711990 to je do 60 kil, když zamakam, mohla bych si to dát na balkon na vopalování, kdeby to Elis nechytlo
![]()
711990 to je do 60 kil, když zamakam, mohla bych si to dát na balkon na vopalování, kdeby to Elis nechytlo
![]()
To lehátko, podobný, měla zřítelnice - vono se tam dalo nastavit houpání nebo různý jen takový lehoučký vrtění... vždycky tam vytuhla... je to výhodný hlavně když potřebuješ na záchod nebo do sprchy nebo cokoliv, prostě chvilku jsi mimo provoz. Nebála bych se toho, naopak!
Mutziputzi Pardon, pardon, mlčím a už nic neradím
a o 24/7 jsem nic nepsala, jen že se to nasčítá. Elišku futruj kde chceš a čím chceš.
barbucha Též si myslim, ty povolený břicha a zmršený záda stejně vznikaj až pozdějc z lenosti, nikoli za lehátek a měkkejch matrací, bych musela bejt totální lazar a zatim hele - holka jako lusk a pade na krku za chvíli![]()
Malenge No ne, jsem myslela netočit se kolem těch moderních fundamentálních ortopedickejch prohřešků, na to já nevěřim![]()
Za chvíli... to půjde Eliška akorát do školy ne? ![]()
Navíc tyhlecty moderní vymoženosti jsou ergonomický přece.
Mutziputzi ja si teda neco trochu kdysi nastudovala, ale taky bych to brala s rezervou. U prvniho ditete jsem se prvni mesic bala na nej sahnout, abych ho nespravnou manipulaci neposkodila. A stejne ty uchopy (dle kiedronove) neumim 100% spravne dodnes. Ted uz jsem otrlejsi a verim spis na dostatek pohybu v detstvi, aby se pekne udrzovalo operne svalstvo patere![]()
barbucha myslim že hlavní kandidát na předsedu SRPŠ bude jasnej![]()
Určitě, to je funkce jak dělaná pro vysoce asertivní vosoby jako seš ty ![]()
Po svých zkušenostech s ultra uřvaným miminem bych nepořizovala nic, co by mohlo milovat a zároveň jsem s tím měla nějaký problém, že v tom nemá být dlouho.
Hadry, hračky, postýlku, kočár, to máme z druhé ruky, to je mi jedno. Ale boty, do těch jsem ochotná ten litr na tři měsíce vrazit.
TTo bys byla moc hodná!
Tak ultra uřvaný mimino bude ječet všude, ne? Navíc pěknýmu pochování dá vždycky přednost před jakoukoliv sesličkou ![]()
dzizisketa já jsem prochodila dětství ve zcela neorto botách a defektní nejsem, v čem myslíš že to má ceně adekvátní pozitiva?
Hadry, hračky, postýlku, kočár, to máme z druhé ruky, to je mi jedno. Ale boty, do těch jsem ochotná ten litr na tři měsíce vrazit.
Boty pro deti jsou jedine, do ceho investuju.![]()
tv stejnej dotaz, proč?
Botky potřebuje potomek nový - ty se z druhý roky koupit nedaj, jsou jinak ochozený anžto každej má hnátu jinou.
barbucha Tomu rozumum, boty z druhý nohy bych nekoupila z principu dítěti ani sobě, je to i nehygienický, ale proč tak drahý, ty boty stojí fakt 1000+, ty považovaný za vhodný, který když nekoupíš jsi matka na houby. Mě to úplně irituje.
tv stejnej dotaz, proč?
Staci, kdyz si prekreslim nohy deti na papir. Neni mozne, aby se do "bezne" detske boty vesly, aniz by se jim nestlacovaly prsty. V ohebne podrazce se jim taky chodi urcite lepe, nez kdyz je tvrda a neohnes ji.
barbucha Tomu rozumum, boty z druhý nohy bych nekoupila z principu dítěti ani sobě, je to i nehygienický, ale proč tak drahý, ty boty stojí fakt 1000+, ty považovaný za vhodný, který když nekoupíš jsi matka na houby. Mě to úplně irituje.
A na to jsi prisla jak? I tady v tom nekdo jede, nekdo jede v klasickych a fakt si nepamatuju, ze by tady nekdo nekoho pranyroval.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.