Karja dite rano seskotacilo z patra v teplackach o dve cisla mensich, co uz v supliku v komode cekaj na mladsi. Bara me veci ve skrini, Sara v komode. A to je furt![]()
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori Hele to mi furt tak nejak prijde v pohode;-)
Mne tyhle veci prijdou vtipne.
...tak si vem cisty rucnik. Ty jsou ve skrini? Ne, uz tri roky jsou vyskladane na polici pod umyvadlem.
Nevis, kde mam triko s FooFighters? Ve skrini. Neni tam... jasne, ze tam bylo.![]()
Karja To je ještě dobrý, když se muž zeptá, kde něco má. Ten můj občas vztekle přechází po bytě a práská věcma, protože něco hledá, ale dokud nevznesu přímej dotaz co, tak se nesvěří. By bylo lepší, kdyby se zeptal rovnou, protože já si nemůžu pomoct a tu mentální kartotéku, co jsem kde viděla povalovat, si stejně vedu ![]()
viktorka_od splavu
Ale to právě není žádné mé území, nikdy nebylo, žijeme tu oba dva snad.
pokud jsi zena v domacnosti, tak je to tvy:-) ja jen konstatuju skutecnost, netvrdim ze se mi to libilo kdyz jsem to prozivala..
DruI mentalni kartoteka! presny![]()
Ale já nejsem žena v domácnosti.
Pinot Noir to delam taky a kdysi jsem si delala na levou ruku tecku ...
viktorka_od splavu
Ale já nejsem žena v domácnosti.
Hele jestli te rozcili pi*oviny typu kralik a ustalena nomenklatura a prostej fakt ze jsi v domacnosti, honem rychle za sebe do domacnosti nahradu a sup do rachoty nebo budes brzo ustalenou nomenklaturou takzvana samozivitelka![]()
dzizisketa chces rict ze pece o jedno vyjimecne hodne dite te vytezuje natolik, ze uz domacnost nezvladas? muz by teda mel pecovat o domacnost plus zivit tebe a dite? aha ne vlastne ne muz, stat.
Já mám dovolenou absenci v zaměstnání z důvodu péče o dítě. Navíc debata nebyla o nějakém "zvládání" domácnosti, což je taky termín, kterým ženy do sebe úplně zbytečně ryjou, ale o tom, že i když se muž zapojuje, nevkládá do toho vlastní iniciativu, je jen plnič příkazů, což mi teda přijde taky jako dost tristní způsob soužití.
dzizisketa A žena v domácnosti má dovolenou absenci v zaměstnání z důvodu, že se jí tam nechce chodit, není potřeba to vnímat jako pejorativní označení zahálčivý paničky, to čoveče neni moc emancipovaný. To je jak ta okřídlená "mateřská, ale v žádném případě dovolená" :-DDD
ZŽena v domácnosti nemá žádný probíhající zaměstnanecký poměr. A je fajn, že jí může být, ne každý musí chodit do práce. Blbé to je v případě sociálního pojištění a důchodu, tohle si musí řešit soukromým spořením a pojištěním. Já pouze absentuji, ale chci se do zaměstnání vrátit.
dzizisketa proč tě to tak uráží?
TTo si spíš jen přeješ, aby mě to uráželo.
dzizisketa Mně je to šumák prosimtebe
Jenom působíš tak jako frustrovaně, bacha na to.
DruI Tak to ja vim vzdycky co se hleda i beze slov, nebo pro co se vraci. Ale nejak me to nedrasa:-D, ja uz jsem asi otupela proste.
Mutziputzi som pravak preuceny na lavaka. Nikdy sa mi strany neplietli. To nebude lacactvom a pravactvom ale niecim uplne inym
Králík by mi spíš přišel vtipný, po těch letech už jsem si na pozici manažerky domácnosti zvykla, i když občas mě to taky vytočí. Ale pokud netuší, kde máme talíře na polévku a přitom ho rozčílí, když je podá soused pozvaný na večeři...tak to už je vyšší level
(je to teda historka z období před dětma, teď už by se to asi nestalo).
A proč bych se neměla cítit frustrovaně?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY