continuity ale já neříkám co si má Karja vybrat, jen že to nelze míchat dohromady. a ohledně čekací doby by se člověk musel nejdřív zkusit objednat, aby to zjistil![]()
Vše o těhotenství a dětech
continuity jo mas pravdu. Na webu hygieny byly jen pocty nemocnych a to s temi 14 dny jsem cetla na nejakem zpravodajskem webu. Ale to je jedno, zkratka ted budu jeste nejakou dobu doufat, ze si to nevyzerem. To je desny, co se s clovekem stane, kdyz ma doma mimino, hotova paranoia:)
viktorka_od splavu proč by to nešlo? klidně tam muze naklusat s informácií, že diétu drží a pomáha. Lekar už rozhodne, čo dal. Minimálně ji pořadí, jak zavádět případně další potraviny a jak nahradit to mléko.
Nedá se při diete hned udělat biopsie střeva, ale to lze snadno vyřešit tím, za se to zas na nějaký čas zařadí. Ale takto malé dítě nikdo zbytečně uspávat nebude, pokud pomohla dieta.
Teď jsem četla rozhovor s gastroenterolozkou a ta říkala, že pokud mléko dělá zle a dieta pomůže, tak netestuje ani dospělé. Prý to už žádnou novou informaci stejně nepřinese a rozumné je jediné: to, co člověku vadí, prostě nejíst.
Karja Zkus zatím dětskou doktorku.Ta nám udělala odběr krve na ty potravinové alergie a intolerance. Výsledek byl asi za týden. Podle toho se pak odpíchneš dál. Jestli se jí solice po dietě upravila, tak to asi bude laktoza nebo ABK a pokračuj v ní.
viktorka_od splavu Ano, rozumim. No ty cekaci doby jsou skutecne desne, bohuzel. Myslela jsem spis to, abych tu dietu delala pod nejakym dohledem, hrozne v tom plavu, protoze nemam zadne ucelene informace.
miuu Nam detska zadne odbery nedelala ani nenabizela, hned se na to zeptam. Delala jen nejake testy z moci a stolice na parazity. Ale asi predbiham, snad mi poradi co a jak.
Na pediatrii krev nebrali? To by mohlo stačit na otestování těch hlavních alergií a nemusíte se nikam štrachat.
dynda Nebrali ani se nezminovali. Ale ona doktorka byla k me teorii alergie takova odmerena, ji se to furt nejak nezdalo, ze ty priznaky tomu neodpovidaji, ale samozrejme kdyz jsem rekla, ze bych to zkusila, tak rekla OK.
Karja Kdybys chtěla něco vědět k dietě, klidně se ozvi. Probírala jsem to se známou vegankou :-).
miuu Diky moc, urcite se casem zeptam, po vikendu jdeme k doktorce tak uvidim, co rekne;-)
Tu odměřenost moc nechápu, když na nic jinýho nepřišla... A co to mlíko, už to velká malá pije?
Karja Neni to blbej dotaz... Tu zilni mozkovou trombozu nastesti nakonec vyvratili, proste doslo z nejakyho nezjistenyho duvodu k cevni kreci v te leve casti krku a hlavy. Nevim, jestli mam byt rada nebo nerada, ze tu pricinu nenasli... Sluch se ji nastesti vratil. Fakt bych byla rada, aby byl uz konecne klid. Ten stres se na mne dost podepisuje.
At ti dobre dopadne ta revize, sice vubec nevim, co si pod tim predstavit, ale hlavne, at uz ji mas za sebou.
Som asi uplne neschopna. Ja tu nestiham nic citat ani reagovat (max v takychto nocnych hodinách) a to doma vlastne moc nevarim, neupratujem, detom sa skoro nevenujem, krista co ja cely den vlastne robim
kedy to stihate?
Gatita starsi chytil na chate pliagu od synovca, tak je doma a tesila som sa, ze pojde v pondelok do skolky, lebo je to doma na zabitie ale zajtra maju chripkove "prazdniny" tak sa aj obavam ho tam v pondelok dat. Ale doma je to s nim na maslu, zas ma hrozne ziarlivostne obdobie a bez maminky den ani noc. A to nez sa narodil mladsi bol samostatna jednotka a tatinko najlepsi partak.
Karja
Tu odměřenost moc nechápu, když na nic jinýho nepřišla... A co to mlíko, už to velká malá pije?
Moje doktorka mi taky nevěřila, že když vynechám mléko, kojený syn přestane blít od rána do večera. Bylo to jednoznačné, jakmile jsem něco mléčného snědla, druhý den zase házel šavle. Ačkoliv jsem s ní jinak byla spokojená, nad tímhle se vyloženě ušklebovala, že je to nesmysl. Doktoři jsou někdy na ťafku, no ;)
To jsou teda. Zrovna to mlíko je poměrně častý, nechápu.
... kedy to stihate?
Normálka, jednou rukou datluju, druhou stavím kostičky, ukazuju v knížce, míchám polívku, co je zrovna potřeba
Nevěnuju holt dítěti plnou pozornost, pyšná na to nejsem, ale jinak by to asi byla moje intelektuální smrt ![]()
A potřebuju si tu trochu odložit ... Naskytla se mi šance upíchnout dítě na dvě dopoledne v týdnu do instituce. Je to novinka, "problém" je v tom, že by měl nastoupit už příští týden. Strašně jsem se na to těšila, ale teď mě klasicky přepadly pochybnosti. Jestli to není blbost, jestli se to vyplatí, jestli není kravina aby tam nastupoval v době chřipek, že za měsíc jedeme na hory, že nemáme žádné bačkůrky, že nemáme popsané oblečení ... že budu muset vstávat, že budu muset vlastně zase chodit do práce, na což jsem se strašně těšila, ale najednou to vůbec nezní tak lákavě, že si budu muset koupit lítačku a asi i novej kabát a jestli mi to vlastně celý stojí za to ... Je to klasika, že jo
?
MP Meri ja bych ho tam vrzla, ale pockala bych po tech chripkach, ted by mi to za to asi nestalo...
Mrakoplastaky nic nestiham. Jen kazde tri hodiny nakrmim a prebalim mimino a snazim se trochu kocirovat starsiho. Mezitim odsavam obema nudle a kapu kapky do ruznych dutin. Nosim rvouci mimino na ruce nebo ho sneruju do satku. Vyhrabem se 1 x denne na 15 minut s kocarem. Nevarim, neuklizim, obcas obslouzim nejaky spotrebic. V mezicase cumim do mobilu, vic se prave delat neda.
MP Meri Mít 2x týdně hlídání zní skvěle. Ale teď bych s tím fakt nezačínala.
Emerald jezis to mi uplne uniklo? Vim jen ze jste resili ten teratom...tak drzim palce at je vse ok!!!
Karja ja myslim ze s nejakym koucovanim od doktora se neda pocitat, nemaji na to cas a vetsinou ani zajem. ale neboj, nic na tom neni, fakt. jediny problem toho domaciho zkouseni je ten, ze pak dite nema diagnozu, tzn doktor ti to verit nebude a pokud te pozene na testy musela bys mliko zas nasadit, coz kdyz clovek vidi jak se drobkovi ulevilo proste neudelas.. no jako je to boj.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY