Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Dadoo
11715 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 12:57

Karja Grossularia věděla fakt strašně moc o potravinách a výživě. Možná by ses mohla zeptat přímo ji. Na FB je aktivní. Pořád vaří..

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:08

Dadoo :-D:-D No, to by bylo na moc dotazu zadarmo ze. To pujdu do te poradny;-). 

Offline viktorka_od splavu
49476 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:09

Karja fakt se ji neboj zeptat, je moc hodna

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:25

viktorka_od splavu Tak ja jeste ani nevim na co! Ted to chce cas, aby se potvrdilo, ze to je fakt to mliko, co dela neplechu a v jake forme a tak. Ale zatim to tak vypada no.

Offline continuity
43664 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 13:32

Karja buď hlavně řada, pokud se našlo, co dělá problém. Kamarádka řeší léta s klukem intolerance, otestovany seznam má asi 50 polozek a vadí asi pulka.

Pokud zjistíte, že je problém v mléce, tak s tím se dá žít.

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 14:37

viktorka_od splavu to je sila :( tak hlavne, ze se nasla pricina. 

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 17:33

Karja V únorovém dtestu je test vege jogurtů. Jestli Ti stačí stručné shrnutí: nejlépe dopadly K-take it veggie veggiegurt z kauflandu(ze sóji), sojade so soja! Natural(sojový nápoj) a wild&coco natural coconut yoguard(z kokosu)

všechny tři mají jogurtové kultury

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 17:43

Karja 

Ve dvou letech.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 31. ledna 2020 18:01

Karja 

Ono teda asi i záleží, jak moc o mlíko to dítě stojí. Syn ho měl v té době ve zvyku pít před spaním a když byl unavený, chtěl ho. Jenže mu nechutnalo, několik dní brečel, ale pak ho prostě začal pít. Dostával ho po horších průjmech. Když byl v pohodě, přešli jsme zase na normální, pak už mu střídání nevadilo, asi si zvyknul na tu chuť a zařadil ji do repertoáru. Zkoušej to, dokud to mlíko nespotřebuješ, věřím, že se dcera chytne.

Offline Bowle
606 příspěvků moje polička 01. února 2020 17:51

Když tu byla řeč o těch lécích, v Dr. Maxovi teď prodávají knížku "Průvodce léky v těhotenství". 

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 01. února 2020 18:57

Bowle Jo, tak to je mozna ta knizka ve ktere vsichni doktori listovali vcetne gynekologa vzdycky kdyz jsem byla nemocna! (Legrace, myslim, ze oni meli nejakou bichli, kde byl prehled vsech beznych leciv a strucne info o nich)

Offline letfenixa
10966 příspěvků moje polička 01. února 2020 19:11

Viete, ako sa hovorieva, ze by sa zas mala zaviesť povinná vojencina, aby sa z chlapcov stali chlapi. Nie som za, som za to, aby sa zaviedla povinná otcovska dovolenka a nepíšem to preto, že by ma partner vytočil, ale vo všeobecnosti. 

Dnes som odmrazovala chladničku s dieťaťom ...

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 02. února 2020 09:49

Hele, do kolika je tak v pohodě, když má dítě dudlík? Mě teď překvapilo, že když jsem kupovala nový, tak byla největší velikost jen do 18 měsíců. Pak měla ještě najaký řeči prodavačka, tak jsem trochu znejistěla. Je mu 15 měsíců a dudlík má jen večer na usínání (v nocí spí bez něj) a ráno, aby tak brzo nevysíral...

Offline Pinot Noir
30076 příspěvků moje polička 02. února 2020 10:02

MP Meri Nás měl do dvou let, taky jen na usnutí v posteli, v kočárku už ne. V den jeho 2. narozenin jsem si uvědomila, že už tak dva týdny usíná bez něj, tak jsem ho v tichosti uklidila a už si nikdy nevzpomněl. Neřešila bych to v tvém případě, upřímně, říkala jsem si, že pokud to bude jen těch pár minut večer doma před usnutím, ať si ho má klidně do první třídy ;)

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 02. února 2020 10:49

MP Meri 

To už se podle mě blíží do věku, kdy budete pomalu uspávat zase jinak a na dudlík se zapomene. Když už jsem slyšela, že to někdo řešil, tak az kolem 2. roku. Já už přemýšlím, jestli  bychom taky neměli pokročit z rituálu flaška mlíka před spaním. Už jsme to přesunuli před čištění zubů, tak snad časem bude stačit mlíko ze sklenice...

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 02. února 2020 12:53

dynda Jo, flaška mlíka před spaním...taky si říkám, že už by to mohlo jít bez ní. Musím vymyslet nějaký jiný rituál, který by dceru posunul od flašky...teď mně napadla pasta na zuby, čistíme zuby sice po mlíku, ale bez pasty, v postýlce. 

49476 příspěvků moje polička 02. února 2020 14:33

k nedavne diskusi o laktoze v masle-u nas v albertu:

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 02. února 2020 14:41

viktorka_od splavu A jedobry i mliko a jogurty od tyhle albert privatky. Ostatni se neda pit...

49476 příspěvků moje polička 02. února 2020 14:52

Solathis kdyz clovek musi tak si zvykne na vsechno, ale tem detem se to tezko vysvetluje

Online Potrefenáhusa
39067 příspěvků moje polička 02. února 2020 14:54

viktorka_od splavu Ale zrovna to jejich mliko mi chutná možná i víc než normální, je takový asi trochu sladší