Karja Radsi to neuspechej,dulezity je abys byla uz jednou pro vzdy v poradku.![]()
Tvuj sambo je zrejme dost schopnej,mas kolem sebe rodinu tak je chvilku nech postarat a mysli na sebe...alespon ty tri dny.
Drzim palce.
Karja Radsi to neuspechej,dulezity je abys byla uz jednou pro vzdy v poradku.![]()
Tvuj sambo je zrejme dost schopnej,mas kolem sebe rodinu tak je chvilku nech postarat a mysli na sebe...alespon ty tri dny.
Drzim palce.
Karja uf drzim palce nech uz bude vsetko v poriadku a mas konecne klud
Karja to me mrzi, at je brzy vse v poradku ![]()
Karja Ty jo, to je teda na prd. Držím palce.
711990 podruhe jsem si maleho navazala trochu vys a vic natesno a zdalo se mi to lepsi. Myslim, ze to chce jen ziskat nejaky cit.
Karja držím palce a přeju ti, aby se ukázalo, že menší zákrok bude nakonec stačit.
Karja Drzim palce!A neboj,doma to zvladnou. Sambo zustal doma tyden se 4 mesicni a bylo to v pohode. Pro okoli byl hrdina se zajistenym servisem. ![]()
Karja držím palce, ať jsi už v pořádku.
Karja moc držím pěsti, ať ti to dobře dopadne!![]()
Karja Držím všechny palce, bude to určitě dobrý.![]()
Karja držím palce!
Teda to je situace. Jestli pro vás bude volný pokoj, řiď se svými pocity. Já jsem třeba nebyla schopná nechat čtyřměsíční miminko spát s chůvičkou ob jeden dům a posedět večer s přáteli. Prostě mi to u toho malinkýho dítěte nešlo. Řekla bych, že malý malý je to šumák, jestli bude bez tebe doma nebo s tebou v cizím prostředí, obojí bude trochu nekomfortní, ale přežije to bez úhony.
No a hlavně ať to dobře dopadne a už máš pokoj. Držím palce.
Diky za spoluucast. No ted jsme si se sambem rekli, ze tam zkusim minimalne zavolat a zkusit si vybrecet nastup v den vykonu. Vsak co se den predtim dela, beztak asi zadne vysetreni a jen se skontroluji papiry. Je to pruda, sotva se clovek oklepe a trochu doma zajede, tak zas takovyhle opruzy, nemluve o tom, kolik lidi si doma musi brat volno a ruzne se dle me zarizovat! Hlavne nesmi byt nikdo nemocnej, to bych si to sla uz asi fakt hodit....
Den před břišní operací se dává čípek
, promlouvá s tebou operatér a uspávač. Podle mě ráno hlavně všichni mají frmol, takže se nikdo nebude chtít věnovat nově příchozímu a jeho papírům. Blbý no.
Karja Držím palce! Ještě k tomu kojení. Spolužákova žena skončila ve špitále se zápalem plic na asi tři týdny a spolužák si tam jezdil pro mlíko. Zvládnout se to určitě dá.
Karja Myslím na tebe a držím palce![]()
Gatita jj, za tyden uz to budes mit uplne zautomatizovany:)
Tak mě to nějak neba, nejsem na to stavěná a to jsem si myslela, že jsem ze železa, mám úplný křeče v břiše, zřejmě tedy děložní stahy, takový, že když jdu, neudělám další krok, když ležím, tak se zvedám půl hodiny, efekt hořčíku směšnej.Mám tak suchou kůži, že kdybych se namazala snad sádlem, do 5 minut jsem zas na svym a vrcholem je zanícení od kojeneckého věku propíchnutých ušních dírek a pobolívání zubu moudrosti...tohle ne prostě![]()
Mutziputzi Co bys chtěla? Nejkrásnější čas v životě ženy, ne? ![]()
Mutziputzi to das uz, posledni trimestr je fakt na houby, u prvni to bylo cajk ale s druhou jsem myslela ze chcipnu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.