Solathis Potvrzuju, mlíčný výrobku kupuju v Albertu buď madeťácký, nebo jejich.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir dynda Dik za uklidneni, ja mam tendence vetsinu tech vychovnej milniku ehm zaspat, tak me to trochu zarazilo
On bud usne primo u kojeni, nebo si pak vezme dudlik a chvíli se povaluje. Bez toho to umi jen klasicky v aute nebo kocare. Ale dopreju si teda ten luxus to jeste chvíli neresit.
MP Meri No hele, nase je starsi a dudlika ma, a obcas i mimo spani, protoze si ho najde nebo vyrve. Ted s prichodem mimina ji ho nechci ani nejak zakazovat, navic bere dudlik i miminku.
Karja s miminem vubec pada dost vychovnych mantinelu...se to sem uplne stydim napsat, ale syn zas veceri s mobilem a youtoubem... Dela doma hrozne ofuky kolem jidla a takhle aspon neco sni. Driv jsem kolem nej tancovala, vykladala historky o tom, ze ke stolu mobil nepatri a delala lidskej youtoube, ale ted s tim miminem to nejde.
Gatita Tak za to já se vůbec nestydím ![]()
MP Meri Já bych se ničeho, co dítěti pomáhá usnout nezbavovala. Ono úplně bude stačit, až mu to přestane fungovat samovolně.
A dcera si nikdy dudlík vnutit nenechala, ale cucá si prst, to mám dojem, že je horší, páč se to v důsledku hůř zabavuje :o) A teda nevěřila bych, kolik cizích lidí má potřebu to komentovat.
MP Meri Synovec ho "zapomnel" v letadle cestou z dovolene, kdyz mu bylo sest![]()
Dotaz na Pinot Noir a další matky malých žížal. Kde kupujete obyčejné tepláky? Po naší báječné dovolené má syn o kg míň, půl roku jsem ho "vykrmovala", za týden je to v háji. Vypadá jak kůží potažená kostřička
všechno z něj padá, nemá žádné bříško, boky ani zadek, nic. Jediné, co mu sedí, jsou rostoucí little things, bratru za 700. To se mi teda nechce. A holčicí legíny, na ty je ale poněkud zima.
edit - na délku potřebuje 104/110, v pase mu sedí tak 86, někdy 92...
Malenge ja sice nemám žížaly, ale dcéra je tak klasicky hubené 3-ročné dievčatko, a nedostala som ju do kombinézy ani oteplovačiek z Decatlonu, bola na to mega tlstá :D tak možno tam pohľadať niečo.
Malenge Doma teď nosí takové sametové z Lidlu, velikost 12 - 24 měsíců
. Na ven a mezi lidi má dvoje tyhle:
https://www.kukadloo.cz/Detske-teplaky-do-manzety-c4_86_2.htm
Pozor, i Kukadloo šije širší střihy, musí to být tyto úzké do manžety. Moc mu sluší, máme už asi třetí velikost, jsou super.
olivieraa Díky za tip! Decathlon by mě nenapadl, zkusím kouknout, jestli dělají i běžné bavlněné tepláky.
Pinot Noir Ty jsou fakt moc pěkné! Díky, ten střih, to je přesně pro nás. Náplet v pase a uzounké nohavice. Jak mají tepláky běžné široké nohavice, tak do toho je schopný se vsoukat zespodu, neb tak široký má pas ![]()
Malenge ještě mají v pase vevnitř to stahování s knoflíkem a dírkovanou gumou. Jsou fakt hezké. Nosí je místo kalhot ven, kalhoty jsem vzdala úplně.
Ten decathlon zkus, kupuju tam synovi vždycky soupravu tepláky + rozepínací mikina a šusťáky má taky odtud a drží mu to na gumu - není potřeba zavazovat nebo stahovat jako ostatní tepláky a kalhoty.
Jak se tu resilo mazani deti kremem, doporucuju tuhle tycinku. Staci fakt prejet po obliceji, zadny roztirani. Mam tu verzi bez parfemace.
Pinot Noir dynda Bezva, mám radost, věděla jsem, že mi určitě poradíte ![]()
Hele devcata, takove ty obycejne manualni odsavacky maji asi v kazde lekarne, ne? Respektive zitra jdu do Podoli na nejakou kontrolu, koupim to tam?
Tak jsem stahla starsiho syna ze skolky, jako preventivni opatreni proti chripce. Moje maminka ho ve snaze mi na chvili odlevit vzala odpoledne na prochazku...do lekarny.
Oni tam sli kvuli mym lekum a s mym svolenim, ale stejne
. No tak snad se tomu letos vyhnem.
Gatita V lekarne jsem obden a doufam v to stejne co ty;-)
Karja kdyby ses stihla otočit v Dejvicích, věnuju ti manuální Avent.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY