711990 u nás Froddo ponúkajú weby ako barefoot značku o.O ak teda myslíme tú istú?
Vše o těhotenství a dětech
DrowRanger Vis co, ale to mas plus minus furt mezi stejnejma lidma mi prijde;-)
Jo, průser akorát je, dkyž pro ty děti, které by potřebovaly pevnější botu, ta alternativa není. Což je přesně ten případ Austrálie......
MP Marge Cvičit ale můžeš furt!
jsem taky plus minus podobnej ročník a nohy plochy ani zdeformovany nemam, ale pričítám to hlavně zálibě ve velkých botách bez podpatku, ty lodičky jsou bohužel fakt zlo
Potrefenáhusa s tim souhlasim, ja navic mam opravdu BF jen ty pohorky, ty maj tlustsi podrazku. Ale treba behaci boty si vybiram podle stejnych parametru - dost mista pro prsty a ohebna podrazka. Nemusim ty boty srolovat, ale zas se musej aspon trochu dat ohnout. A vicemene totez budu chtit u bot pro Tondu. Na tenounky podrazce netrvam:)
Mutziputzi Z těch tvých postovaných bot imho nejsou pro malé děti vhodné ani jedny (vysoká, málo ohebná podrážka). Kupovala jsem Fare, protože je mají u nás v obuvi. Mimochodem, teď jsem se pod vlivem zdejší debaty dívala na tu jejich bare ředu a možná je tatarům pořídím, protože vypadají celkem příčetně. Ostatně v jejich věku už jim sezonu vydrží.
711990 froddo šije klasiku, ale mají řadu Flexible a ta je fajn. Není úplně dokonalá, ale za mě kompromis dobrej. Teď je ještě o dost vylepšili, jsou parádní. Měkký celý, ohebná podrážka, krásný tvar špičky, dobře se obouvají. Syn je loni měl v zimě, pak jsem zacala kupovat ty fare bare, sedí skvěle na jeho tvar nohy. Ale ty jarní frodda mě dost lákají, mají krásné barvy, nejen modrou furt dokola.
DrowRanger ja prave nevim, žluťásek psala ze klasicky nebo sem to mozna blbe pochopila!
A666 hele ale co myslis vlastne tou pevnou botou? Jako.neohebnou podrazku nebo pevnou v kotniku? Protoze me asi nenapada duvod, proc by clovek nemel mit ohebny podrazky?
žluťásek diky:) ja mam snad jeste dost casu, Tonda slavi sice UZ pul roku, ale na boty to jeste neni, podle me nejdriv za rok na jare.
Ja ani neviem ci ma ma syn bare topanky
poziadavka je pevny clenok (lebo vbocuje jednu nohu), ohybna a nie vysoka podrazka a topanka na uzku nohu. Niektore asi su bf, niektore tak napoly ale je mi to jedno. Tenisky adidas v prvých rokoch su u mna na rovnakej urovni ako tutu sukne a dzinsove bundy - iba na paradu. Ale ked sa tak niekto rad realizuje, preco nie, moja vec to nie je.
Karja veď práve :D
Hele, kdyz jsme vlastne v tematu...dcera (20mesicu, chodi od roka) ted dava nozky spickama k sobe, levou teda hodne...Resi se to nejak nebo se jeste musi rozchodit?
MP Marge Cvičit ale můžeš furt!
jsem taky plus minus podobnej ročník a nohy plochy ani zdeformovany nemam, ale pričítám to hlavně zálibě ve velkých botách bez podpatku, ty lodičky jsou bohužel fakt zlo
Muzu a musim! Chiropraktik uz mi vynadal, a barvite vylicil, co se mi s nohama stane, kdyz nezacnu! Nebylo to nic hezkeho... Pristi mesic jdu na ortopedii.
Akorat teda u me jsou problem ty lodicky, no ![]()
711990 a co se tedka doporučuje? Já když jsem se dneska po tyhle diskuzi tak divala na ty doporučení, tak v dtestu jsem se docetla, ze by pevnej kotník měl bejt od chvíle, kdy dite začne lizt, což mi přijde trochu přehnaný, většina dětí, co znám, má měkký capáčky
Karja v nejaky chytry skupine holky rikaly(
)ze je to povolenym brisnim svalstvem. Moje rasarka(boze ja uz se fakt stydim ale) zase rikala, ze to delal jeji synovec kvuli spatnym botam a ze kdyz s fyzioterapeutkou vybrali spravny, bylo to dobry.
DrowRanger ja prave nevim, žluťásek psala ze klasicky nebo sem to mozna blbe pochopila!
A666 hele ale co myslis vlastne tou pevnou botou? Jako.neohebnou podrazku nebo pevnou v kotniku? Protoze me asi nenapada duvod, proc by clovek nemel mit ohebny podrazky?
Lebo bude cool dieta! Jednu taku znamu mam, dieta boty timberlandy, nemoze v tom chudak ani chodit, stazuje sa, ze ho bolia nohy ale ona si nenecha vysvetlit, ze to asi bude obuvou..resp.nechce to pocut.
Pevnou v kotníku s pevnou patou - takový ty klasický šněrovací dětský botky. Ano, podrážka jedo určitý míry ohebná (nesroluješ jí jako u BF).
takhle je má popsané: "The ankle height, the shape of the toe box, the reinforced heel and the flexible sole all ensure stability, comfort and safety "
Hele, kdyz jsme vlastne v tematu...dcera (20mesicu, chodi od roka) ted dava nozky spickama k sobe, levou teda hodne...Resi se to nejak nebo se jeste musi rozchodit?
Presne o tom pisem vyssie, aj moj tak lavu dava, doktorka povedala, ze vhodnu obuv s pevnym clenkom alebo naboso, ziadne tenisky atd a ze do troch rokov sa to moc neriesi, moze moze sa to upravit a ak nie, mame mame prist.
MP Marge hele to jsou jednoduchý cviky, třeba prstama sbírat ponožky ze země, snažit se ty prsty roztáhnout do vejirku a pořídit si ty široký boty třeba na procházky s čoklem, všechno se počítá!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY