Fiction tomu by mohlo odpovídat i to zvracení, já jsem to občas mívala, když šlo o silnější infekci. Ale to bych žádnému malému dítěti nepřála, panebože, ať je to něco jiného!
Vše o těhotenství a dětech
rasaNori Zuby? Takhle to u nás vypadalo , když se tlačili poslední stoličky. Držím palce!
Diky vsem, uvidim rano:) stejne pujdu k dr s mensi tak mozna priberu i starsi, ten mocak me napadl taky. Ale ona umi docela dobre pojmenovat co ji boli, a nestezovala si na nic vecer. Jen byla na zabiti![]()
Keď to všetko čítam, ešteže chlap robí týždňovky ![]()
Tak starsi se rano probudila uplne v pohode, spucla snidani, dotazala se zda jde do skolky, sama si oblikla tricko kalhotky a ponozky, v klidu se nechala oblict zbytek, nalozit do auta, odevzdat ve skolce. Tak jsem se ptala jestli vcera bylo neco jinak, tak pry spala chvili jen... Aha. A nikdo nic nerekl, takze ano, malo spala. Zato Sara horecka celou noc, a tuberacky kasel. Uz sedime u doktorky no.
rasaNori Jo, já mám při vyzvedávání jen jednu otázku: Spala? Ona tedy nespí nikdy, takže je skoro zbytečné se ptát, ale stále doufám, žeano. Každé odpoledne si vozím domů takovou malou sopku těsně před erupcí a je jen otázka času, kdy vybouchne a zhroutí se.
Ale je to jenom období, že jo, Pinot Noir ... ![]()
Vyse tyzdna sme z domu nevyliezli, aby sa starsi preliecil a nechytil nieco dalsie a oddnes som chora ja a aj mladsi?
. Kde sakra, kde? Sak nikam nechodime!
rasaNori no presne takto sa chova starsi ked je poobede zobudeny po krátkom spanku. To uz radsej nespat. Do vecera totalny diabol vrieskajuci vkuse ale ze vkuse kym neulahne do postele.
Tohle kdybych si vygooglovala co je, tak me na OGTT test nikdo nedostane, to je des!!
Mutziputzi Muzes se uklidnovat tim, ze tohle je opravdu dobre podstoupit, i kdyz je to hnus a trva to.
Mutziputzi vypit 2 decky sladkyho piti?
Mutziputzi aha!
Mutziputzi Neni, ja mela tehot.cukrovku a nemam nikoho v rodine. Kamaradka to same. Ta se vykaslala na dietu a porodila kluka pres 5 kg, ktery ma ted cukrovku.
Lamicka Ale da se to jenom z krve
711990 mne z toho bylo poprve strasne zle :( a mam pocit, ze jsme pily mnohem vetsi objem toho roztoku (2011).
Mutziputzi a co ti tak vadi na tom vypiti ty sladky vody? Onata cukrovka neni jen problem v glykemii na lacno, ale prave v rychlosti odbouravani ty glukozy.
Mutziputzi to prave neda, ja uz si to presne nepamatuju a nechce se mi to hledat, ale ta tehot.cukrovka je v tomhle nejak specificka, vypovidajici je prave ten ogtt. Ona i ta dieta je pak trochu jina nez u diabetiku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY