DrowRanger dekuju! Ja si prave pamatuju, ze jai spanek dost resila, tak tk zkusim:))
brrr tak to zejtra Tondovi pripomenu, ze od toho beru prasky a ze muze tim padem klidne spat![]()
Mrakoplas
to mu udelam, opici drahu z dudliku, at ae rozhybe![]()
DrowRanger dekuju! Ja si prave pamatuju, ze jai spanek dost resila, tak tk zkusim:))
brrr tak to zejtra Tondovi pripomenu, ze od toho beru prasky a ze muze tim padem klidne spat![]()
Mrakoplas
to mu udelam, opici drahu z dudliku, at ae rozhybe![]()
JJá samozřejmě kojením uspávám, resp. Rosťa usne jen u kojení, v kočárku, v šátku a v autě. Sám od sebe vleže v posteli, no to ani omylem. Ani ten dudlík nemá, nikdy ho nechtěl, byť jsem se snažila mu ho vnutit. No ale jinak jak je to zlaté dítě, tak mě to nijak nedrásá.
711990 neboj, za chvilu sa nauci si dat cumel sam, nasi sa to naucili zhruba v pol roku, staci dat do postielky dostatocny pocet cumlov, nejaky uz nasmatra
Tyjo, dcera je nějak pozadu, ještě v necelých třech letech je schopná v noci kvílet "podat kočičku žlutou!!!", když ji nemůže najít. Má v posteli 3 stejné, ale jen jedna je žlutá, čert ví, jak to potmě pozná...![]()
Mohučanka jaaj tak to su tie priority, ze. Syn skoro 3 roky je tiez v noci schopny plakat, lebo sa sam neprikryje ked mu je zima. Zazracne mu ochrnu ruky a nevie chytit deku
A svojho mojkaca pozna tiez aj potme a to ma dvoch navlas rovnakych, len jeden je viac zniceny! Ked som ho raz v noci chcela osalit a podala mu druheho, spustil obrovsky krik, hned ma odhalil
.
711990 no, ja som spánok riešila 15 mesiacov, potom zrazu deň po Vianociach začal syn späť celú noc. Úplne zo dňa na deň a drží doteraz. A sranda je, že kamoška má presne teraz rovnaké problémy so spánkom u dcéry, ktorá jej doteraz spala fakt dobre a ja neviem, čo jej poradiť
. Ale jej mala má len tri mesiace, to som sa len snažila prežiť noc do rána a dúfala, že sa to zmení samo...
Ten zajimavej rozhovor s pestounkou zde, četla jsem ho tehdy celej, ale bohužel nemám predplatny, je zamcenej
DrowRanger takze mi z toho vychazi...je to jen obdobi
ale dekuju za rady!
Karja taky jsem tu vtáčení špiček u dcery řešila, budou jí tři, srovnalo se to samo. Podle pediatra je možno cvičit např. chozením po provázku položeném na zemi nebo zvedat kapesníky ze země nohou. Ale co jsem porůznu na německých webech vyčetla, tak je to v tomhle věku naprosto fyziologický.
Tak jak jsem tu resila to ocko proti nestovicim pro syna... uz to nepotrebuje
. Poslední den na horach si stezoval, ze ho kousnul komar na hlave, vcera vecer uz byl puntikaty. Tak ted jeste, abych prezila 10 dni domaciho vezeni.![]()
711990 na zuby pomáhají homeopatika chamomilla. Jestli nejsi nejsi proti nim zaujatá tak se ti kouknu kolik a jak často. A jestli to nejsou zuby tak ti nic nezkazís
Karuna tak to odmitam:) ale diky!
Lamicka jezis, tys teda mela dobrej odhad![]()
711990 Hlavne, ze to vyslo na konec a stihli jsme si uzit jarni prazdniny. Jinak by me uz vezli do blazince. Letos jsme si to vybrali... Zajimave, ze predtim nemel ani teplotu, nebyl unaveny, nic.
Lamicka Tak to se vyřešilo ideálně, teď už budete mit klid :) to uteče, přeji lehký průběh!
Tulipe Diky, snad ano, zatim to syn snasi dobre, je hrdy na puntiky a ani ho to moc nesvedi.
Lamicka Tak to vám teda vyšlo!
Jsem se dočetla na Insta, že Berenika K. konzumuje kapsle z placenty a používala Aniball..jsem myslela, že tomu již odzvonilo![]()
Mutziputzi
mne by fakt zajimalo, jestli kdyz nekdo slibi "nakapslovat placentu,", co v tech kapslich pak je:D
711990 porod v Neratovicích prej, tak to asi dělaj tam...nebo se to někam vozí, jsem myslela, že to už je vůkol vyvrácena ta prospěšnost, třetí den po porodu je prej v kondici Berenika
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.