Pinot Noir tá dikcia je presná aj u nás
Karja u nás je aj jedlo problém
Pinot Noir tá dikcia je presná aj u nás
Karja u nás je aj jedlo problém
No to u nas taky, ale kdyz nahodou chce patou vec, co ji nabidnu, tak kyvne:-D. Ale moje dcera ji teda pekne, jen mi prijde, ze vi, ze je jeste neco jineho k jidlu, tak si tak vybira...
Karja syn si pýta stále jesť, len málokedy vie, čo chce a teda radšej ako obed by si dal sladkosť, skúša to denne, pred poslednou chorobou stále pýtal mäso, odvtedy sa mu vyhýba ![]()
Ja to nechcem zakriknut, tak len opatrne podavam hlasenie, ze syna ta zavislost na maminke presla ako isiel v pondelok po troch týždňoch do škôlky. Aj von ma pustil, zamaval mi maj sa maminka, je ochotný sa zas kupat aj s tatinkom, proste nevyžaduje len moju prítomnosť. To je taka pohoda, ze s hrozou ocakavam najneskôr cez vikend daku chorobu, ostane doma a pojdeme odznova.
Pinot Noir jenom upozorním, že jak ta jednička je uzavřený příběh, tak dvojka končí v nejlepším. Takže buď se dá příběh utnout o kus dříve nebo je třeba dokoupit trojku. Já české knížky objednávám jednou za čas, když jedeme do ČR nebo mají přijet prarodiče autem, takže se děti docela na pokračování načekaly.
Dcera na vsechno ted rika Jo ahá :D ja se jen desim ze diky koronaviru nam skolky zavrou, kdyby se to tu nejak rozjelo. Tenhle tyden byla v pohode, zadne hysteraky po navratu ze skolky, dalo se s ni krasne domluvit... Ale zas si rikam ze budem kdyztak na zahrade, treba uz bude hezceji (aktualne snezi a snezi:D)
Před časem jsem tu řešila, jestli začít s docházkou do jeslí s ohledem na věk, nemoci a blížící se dovolenou ... Tak hlásím, že syn má za sebou tři týdny docházky, v průběhu měl jen takovou symbolickou rýmu, se kterou teda normálně chodil. Má ji teda vlastně kontinuálně, už snad 14 dní. podle učitelek to zvládá perfektně, ráno teda při mém odchodu pláče, ale svatosvatě mi příshali, že je to minutová záležitost, v podstatě do chvíle, než mě nahradí první autíčko. Od narození neměl ani náznak separační úzkosti, ale teď si mě teda trochu hlídá, je vidět, že chápe, že se se mnou občas musí rozloučit a nelíbí se mu to, ale to je holt život, nejhůř to loučení pochopitelně nesu vždycky já
Chvíli to vypadalo, že nám dovolenou překazí koronavirus, ale nakonec jsme se rozhodli zachovat paniku a zítra vyrážíme do Itálie lyžovat, tak nám držte palce, snad si o nás nepřečtete v novinách
Ale teda balík plen a spodků pro případ karantény pro jistotu beru ![]()
Jo a koupila jsem tu Albi tužku a přestože syn teda ani omylem neumí využívat plnej rozsah funkcí, tak si myslím, že má úspěch. Umí si ukazovat a pouštět písničky, což v téhle fázi bohatě stačí.
Jenom mě štve, že je ta tužka děsně ošklivá ![]()
Pinot Noir Jestli nekupuješ pravidelně, tak rozhodně doporučuju březnové číslo časopisu Puntík. Dá se koupit už teď a skoro celé číslo je o autech, dopravě, značkách. Je tam hra, vystřihovánka, různé úkoly, příběhy, všechno s dopravní tematikou. U nás úspěch :)
žluťásek Jé, děkuju moc za tip!
Pinot Noir Já jsem včera stála v obří frontě v Bille, tak jsem si krátila čas čtením obrázkových příběhů a hledáním pěti rozdílů ![]()
žluťásek Pinot Noir a casopise s masinkou Tomasem je Hiro i s tendrem ![]()
Pinot Noir Když zmiňuješ toho Čendu, to ty jsi kupovala O zahradě? Inspirovalo mě to, syn to dostal za vysvědčení a strašně se mu to líbilo (on miluje Zahradu), jen v té fázi, kdy se starý pán vrací po letech do rodného města se rozplakal, pak o knížce vyprávěl večer tátovi, druhý den babičce a pokaždé se mu v té pasáži začala klepat brada. Oni vypráví obsah přečtených knížek ve škole, tak jsem se docela bála, že se ztrapní, ale prý tu část vynechal. :-)
Garfie ta knížka je krásná. Mně se chce brečet u mnoha jeho knih. Dědečkové ![]()
MP Meri jéj, gratulujem. Ja teraz tiež riešim podobný problém, a teda či dať malú do jaslí alebo nie. Každý deň to cítim inak
Každopádne, ja si chcem ísť hľadať novú prácu, a chcela by som skrátený úväzok, max 10 hodín týždenne, takže dosť vražedná kombinácia. Doteraz ma štve, že som nereagovala na jeden zaujímavý inzerát po všetkých stránkach (teda okrem finančnej). Nechala som sa ukecať manželom, že malá je ešte moc malá, aby sme ju ešte do jaslí nedávali.
No a peknú dovolenku a držím palce, nech sa v zdraví vrátite :-)
betsey Díky :) malý chodí na 8 hod týdnně, to si myslím není moc. Náročné je akorát to ráno, mně bývá špatně od žaludku už sto metrů od školky, protože vím, že bude plakat, ale učitelky ho strašně chválí, prý to zvládá báječně a nepláče tam skoro vůbec, tak doufám, že by mi nekecaly. A vidím, že tam udělal velké pokroky, rozmluvil se, naučil se nové dovednosti ... Já chodím mezitím do práce a taky mi to dost prospělo. Pohla jse konečně s projektama, které se nedají dělat úplně z domova a najela jsem zase na nějakej trochu režim. Navíc jsem si uvědomila, že i když nejsem takovej ten typ "kafičko u kolegyně v kanceláří" a radši si sama tiše něco bušim do počítače, tak mi chyběl takovej ten krátkej small talk někde u kopírky apod., kdy člověk jen tak rychle prohodí jakej byl víkend, co aktuální politická situace a jestli zdražilo máslo. Celkově rozhodně nelituju, myslím, že to prospělo všem, ačkoli to vstávání mě ničí ![]()
Garfie Ano, O zahradě jsem taky koupila. Je krásná. Ale ještě jsem ji nevytáhla, přijde mi na to ještě malý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.