Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online brrr
12392 příspěvků moje polička 11. února 2020 11:08

Mutziputzi Při druhém těhotenství jsem se vyloženě těšila. Ta pohoda sedět dvě hodiny a nerušeně si číst

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 11. února 2020 11:18

brrr

Mně tedy nejvíc vadilo, že ze mně netekla žádná krev a ta sestřička ji při tom posledním odběru musela z té žíly vyloženě vyrejpávat, no to se mi dělalo mdlo, i když běžně se zájmem sleduju, jak to teče. 

Offline rasaNori
8885 příspěvků moje polička 11. února 2020 11:28

Mohučanka jo me se pri tretim odberu rypala ve stejne ruce jako pri prvnim, jsem nejak sykla nebo neco a ona na me:,, jak chcete prezit porod, kdyz vas boli odber krve? '' to mi dost spadla brada teda... 

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 11. února 2020 12:01
Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 11. února 2020 12:48

rasaNori empatická osoba na svém místě

jinak já to měla podruhé veselé, chvíli po mě dorazila do zcela prázdné odběrové místnosti důchodkyně s růží a strašně se chtěla družit, sestru málem kleplo, když paní oznámila, co jí je,vzala si mě k sobě, celou mě polila dezinfekcí a pak mě pouštěla ven služebním vchodem...

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 11. února 2020 12:55

Ja jsem ten prvni test mela v Cechach a to bylo urcite pul litru sladky poloteply vody, coz byl teda eklhaft. V druhym tehotenstvi jsem na tom byla v zahranici a tam jako prvni delaji jinej, ne OGTT, ten udelaji az kdyby ten prvni vysel blbe. Nemusi se na nej na lacno a byly to tak dve decky sice velmi sladkyho, ale limetkove ochucenyho napoje s bublinkama a hlavne to bylo vychlazeny! Takze by to urcite slo i jinak, jak uz tady nekdo psal, mne treba lacneni nedela dobre ani kdyz nejsem tehotna, v tehotenstvi to bylo jeste horsi. 

Nicmene mi to prislo jako neinvazivni test, kterej ma smysl...krome ty velky porodni vahy hrozi podle me o dost blbejsi komplikace, preeklampsie, vetsi riziko, ze dite bude mit v budoucnu cukrovku...coz mi prijde, ze by byla skoda riskovat, kdyz se tomu da vyhnout. 

Online Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. února 2020 13:16

Malenge a co jej bolo? Ta ruza tam ma nejaky vyznam?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 11. února 2020 13:19

Mrakoplas cetla jsem to trikrat nez mi doslo, nze měla paní nemoc zvanou růže. Furt jsem videla duchodkyni s kytkou, jak se chcr druzit. 

Online brrr
12392 příspěvků moje polička 11. února 2020 13:19

Mrakoplas Růží je myšlena infekční nemoc, ne kytka.

Offline Malenge
4866 příspěvků moje polička 11. února 2020 13:35

Mrakoplas Krehutka Pardon, se příště vyjádřím přesněji  chudák důchodkyně měla erysipel, choroba kůže, infekční...

Online Sweet Potato
40651 příspěvků moje polička 11. února 2020 13:39

A666 Zažila jsem těhotenství s Rh inkompatibilitou, antiD mi po prvním nepíchli. Byla bych dala všechno za to, abychom si tím peklem nemuseli projít.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 11. února 2020 13:53

Sweet Potato já jsem taky Rh- a dítě Rh+ a jsem moc ráda za možnost AntiD, moc nevim, co je na plošný aplikaci antiD špatnýho.

Offline Karja
44958 příspěvků moje polička 11. února 2020 14:12

Zeny ja jsem na strane 1975, vubec vas nestiham. Ale vite cim odstartovala tato debata? Tim, ze sambo v sobotu odpoledne po dvouhodinovem  spanku rekl: ,,ja uz na to nemam, padam,, a vypadnul na ryby. Pak jsem sem dala v nasrani ten manazerskej komiks a dzidzisketa kralika. Jooo, kdyby vedel, co zpusobil....ale chybi mi 6 stranek, treba jste se nekam posunuly!

Offline Karja
44958 příspěvků moje polička 11. února 2020 14:13

Dobry tak,koukam, ze jste uz ve zdravovede....no tomu nerozumim!

Offline Karja
44958 příspěvků moje polička 11. února 2020 14:23

Mutziputzi Jesteze mam na tebe toho zolika v podobe cisla dvojky! Vzdycky muzu napsat ,,jooo, az budes mit dve po sobe..,,. Ale mas pravdu, da se to brat v pohode, kdybych pri prvnim vedela, co ted s druhym, tak jsem fakt na dovolene.Jenze ja taky mela tu psychiku v hajzlu, tak to bylo cely blby. Ted jsem v pohode, ale s nekonecnym sestinedelim, s nulovym volnym casem a doslova posranou domacnosti! To si clovek nevybere:-D.... 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. února 2020 14:24

Sweet Potato 

Tak to koukám, jsi nerodila TAK dávno... Jako hrozná škoda, to už muselo být běžně dostupné řešení.

Online Sweet Potato
40651 příspěvků moje polička 11. února 2020 14:25

dynda Bylo. I se o tom celou dobu mluvilo. Jenže pak se asi nějak zapomnělo...

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. února 2020 14:30

Sweet Potato 

A pak už bylo pozdě, jasný. 

Online Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. února 2020 14:31

Krehutka brrr Malenge ahaaa ja ze co je na kvetine zle, ci je to tajny znak nejakej choroby?.(netusila.som,ze.je.to.infekcna.choroba).

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 11. února 2020 14:34

Prosím vás, kedy ste začali riešiť u dieťaťa odplienkovanie a nočník? Do mňa už hučí mama aj svokra, nočník teda muž dness veľkou pompou doniesol domov a syn sa s ním hrá...Mne príde, že jedoducho ešte nerozumie na čo nočník je, nijak nesignalizuje, že che čúrať alebo na veľkú, ráno má ešte stále mokrú plienku, zatiaľ väčšinou nevydrží ani tie 2 hodiny cez deň so suchou plienkou. Jediné čo ubčas ukazuje je, že ho treba prezliecť, ale to je tiež lotéria. Syn bude mať 19 mesiacov a fakt sa mi zatiaľ do toho nechce, ani mužovi, ale tak aby som zas niečo nezmeškala .