Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 13. února 2020 13:26

jo, Marek Herman. Moja segra (bezdetná podotýkam) ho žerie, kupuje mi jeho knihy a posiela mi stále nejaké rozhovory s ním. No mňa teda tiež nepresvedčil, že to, čo prezentuje, má nejaké opodstatnenie.

Ale rozhovor, kde tvrdí, že žena, ktorá porodila je najviac a jej muž by ju mal ctiť ako kráľovnú, to som mužovi preposlala

Offline Garfie
28649 příspěvků moje polička 13. února 2020 13:42

Zuzuli  Taky by mě to zajímalo!

Jinak se teda musím přiznat, že ta jeho teorie o otcovské lásce za odměnu a přípravě na život mi pomohla vyrovnat se se situacemi, kdy je manžel na děti přísnější, než bych si představovala...

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 13. února 2020 13:48

no a inak, dočítala som strašne veľa strán, už nemá zmysel sa vyjadrovať ku konkrétnym príspevkom, len situácia momentálne u nás: mám na starosť celú domácnosť čiže aj manažovanie aj vykonávanie, trénujem na polmaratón, robím kurz účtovníctva, venujem sa dieťaťu, každý deň sme minimálne dve hodiny vonku, dokončujeme rekonštrukciu a ešte som teraz prevzala dosť veľa roboty v súvislosti s tým podnikaním, čo rozbiehame. Tak mužovi včera už celá vyflusnutá hovorím, že musíme prekopať systém a urobiť nejaké zmeny a on na mňa prekvapene pozrie a začudovane sa spýta: Prečo? 

To len tak na pobavenie, muži fakt majú niekedy klapky na očiach, ale dnes už je dobre, prakticky nemám do čoho pichnúť a preto som dočítala posledných 20 strán :-)

Offline OliveOyl
1976 příspěvků moje polička 13. února 2020 13:53

Pána jsem si vygůglila a moc mě pobavilo, že jeho práce pro Philipa Morrise je někde popisovaná jako filantropické projekty pro nadnárodní společnost.

Ovšem, že je dvacáté století stoletím selhání otců - to je dost sešup od století páry.

Offline Potrefenáhusa
39065 příspěvků moje polička 13. února 2020 14:04

betsey Ten dotaz Prečo? není u některých jedinců dotaz jakože fakt prečo, ale automaticka reakce mozku, jako pokus, jak oddálit nepříjemný rozhodování nebo premejsleni a vyjádření o něčem ne zcela komfortním (mám doma, někdy je to na domácí násilí :-)

Online dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 13. února 2020 14:22

Herman je čurák. Není treba chodit kolem horké kaše. Kvůli němu zařízla sněmovna to přijímání dvouletých do školek (jakkoliv to nebyl ideální návrh, teď je to prostě zase na pár let u ledu). Ten chlap očividně nenávidí spokojené rodiny, a šťastné ženy obzvlášť. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. února 2020 14:23

Jezis dakujem, dakujem! Ja som myslela, ze som jedina, ktorej je ten typek nesympaticky. Raz kamoska zdielala v nasej chatovej skupine od neho nejaky clanok. Bola som sama, ktorej sa tam niektore veci nepozdavali. Baby isli ij na jeho prednasku. A to su vsetko vsetko vzdelane, naozaj chytré baby s rozumnymi názormi a vsetky boli z neho nadsene. Nechapala som doteraz. (Ale uz sme sa o nom dlho nebavili, mozno si poopravili mienku, ktovie). 

Samozrejme nevravím, ze vsetko ale niektore jeho nazory su ako z predchadzajucich storoci.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. února 2020 14:25

dzizisketa prosim ta neexistuje daky clanok, ktory by toho cloveka kriticky rozobral? Stalr nachádzam len rozhovory s nim nla chvaly..

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 13. února 2020 14:31

Letmo jsem ho zkoukla na netu, co je na jeho nazoru spatne? Nic na tak ostry slova jsem nezaznamenala.

Offline Pinot Noir
30065 příspěvků moje polička 13. února 2020 14:34
Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 13. února 2020 14:34

Mutziputzi ze si musi deti lasku otce ZASLOUZIT, to je ti malo?

20970 příspěvků moje polička 13. února 2020 14:46

711990 Asi v prenesenym slova smyslu, ve vyznamu ze neni tak determinovana biologicky jako materska, ne? Ja cekala Herodese

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 13. února 2020 14:58

Mutziputzi Ja toho typka teda vubec neznam, ted o nem slysim poprve, ale letmy zagoogleni mi vyplivlo, ze se pan rad prezentuje  jako psycholog, kterym tedy neni a to rozhodne neni koser. 

Rozdavani nepodlozenych mouder a dojmu pokud na to nemam kvalifikaci mi neprijde uplne stastny. 

Jdu si teda pustit ten rozhovor na DVTV.

A ted jeste obligatni otazka...kolik ma pan deti?

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 13. února 2020 15:20

Mutziputzi to nevim, jak to mysli, protoze jeho nazory jsou jen jeho dojmy, nic podlozenyho vyvojovou psychologii nebo tak.

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 13. února 2020 15:25

Boze, to je odbornik na svem miste...."davat dite do jesli/skolky pred tretim rokem je obrovsky riziko, ktery vlastne ani nezname"

20970 příspěvků moje polička 13. února 2020 15:32

711990 nevim no, já na jeho názorech neshledávam nic tak opovrzeníhodnýho, i dětská psychologie podléhá trendům, nevidim na něm nic tak strašnýho, byť s ním souhlasit nemusim, ale curak...no nic no

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 13. února 2020 15:36

Mutziputzi o tom nepochybuju, jen je rozdil zabyvat se ji nebo se zivit jako lobbista a ve volnym case psat knihy svych dojmu o vyvojove psychologii.

Online dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 13. února 2020 15:37

Mutziputzi

KKdyby si ty kecy nechával pro své klubové přívržence, mohl by nám být jedno. Jenomže on umí své dojmy podat jako nezvratná fakta i zodpovědným a vládním činitelům, a tím účinně blokovat rozvolneni systému "matka tři roky doma s dítětem". 

20970 příspěvků moje polička 13. února 2020 15:44

711990 Prostě formuluje zájem docela široký skupiny lidí, pod jeho peticí se podepsalo 10tis.+ lidí, svatý právo na to má, tohle je svoboda slova

dzizisketa nijak jsem to dalece nestudovala, ale matka nemusí bejt s dítětem 3 roky doma, když nechce, přijde mi to jako bouře e sklenici vody, má prostě názor, ty myslíš že debilní, já klíďo souhlasim, ale zas takovej magor a zločinec že by to byl mi nepřijde

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 13. února 2020 15:48

Mutziputzi pockat tos preskocila na naky jiny tema zas...ale kdyz uz sme u toho tak nemusi, ale ne kazdej si muze dovolit platit soukromou skolku i po navratu do prace. Takze tim odsoudis zensky s nizsim prijmem k delsi matersky, cimz budou mit delsi absenci z prace a po navratu se opet hur uplatni....to mi fer neprijde. A teda argument ze maj vic vydelavat neberu.