Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline A666
2846 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:25
Reakce na Mrakoplas:

​Lebo bude cool dieta! Jednu taku znamu mam, dieta boty timberlandy, nemoze v tom chudak ani chodit, stazuje sa, ze ho bolia nohy ale ona si nenecha vysvetlit, ze to asi bude obuvou..resp.nechce to pocut. 

​To právě ne, těch cool bot je v Austrálii dostatek....

Ona vybírala mdoely s jejich fyzioterapeutkou, která byla z botiček z ČR nadšená

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:26

Potrefenáhusa no podle me obecny doporuceni je ohebna podrazka a pevny kotnik. Muzu se zeptat v tydnu Tondovy fyzioterapeutky, je starsi, ale tak nejak normalni mi prijde.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:26

A666 ano, to mi dr tiez kladie na srdce, pevny clenok a pevna päta, aj sandale v prvych rokoch s uzavretou patou. 

Ale  expert nie som, no verim jej

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:28

A666 jasne, to mi len pripomenulo tuto znamu, nebolo to myslene na Australiu

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:29

711990 Mrakoplas Aha, no taky si rikam, co udelaj jiny boty ted na jare. Sambo rika, ze se ji taky blbe chodi, jak je ted nabalena...Doma to neskontroluju, protoze doma temer nechodi, pohybuje se poklusem. 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:30
Reakce na Mrakoplas:

A666 jasne, to mi len pripomenulo tuto znamu, nebolo to myslene na Australiu

​V pohodě, on tam (podobně jako obecně v USA) je to fakt průser, když potřebuješ pro dítko kvalitní boty, tak si musíš obecně připaltit mnohem víc než tady.....

Offline MP Marge
6925 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:30
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge hele to jsou jednoduchý cviky, třeba prstama sbírat ponožky ze země, snažit se ty prsty roztáhnout do vejirku a pořídit si ty široký boty třeba na procházky s čoklem, všechno se počítá!

​Tak musim ze pochvalit, ze ani ja na prochazky s coklem v podpatcich nechodim - teda vetsinou - i ja mam tenisky! Ale myslim, ze jsou mi trochu male.

Chiropraktik radil sbirat prstama tuzku, kdyz treba sedim vecer u televize - jenze to ja mam zase na radu internisty nohy nahore jakozto prevenci krecovych zil (a jeste mi na kline sedi pes)! 

Pak si vyber

Offline 711990
18330 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:30

A666 hele tak to fakt podle me je uplnej standard....proste kotnikova bota. Jasne, ne kazdy boty musis srolovat, ale nesmi to zas byt jak drevaky. Proto jsem psala, ze ve vysledku vsichni chtej pro deti to samy, jen nekdo jde trochu dal v tech pozadavcich na tloustku podrazky, tj. vic do BF.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:31

Karja jo aj ten nas nevie chodiť, on len uteka. Doma mu prezyvame Forrest

Offline Isca
4896 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:32

MP Marge Problém lodičky, jako že je musíš do práce nosit, je společenský úzus je nosit, nebo se ti líbí je nosit? 

Offline MP Marge
6925 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:33

Isca Libi

Offline MP Marge
6925 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:34

Isca A vubec boty na podpatku

Ale na jare a v lete nosim i balerinky. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:34
Reakce na Potrefenáhusa:

711990 a co se tedka doporučuje?

​Řekla bych, že jak u všeho u dětí,  každý něco jiného Mě fyzio ke které jsme chodily, doporučila aby toho na té noze bylo co nejméně pevného, i doma bez bačkor nebo capáčků, radši přitopit nebo koupit tlustší ponožky. A byla i proti pevné patě či kotníku, že většina dětí to nepotřebuje a pokud se nějak špatně vyvaluje nebo stáčí noha (asi i zároveň odpověď pro Karja ) je to vlivem špatné svalové práce trupu, takže pevný opatek to jen zamaskuje, nevyřeší. A to to byla taková konzervativní paní, které jsem se měla i strach na ty bf boty zeptat, že mě sprdne, že je to jen modní výstřelek, tak mi udělala radost :)

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:35

MP Marge

JJak přísná jsou kritéria nevím, ale součástí je i psycho. test všech členů domácnosti, tj. i dětí, příp. tchánů, co bydlí dole v dvougeneračním domku. Samozřejmě když jeden člen s pěstounstvímbvýrazně nesouhlasí, neprojdou. A pro dočasné pěstouny existuje i kritérium věku dětí, v Praze musejí mít min. 12. Každý kraj to má ale jinak. U dlouhobych je to jedno. V Praze je těch pěstounů 70, a samozřejmě jsou pořád zaplnění. 

Offline Potrefenáhusa
39061 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:36

Sairon Tyjo, já pamatuju ještě, ze doma na tvrdým rovným povrchu se nemá naboso chodit vůbec 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:36

Sairon ono z toho asi fakt najlepsie vychádza chodit naboso :) esteze ten nas nechce nosit papuce a chodi doma stale bosy (ja ho nenutim bo by to bolo trosku pokrytecke kedze ja papuce odmietam nosit tiez )

Offline MP Marge
6925 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:37

dzizisketa Hm, tak psycho testy se tady rozhodne nedelaji - coz mnohe vysvetluje

Offline Karja
44941 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:37

Sairon Hele na ty praci trupu neco bude...ona chodi totiz podobne jak sambo a ja rikam, ze oni chodi I zadkem. Jakoze I ty boky a zadek se pohybuji na stridacku dopredu. Takovej kocouri krok tomu moje strana rodiny rika.

Offline Isca
4896 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:37

MP Marge Tak to jo :-) mě se obecně koncept BF bot zamlouvá, ale ještě jsem neviděla žádný, který by mi přišly fakt dobře vypadající  šatům nebo sukni (s vyjímkou možná koženejch řemínkovejch sandálů k letním neformálním šatům). 

Online viktorka_od splavu
49469 příspěvků moje polička 29. února 2020 21:38

Mrakoplas a jakou mate podlahu? treba po dlazbe seto fakt nedoporucuje ani dospelym, natoz detem