kde je Sara, tak mu rikam no pod habrem, jako vzdycky

Online Garfie
28650 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 11:19

rasaNori No tvl....vidím, že hromadná jáma se zvětšuje...

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 11:22

Garfie no jako mazec. Jeste se ho ten klucina co ho tu dneska mame ptal jestli teda fakt z okna, a pry jo klidne. Dnes se nam dite podruhy narodilo

Online Garfie
28650 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 11:22

rasaNori Ale tak chudák, aspoň je doufám pořádně vystresovanej!!!! 

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 29. ledna 2020 11:25

Garfie me ho je lito tak trochu, protoze tohle byla fakticky i moje chyba:)