Mohučanka ted jsem prohlizela ve flyin tiger nejaky za asi 230. Nejaky motyle a vily nebo co. Tak zkus tam.
Vše o těhotenství a dětech
ice diiiky. Můžu ti to oplatit v hnědé keramice ![]()
Mohučanka nemate nejaku skupinu na fb? U nas jedna mamicka z materskeho centra poziciava cez fb. Aj tak potom uz clovek nema no s tym. Starsi bude mat v skolke tiez maskarak a kedze on si nie je ochotný na seba obliect nic nove a cele by to tam prekrical, tak som sa rozhodla, ze mu dam jeho oblubene pyzamo z hm, je to akoze hasicklsky oblek a dokupila k tomu v baltipe prilbu a vysielacku v hasicsku pistol. Uz sa tešil. A hadaj co, samozrejme je chory ![]()
Mohučanka na Alze neco maji. Ja dostala za ukol za Bezzubku![]()
jako by nemohl jit treba za pirata!

Mohučanka V Lidlu něco mívají, v H&M taky. Nebo čelenku s ušima z těch párty obchodů? Na Ríšu bych kostým nenavlíkla. Měl jen zelené oblečení a čelenku s žabíma očima ![]()
Mohučanka co nějský princeznový šaty z h&m? Nebo tylovou sukni? Ty se daji pak nosit ke každé příležitosti ![]()
Mohučanka V sekáčích.
Ach, díky všem! ![]()
Teoreticky by mohla jít za horolezce, protože sedák a helmu nosí ráda, ale tak originální zas být nechci ![]()
Nekdo nam vymenil dite
ze skolky jeste sla v pohode, cesta na 15 minut autem, stihla pocurat sedacku, ackoliv byla cerstve vycurana, a od te doby nas doma bije, furt jeci, vzteka se, a mladsi je taky vyzivna, ale tam za to muze podle me ta mrkev k obedu. Nechce nekdo 2 holcicky? Pridam psa![]()
rasaNori změřila bych jí teplotu
rasaNori taky mě hned napadlo jestli může být nemocna
Mohučanka Mraky kostýmu jsem viděla v bambuli (na Chodově)
viktorka_od splavu continuity hele zatim je dobra, spis jsem se nezeptala jak dlouho spala ve skolce, muz uz ji odvelel do postele. Uvidim s cim vstane rano, je mozne ze odpadne zitra. Ale je to fakt masakr![]()
Taky maj něco ve Sparkys - dětské kostýmy.
rasaNori to je hrozny, kdyz ty deti zlobej jak posedly, clovek by je roztrh a pak se ukaze, ze jim neco je. Kdysi jsem byla nastvana na dceru, kdyz me v noci porad budila. Rano se probudila s horeckou a mela fakt osklivou anginu. Tak at u vas je to v klidu.
Kokoska tak sara ma teplotu
a ted si muzem vybrat, rostou ji zuby nebo chytla cosik ode me a nebo od muze? Do pytle uz ale s nemocema...
Kokoska já to u první neznala, ta byla prostě špatná vod pohledu když onemocněla, polehávala, spala... ale syn začal být takhle na zabití, neuklidnitelnej, lítal, řval, prudil... a na 99 % do večera horečka a nějaká nemoc. a dokud ta horečka nebyla přes 39 tak lítal řval a prudil:-( žádný polehávání
V niektorych pripadoch to ten muz aspon po upozorneni ci poziadania spravi. A potom je tu typ co povie ze to (bybrat riad z umyvacky) spravi potom a vysere sa na to alebo povie rovno nie a ma blbe kecy okolo toho co vsetko on uz robi a vymenuje 3 veci co robil aj za bezdetnosti ale akosi pozabudol ze tie dalsie robit prestal ![]()
rasaNori Když se počůrala, tak myslet i na močový infekt. Ale nevím, kolik jí je, do této diskuze jsem zabloudila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY