Vše o těhotenství a dětech
Haha nas tiez spieva ale dost to mota a vynechava verse. Najnovsie riekanku Ententicky dva svetuicky, baba sa ho zlakla, ententen na buben, na plavaren
![]()
Mohučanka ve skole uz bude zpivat: Hajdom hajdom tecka com. a ucitelku zpevu bude z toho brat cert ![]()
Mohučanka U nás taky ještě jedou koledy, jingle bells, feliz navidad... nejlíp řvaný ráno cestou do instituce..![]()
Mrakoplas to vas lituju ![]()
Já jsem nedávno vysvětlovala co je to bída. Děti zpívají: bída bída to je, všichni na záchodě ....
vůbec nevím odkud to mají.
Tak kdopak z matek zde zna Marka Hermana a jeho Jsi tam bracho? Me tuhle knizku dala pod stromek moje mama, s tim ze si ji mam rychle precist, nez bude pozde. Uz tohle me melo varovat, neb behem ledna a unora se me nekolikrat ptala jestli jsem ji uz cetla. Pak se o tomhle dilu zminila kocka na ig, co u nas zakladala detskou skupinu od roku, a ne moc pochvalne a tohle mi poslala pred chvili kamoska:
Já měla včera výživný rozhovor a tchýní. Ona mi už v neděli dala knížku od Hermana Jsi tam, bracho. A včera sama začala s tématem školky. Že by tam T. neměl chodit, že je to moc brzo a hodně brzo i po narození D. A že to má prostě fatální dopad na vztahy v dospělosti, že to sama vidí u svých synů. ona mě tak brutálně rozebrala, já tu brečela jak želva, že sem T ublížila a ublizuju. Když sem argumentovala, že tam chodí rád, řekla mi, že to dělá jen proto, že mi chce vyhovět, že by ví, že mi to udělá radost, tak to dělá kvůli mě....
rasaNori mne staci, co v minulosti delal, cim se zivil, co ma vystudovane... odbornici ho kritizuji, vyroky nema podlozene. Na wiki je toho o nem dost.
Lamicka moje mati je z neho poprdena a vsechno z te knizky mi furt otlouka o hlavu![]()
rasaNori Hermanovy plky na mě vyskočí nejmíň jednou týdně. Hoď to za hlavu ;)
rasaNori jo, umi to hezky podat. Precti si o nem neco, doporucuju.![]()
Neznám, ale myslím si, že žádný malý dítě by ve školce nedokázalo být proti své vůli a tvářit se přitom spokojeně, aby potěšilo rodiče. Jo a za 20 let si vzpomnělo, jaký to vlastně bylo příkoří.
rasaNori tak jsem si o.panovi precetla a to je ten expert, co se ridi VLASTNIMI POCITY a pak na to pise knihy. Mimo jine lobbista v oblasti sazek?! To bych mamince rekla, ze at se nezlobi, ale pan neni moc duveryhodny.
Ja vas miluju, tady se fakt vi vsechno![]()
rasaNori Taky bych s tím nezatěžovala, na DVTV s tím byl nedávno rozhovor, kdybys chtěla mrknout. Ono se to tak hezky poslouchá, ale úplně cítíš, že pro své názory nemá žádnou oporo ve výzkumech, je to celá taková hezká dojmologie.
rasaNori Nejak odmitam brat vazne nazory cloveka, co napriklad stale opakuje, ze kdyz otec bezpodminecne miluje sve dite, tak dela chybu... Dite by se melo o lasku otce snazit a ten by ji mel davat jen za odmenu, aby se pripravilo na zivot
Vubec bych jeho vylevum nevenovala pozornost, rozhovory s nim jsem vypla vzdy po par minutach.
Garfie Me by fakt zajimalo, co se Emme honilo hlavou, kdyz ji tam vykladal treba to podobenstvi o krizi ![]()
Zuzuli Přesně, přesně!! Vydržela jsem půlku a pak jsem to za doprovodu sprostých výrazů musela vypnout.
Bylo mi hrozně smutno z představy, že by mě tatínek měl rád, jen pokud bych byla krásná / rychlá / silná / nevím co. A kdyby mě neměl rád, protože mi dlouho trvalo naučilo se jezdit na kole a plavat...
Z toho pána mi smutno nebylo, tomu bych dala tečku mezi oči za to "no já na to sice nemám čísla a analýzy, ale cítím to, to si prostě nemůžeme namlouvat, že to tak není".
rasaNori Mám moc ráda lidi, co se honosí a chlubí něčím, čím nejsou
Letmým zkouknutím jsem zjistila, že pán rád a často vystupuje jako psycholog, ač tedy jsem nenašla info o tom, že by psychologie absolvoval třeba jen semestr. No a lobbing v oblasti hazardu, internetových sázek, dlouhé zaměstnání v koncernu philip morris, to je vyloženě kvalifikace jak noha. Bych ten jeho výtvor ani neotevřela. A ještě hlásá, že pro své názory nemá podklady ani studie, že se řídí svou vlastní intuicí
odborník na svém místě, fakt!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY