Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44962 příspěvků moje polička 07. února 2020 19:36

dynda Ne, kdepak to mliko furt nechce, uz si ho ani nevezne do ruky. No ale asi to jen mliko nebude, to zlepseni jako je, ale ne nic moc.....

Online letfenixa
10965 příspěvků moje polička 07. února 2020 19:48

Karjanapíšem ti k tomu babybjorn lehátku, mala som ho z druhej ruky, s nemodernym dizajnom, to mi bolo jedno, lebo som v ňom malého kŕmila, kým nešiel do jedalenskej stoličky, a predala som ho potom bez problemov.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. února 2020 19:52

Karja 

Achjo, kterou značku mlíka zkoušíte? Předpokládám, že bezlaktózové? My měli kdysi Hipp a to syn myslím pil v pohodě, ale pak už jsme nějak sehnali jenom Nutrilon a na ten si musel zvykat.

Offline Karja
44962 příspěvků moje polička 07. února 2020 20:13

dynda Mame sunar allergy care - pri alergie na bilkovinu kravskeho mlika. Ale pit to asi nebude, myslim, ze uz ani jine mleko, ma to zprotivene.

Offline Janulik03
20388 příspěvků moje polička 07. února 2020 20:17

MP Meri ja by som ho tam dala. Dcera davala maleho do sukr skolky od roka a bolo to fajn. A choroby budu aj tak. V skolke potom uz normalnej  nebyval nejako chory, ono zalezi od vela veci. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2020 20:47

Ono to chripkove obdobie vacsinou skonci jarnymi prazdninami, ako to tie skolopovinne deti medzi sebou prestanu na tyzden sirit. Ale neviem ako skolky ked tie prazdniny nemaju. Starsi tu stale kasle jak tuberak, buduci týždeň bude musiet byt este asi doma, no jako netesi ma to ale dalsi moribundus uz chytit nepotrebujeme.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2020 20:50
Reakce na MP Meri:

​Normálka, jednou rukou datluju, druhou stavím kostičky, ukazuju v knížce, míchám polívku, co je zrovna potřeba Nevěnuju holt dítěti plnou pozornost, pyšná na to nejsem, ale jinak by to asi byla moje intelektuální smrt

​jaj tak s jednym to bola tazka pohoda (samozrejme vtedy som si to az tak nemyslela ) ale teraz nestiham nic, hlavne tie internety

Offline Karja
44962 příspěvků moje polička 07. února 2020 20:52

Mrakoplas Presne no:-D

Online Gatita
8708 příspěvků moje polička 07. února 2020 21:04

Mrakoplas ja to nechci nejak zakriknout, ale paradoxne s jednim (s prvnim, kdyz byl mimino) to bylo mnohem horsi nez ted se dvema. Jednak jsem byla nejak vic fyzicky a psychicky semleta po porodu, a pak taky totalne nepripravena na moznost, ze mimino bude trpet jako zvire kvuli brichu a prokrici cele dny. Do toho hrozny stres s krmenim, kdy vic vyblil nez vypil...Predstavovala jsem si to celkem easy, ale vylosovala jsem si asi objektivne dost narocneho jedince. Ted jsem jednak otrlejsi a taky mam asi celkem prumerne mimino. Ne ze by prospalo den a pohoda, ale rve proste tak nejak normalne a ji taky normalne. A pro starsiho je to atrakce, tak se dost zabavi ruznymi "pomocnymi" pracemi kolem mimina. Vecer z nich sice padam na usta, hlavne stereo vecere a uspavani je o žiletky, ale prekvapive je to zatim jednodussi se dvema, nez s jednim poprve;)

Jen me teda se.e to lopoceni s rozkojovanim. Vcera uz jsem to odpiskala, ze to nema smysl. A v noci takova bolest, ze jsem se bala, abych neskoncila se zanetem prsu. Tak jsem odsavacku zas vybalila. Co to ma jako byt, to i tech par nicemnych mililitru muze zatvrdnout? Jako ta priroda si ze me snad dela srandu uz. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 07. února 2020 21:25

Gatita ono tam nemas asi jen par ml:))) ja furt vyhrozovala ze zadny kojeni a krmila sem hodne z flasky a pak se to zlomilo mezi 2. a 3. mesicem, jak vyrostl a zesilil a od ty doby je kojeni uplna pohoda. Tak treba...

Offline Karja
44962 příspěvků moje polička 07. února 2020 21:37

711990 Pockej to nechapu, jakoze jsi odsavala do flasky? Ja jsem zvedava, jak my prezijeme ten nemocnicni pobyt, jsem byla rada, ze si to sedlo, prsa se nalejvaj akorat, mimino se neprezira, je mu lip...no tak odznova!

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 07. února 2020 21:39

Gatita tak ty mas este novorodenca, s mojim 7 mesacnym je to uz tazka pohoda. Do tych troch mesiacov je clovek rad, ze je, ziadne vykony v domácnosti sa od neho dufam neocakavaju

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. února 2020 21:40

Mrakoplas No jo, ja zapomnela, ze uz jedete druhy kolo vlastne. Chyba, chyba! Ja to rikam furt

Offline continuity
43663 příspěvků moje polička 07. února 2020 21:42

Gatita že nic neodsajes, ještě neznamená, že mléko nemáš. Dítě si to vytáhne. 

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 07. února 2020 22:13

Karja jj odsavala jsem a krmila flaskou. Vecer si bral 2 krmeni z flasky sambo, abych mohla spat a nekdy sem v noci i ja pak krmila z lahve. A pres den obcas. Jednu chvili sem kojila treba jen jednou dvakrat za den, zbytek lahev. On se fakt blbe prisaval a ja mela moc nality prsa a bolelo to a vsude strikalo mliko....pak se to spravilo, kdyz se naucil pit. Jinak ja neverim ze flaska nebo dudlik nejak ovlivni kojeni. Tonda pil z lahve od narozeni, dudlik taky ma a koji se v klidu. Takze nemocnici zvladnete a proste budete pokracovat kde ste zacly! 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. února 2020 22:21

Karja 

To je trápení, třeba když si dáte pauzu, dostane zase časem na mlíko chuť. A to už můžete vědět, co byl problém. My na to nikdy nepřišli, najednou je to dobrý.

Offline Karja
44962 příspěvků moje polička 07. února 2020 22:26

dynda No ja doufam, ze u nas to bude taky tak! Chudinka se takhle nemuze ani odplenkovat a ona uz pliny fakt nechce. Ale i s plinou je to masakr, vysvliknout a pod sprchu.

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 07. února 2020 22:31

Karja este me napada....a kdyz ted kojis malou, nemuzes mliko davat i velky maly? Ne ji nutne kojit, ale odsaty....

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 07. února 2020 22:34

711990 To je dobrej nápad, kamoska to taky tak dělá. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 07. února 2020 22:36

Karja 

Jojo, znám to. U syna to bylo s normální frekvencí, takže jednou za den, celá dávka tekutého všeho co snědl za 24 hodin. Když už byl bez plen, fakt jsem několikrát zachránila tepláky a trenky letěly do popelnice. Když byl průjem, najeli jsme na dietu, dostával probiotika a dávali jsme pozor na to, co jí, aby toho neplácal moc dohromady a hodně si musí mýt ruce. Ani nevím, kdy to přešlo, ale už je nějaký čas v pohodě. Tak řekněme kolem toho 3. roku . Držím palce!