Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 04. února 2020 15:03

711990 Jj, ja mam elektrickou aventku, prsa vystridam, tu manualni mam do zalohy. . Jj uz se to musi udelat jinak nez pri klasicke revizi, takze to bude takove narocnejsi. Snazila jsem se nejak to uhrat na kratsi hospitalizaci, ale pry to nejde.

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 04. února 2020 15:06

Evaeva Jj, asi mi ta varianta, ze zustane mimino doma prijde lepsi. Prece jen, kdyz to bude v pohode, tak sice jsou to dve noci, ale treti den budu uz kolem poledne doma, tak to snad nejak zvladnou.

Offline Gatita
8709 příspěvků moje polička 04. února 2020 15:09

711990 hmmm, ale ta zidlicka vypada dobre. Starsi syn ma podobnou od Jitro a nemuzu si ji taky vynachvalit. Je ale az pro vetsi deti, na prvni prikrmy to neni. Starsiho syna jsem myslim v teto fazi krmila v autosedacce a taky to slo. Budem ale stejne casem potrebovat jeste jednu zidlicku, tak si delam mentalni poznamku;)

Jinak se nepokryte tesim, ze az budu mit chvilku hlidani, ze vyrazim po obchodech a nakoupim si hadry pro sebe. Snazila jsem se nejakou dobu o skromnost v nakupech a nasledne mi 9 mesicu rostlo bricho, takze ted mam hrozny, ale hrozny, abstak!

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. února 2020 15:25

Gatita na příkrmy je právě ten nástavec pro mimino super, je možné jíst u stolu Nebo když my jedli, tak dítě bylo na naší úrovni. To prostě potřebuješ

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 04. února 2020 15:31

Karja chudinko, to je desny ale!!! No kdyby nahodou tak rekni a dodame! Nebo za tebou prijdem vsechny na navstevu

Gatita hele v tom pripade ji fakt potrebujes:D i s tim nastavcem! Je totiz tak skvela, ze moje mamka jednu koupila i k nim domu, ackoliv vyuzivana je tak 3x do mesice. Ale proste to nedokazala bez ni

Offline dzizisketa
9035 příspěvků moje polička 04. února 2020 15:36

Konečně mimino nemusí spát svůj denní spánek jen v kočárku nebo na mě, ale normálně v posteli. Dneska dvě a půl hodiny? Někdo nějaký tip, co začít studovat?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. února 2020 15:45

Gatita My ty šátky různýho typu ten první rok fakt hodně užili. Až se mi skoro stejská. Tohle je cestou z vejšlapu na Slovensku, dítě trochu zabořilo hlavu zrovna, jinak tam nebyl nijak zmuchlanej, naopak měl super výhled

Offline Gatita
8709 příspěvků moje polička 04. února 2020 15:58

MP Meri hezke! Sis, hned bych sla na turu na hory...

Ja se s tim teprv ode dneska ucim, ale citim, ze jsme na to typy;) myslim, ze jsem i celkem zvladla ten uvaz, dite tam ma predpisove zada i kycle. Jen mi trochu haprovala vyska (mela  jsem  ho moc nizko) a mel natlacenou bradu na hrudnik, coz je blbe, a nevim, jak to zaridit jinak. Budem to zas za chvili zkouset, asi si ho musim uvazat nejak vys, on je zatim dost malinky a mozna jeste nedosahl te minimalni hmotnosti, na kterou je ten satek delany.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 04. února 2020 17:29

dzizisketa prosimte ani to tu nerikej!!! Protoze moje dite, ktere doted spalo velice pekne i v posteli, prestava spat!!! Najednou ma takovy ten problem, kdy neumi prejit od jedne faze spanku k druhe a budi se v noci kazdou hodinu....pritom doted krasne usinal sam, zadny natrasani ani houpani se nekonalo.

MP Meri ty zada, to je obdivuju. Na to nemam koule:)

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 04. února 2020 17:30

Gatita a neni satek moc povoleny? 

Offline dzizisketa
9035 příspěvků moje polička 04. února 2020 17:31

MP Meri

JJá se na záda ještě neodhodlala, částečně kvůli tomu, že mi vadí, že se šátek musí celý položit na zem, aspoň u batohu, což je takový základ. To se mi venku fakt nechce. Jak jsi to řešila ty? Máš nějaký jiný uvaz? 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 04. února 2020 18:06

dzizisketa jednou jsem videla kamaradku, jak si nahodila dite na zada a pak zavazala, malem me omyvalo, to dite desne vlalo, bala jsem se, ze ji sleti... nabizela jsem pomoc, s pomoci by to neumela. Tak jsem mimino aspon nenapadne chytala , ale ona byla v pohode. Asi to chce cvik a nemit strach. 

Obdivuju vas, ja satek nedala, vubec mi to neslo. Jistila to Manduca.

Offline dzizisketa
9035 příspěvků moje polička 04. února 2020 18:14

Lamicka

NNa jaro plánujeme nosítko. Teď přes zimu stejně nenosím, bundu na nošení na zádech nemám a vázat na zimní bundu mi přijde divné. Na podzim jsem ho ještě unosila vepředu, ale teď má deset kilo, to se na břiše už nedá. Akorát malý ještě nesedí, takže na záda by musel zatím jen v šátku. Na jaře už bude všechno jinak. Už se těším, až vyrazíme! 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. února 2020 18:18

MP Meri slusi vam to spolu.

Karja to je mi lito,ze mas takove starosti....

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. února 2020 18:25

Karja malou velkou bych nechala doma (to zvládnou), malou malou bych vzala s sebou (měli by ti to umožnit, když bude místo). a držím palce, ať už je to lepší konečně

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 04. února 2020 18:52

dzizisketa Je to batoh. Hele neprijde mi, ze by se musel cely pokladat. Jako trochu asi jo, pokud to delas tak, ze nejdriv do kapsy polozis dite a pak das kapsu na zada. ... Ale ja mam radsi, kdyz udelam na zadech kapsu a budto tam dite spustim pres rameno, nebo mi ho tam nekdo nainstaluje. Kazdopadne tak jako tak se satek v trose prachu vyvalet nebojim

Online letfenixa
10965 příspěvků moje polička 04. února 2020 18:53

Karjaúplne som sa orosila, nech uz je ti lepšie a je u vás kľud

Offline Karja
44963 příspěvků moje polička 04. února 2020 19:27

moora Jj, prave se nevi, zda to misto bude, zjisti se den predem. No uz jsem z to uplne vynervena dneska. Jeste zkusim se tam po vikendu stavit, zda se to nejak nevyvinulo lip a zda by nestacilo to udelat ambulantne a zkusit nejak vic osefovat ten pokoj. Sambo mi ted radil, ze se mam vsude rozbrecet jak doma! Ale proste jsem nebyla pripravena, vyjela jsem si nalacno co kdyby nahodou a najednou tam nabehl i docent a zacali planovat takovou operaci i s moznosti, ze to bude pres bricho.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. února 2020 19:30

Karja tlapkam moc. I kdybys ji musela nechat doma, zvládnou to, je to jen par dni. Ale chápu, strašně nerada jsem je dlouho poustela ze svejch spárů.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 04. února 2020 19:32

Karja Tyjo, to mně fakt mrzí, držím ti moc palce!!