Pinot Noir To ano, ta moje plačka už chodí do druhé třídy! ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Garfie to já nemůžu, takovéhle knížky, plakala bych sama...![]()
MP Meri vstávání do školky vidím (v našem případě) jako jediný zápor docházky. A učitelky by ti kecat neměly, u nás tedy hlásí tomu, kdo vyzvedává, jaký byl den. Chodí tam jeden plakavý chlapeček, chudák celé dopoledne absolvuje s batůžkem na zádech, aby byl připravený odejít a učitelky vždycky říkaly - plakal/neplakal.
Tyjo, napsala jsem nějaký plačtivý příspěvek ![]()
Mohučanka No prosím tě! Víš jak jsem byla ráda, že už si to přečetl sám???
Co tohle?

Mrakoplas Zuzuli Malenge letfenixa díky, já nakonec po noci kdy se střídaly zimnice a horečky a lítal mi tlak i tep, jsem skončila u doktorky a vyfasovala jsem ATB s poznámkou, že ještě to na průdušky nekleslo, tak snad budou stačit jedny. Tak uvidíme.
A nejen že mi ten humus zkazil víkend s mužem, ale ještě jsem musela zrušit dámský víkend, na který se těším už od září.
Zatím jsme to posunuly o týden, ale jestli to nebude stačit, tak nevím jestli se nám poraří se domluvit na nějakým jiným termínu ![]()
MP Meri tak to fakt nie je veľa, to by som si tiež vedela predstaviť. Len teda zohnať novú prácu na tak malý úväzok je trochu problém. Ja viem, že do súčasnej práce by sa ma bez problémov zobrali aj na pár hodín týždenne, len ju mám 60 km, a to sa mi dochádzať nechce. Tiež čosi robím aj z domu, ale chýba mi proste pracovať úplne v nejakom pracovnom nasadení s kolegami proste
Pinot Noir večer jsme ten časopis prakticky rozebrali na kousky, dokonce i vystrihoval, kreslil, lepil se mnou a teď si hraje s tím autem.

Moje dieťa dnes jedlo aj varenú zeleninu! ![]()
Mutziputzi Houpatko je presne ta vec, za kterou netreba vyhazovat penize....to jen, ze jsi psala o te masirce;-). Deti by v nem navic nemely vubec byt. Ja mam nakonec tohle druhy mlade docela spokojene vleze, nemusim vymyslet zadne kejkle, aby pres den neplakala, takze pak ji dam nejakej statickej nehoupaci cajk abych ji mohla pohodlne krmit pak lzickou a vyrizeno.
MP Meri To je dobre, ze ses tak nakonec rozhodla ;-). Ja snad budu muset dat dite tqky do skolky driv, aby mi ji nekdo vychoval, ja to moc nezvladam, furt se to dite nejak vzpouzi, jakmile ale prijede od babicky, vzdycky ma nejakou novou dovednost. I kdyz za to uceni na nocnik nevim, zda jim dekovat, dneska snad vsechno obleceni pocurany a samozrejme I pokadeny, protoze plinu doma samozrejme uz nechce a ne vzdy ji to vyjde...
Karja Dyz to se mi zrovna libi! Na tom bych si zaradila i ja
Mutziputzi Ale jo kup si to!:-D , ale moc tam Elišu nedavej. Dneska jsem zrovna prevlikala postylku a myslela na tebe, ze to tvoje dite postylku asi mit bude, ale nic moc dalsiho...takze asi chapes, ze z houpatka jsem lehce vedle!
Mutziputzi Nebrat, nic vhodného pro vývoj to není. Jako vypadá pěkně, to zas jo, ale ani to by mě nepřesvědčilo. Určitě vymýšlíš líp, jak ty prachy utratit ![]()
Mutziputzi tohle houpátko se dá i zaaretovat proti houpání třeba ke krmení. Líbi se mi že je to takový ladný horizontální pohyb. Moji dva vnuci ho milovali a vyřádili se na něm i když už chodili. Jo a je nezničitelné!
Manuka To jsem chtela slyset!![]()
Malenge Jak pro vyvoj?
Karja Ze me nedelej Herodese, ja poridim vsechno, jenom to musi bejt rozumny...ted jsem teda objednala "neco" ze seznamu co mi poslala 711990 a jinak teda super a dekuju, ale tohle zrovna byl bavlneny hadrik, plina ci co, ale asi za 150,-!...uz se porozhlizim Elisce po brigade.
Mutziputzi No miminka by se nemela do tech houpatek/lehatek davat, neni to vhodne pro pater. Jako jasne, lidi to mivaj, obcas polozit jo, nebo deti rvou, tak pokud v lehatku nervou chapu, ze je tam davaj. Ale rozhodne by tam nemely byt zbytecne ci nejakej vyraznejsi casovej usek.
Houpatko nemam, ale zato mam mam uz naposilovany biceps (ano, jen na jedne ruce) a naslapnuto ke skolioze, jak mimino nosim na sve sikovnejsi ruce, protoze nechce byt samo v postylce. A motat se do satku se mi pokazde take nechce. Ale nevim, jestli by to houpatko vyresilo. Mam docela houpaci vajicko, ale dite se tam tvari dost namichnute
. Bych to predem neporizovala.
Kdyz jsme u te psychomotoriky. Ja miminko davam past koniky jen v postylce, je to OK? Nebo vadi, ze to neni uplne tvrde? Jako ja se ji proste bojim dat na zem, velka mala je nonstop u ni a vymysli voloviny.
Karjanevím, jak moc měkkou má malá matraci, ale na tu, co má syn, bych ho klidně dávala. Skoro se to nepromáčkne. Já ho dávám na podložku od hrazdičky a trochu chlupatější koberec (kvůli zimě od země) a přijde mi to nastejno. Spíš bych si ohlídala, aby neměla u zdi pořád tu samou stranu těla, jestli máš tu denní postýlku u zdi. Aby neměla tendenci dívat vše jen na jednu stranu.
Byla jsem na besedě s dočasnou pěstounkou a ty příběhy dětí, z jakých poměrů se k ní dostaly, byly otřesné. Jednu holčičku týrali rodiče od narození, poprvé jim prý spadla z přebalováku ve třech týdnech. Málem jsem se tam rozbrečela.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY