Karja ty navstevy lekaren jsou desne!od porodu nase kuchynska linka vypada jak sklad leciv-kapky na prdy, morska voda, kapky na zanety spojivek, dutin, sirupy na kasel...a to je jen pro deti, svoje radosti ani nepocitam. Ale to bude dobry, uz to citim v kostech;)
Vše o těhotenství a dětech
711990 tak hlasi se ovce s satkem dle tveho tipu - je super. Uz jsem si tam maleho instalovala a konecne usnul, myslim, ze se mu to libi. Ale uz koncim, uz jsem tech kramu nakoupila a navic si pripadam jak tvoje nakupni kopirka! ![]()
Gatita jezis to me moc tesi
to je uzasny!! Oni to zboznujou:) hele klidne kopiruj, mam hlasit vse co kupuju?:D
Takhle se nosi Tonda btw:)

711990 ne, diky! Ja uz dalsi kramy nechci, uz to nemam kam davat a to je miminu teprv pet tydnu
. Ale ten satek je fakt dobra vec. Musim teda jeste poladit ten uvaz, nemam tam maleho uplne 100% spravne (ma trochu namacklou bradu na hrudnicek) , ale to se priste podda.
Je zajimave, jak jsou ty deti ruzne. Prvni dite v tech nosicich postrojich vysilovalo. Mela jsem od kamaradek pujcene satky, manduky, babyvak a vsechno bylo fiasko.
Ps hrozne vam to spolu slusi. Ja mam teplaky a sileny vlasy, takze dnes bez fotky;)
Při očkování mi nejspíš vyměnili mého hodného klidného Viktorka za pobrekávajícího Prudimíra ![]()
žluťásek Diky nakonec mi pujcila kamaradka.
Zeptam se, ceka me pobyt v nemocnici, zatim tri dny. Mimino nevim, zda si vezmu s sebou, jeste nevim, zda bude volny pokoj a taky zda je to vubec dobrej napad nechavat zas doma samotnou velkou malou. Nicmene, pokud se mnou nepojede, je vubec realny zachovat kojeni? Narkoza snad bude kratka, odsavacku vezmou s sebou, mala by byla doma na flasce.
Pinot Noir Oni ho zas vrátí...![]()
Já chci obě děti nechat ve čtvrtek očkovat proti klíšťové encefalitide, už se mi taky ježí vlasy...
Pinot Noir Tak třeba si to ještě sedne, není všem dnům konec. Ale můj milovaný zlatý andílek se přehoupnutím prvního půlroku taky začal poněkud vybarvovat... a od 8.měsíce andílek poněkud zďáblíkovatěl, nu což no, zas mě aspoň rychle přešly myšlenky na č.3 ![]()
Karja Kdyz budes pumpovat tak casto jako bys kojila, tak stopro. Pokud budes chtit. A nechces pujcit tu elektrickou na obe prsa? A drzim palce! To vsechno z ty nepovedeny revize?:((
JJj, u nás teda až teď v osmi měsících, ale je s ním i větší zábava, jak se mu klube ta osobnost. Navíc se během pár týdnů naučil lézt, klecet, šikmo sedět a stát s oporou, plus "slabikovat", tak si říkám, že na občasnou protivnost má nárok. Navíc každý druhý týden ho tlačí zuby, ale ještě ani jeden nevyrostl. Ale i tak je nesmírně hodné dítě, hlavně, když jsme někde venku ve společnosti, čemuž jsem velmi ráda.
Malenge dzizisketa U nás se to taky sešlo, za dva týdny osm měsíců, začíná asi separační úzkost, jak odejdu z místnosti, hned se ozývá, do toho zuby a začíná z plazení přecházet na kolena, takže občas spadne na čumák... Po očkování dva dny teplota, takže taková kombinace všeho asi.
Karja je. Moje mamka malou ségru kvůli poporodním komplikacím začala kojit až po 14 dnech a kojila ji až do dvou let. Těch prvních čtrnáct dní měla malá normálně flašku. Tvoje se už kojit umí, tak by to za tři dny zapomenout nemusela. Když budeš pravidelně odsávat, i v noci, tak o mlíko tak rychle nepřijdeš. Přeju ti, ať si v pořádku, ty problémy se tě nějak drží.
Karja holcicko, je mi te lito, ze musis do spitalu! Ja musela neco resit jen ambulantne a i to byl desny opruz. Drzim palce. A taky muzu pujcit odsavacku, elektrickou, co maka za tebe;) Ja uz to s ni brzo stejne zabalim.
Pinot Noir to bude dobry, u nas se to taky tehdy takhle seslo. Byl najednou hrozne mrzute miminko. Taky si v tu dobu zacal delat co chce, ale za to ta vakcina asi nemuze
.
Gatita jezis to uz je 5 tydnu!!! To uz musel hrozne vyrust
jeste me napada....lehatko babybjorn mas?![]()
A jeste o neco lepsi je rostouci zidlicka stokke s novorozeneckym setem! Diky tomu mas mimino u stolu, nekouka na tebe ze zeme a nejeci:)
711990 židlička stokke! ![]()
V lehátku pro miminka s námi dcera "stolovala" od narození, když si sedla, přikoupila jsem nástavec pro sedící děti a pomalu začínám uvažovat o tom, že ho sundám a přešroubuju na dětskou židli bez ohrádky. Ta židle je úžasně stabilní, dcera ji má jako prolejzačku nebo spíš oblejzačku, včetně stoje na sedátku ![]()
Mohučanka zejo, je uplne dokonala! Jsem rada ze potvrzujes i dalsi faze:)
711990 prosim Tě, nech si to pro sebe!!! Koukala jsem, ze mi prisly na ucet nejake premie za lonsky rok, a nehodlam je utratit za kramy pro mimino![]()
Ale tipy mas dobre, to jo. Ja tentokrat nemela uplne stastnou ruku pri vyberu nekterych veci, tak kdybych to tu sjizdela pecliveji, mohla jsem se tomu vyhnout.
Utika to, uz vyhlizim konec sestinedeli. Mimino uz se zakulatilo a vypada dobre, ma aspon ctyri brady;) Sice teda ani #2 neni spave a tiche miminko, ale i tak nam to spolu jde celkem pekne. I pres ten zahul a nejakou tu frustraci kolem kojeni z toho vseho mam dobry pocit. Je to teda ciste subjektivni. objektivni pozorovatel by videl vyhublou schatralou zenskou s nudli u nosu, uprostred sileneho bordelu a s kricicima detma, co maj taky nudle u nosu
. Vcera mi asi po 14 dnech odlehly usi, takze se mi vratil sluch. Vyhra to zrovna neni...
Gatita
dobre dobre, tak uz mlcim:) jsem rada, ze to zvladate. Jeceni a nudle maj ted tak nejak vsichni, no:D uvidis, ze v lete uz budete behat po venku a tam se jeceni ztrati![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY