TTo je pěkné ![]()
Vše o těhotenství a dětech
no a taky se tim daji lecit deti.....![]()
Lamicka Ty jo, vůbec nic mě nenapadá, ale nastuduju! Nakonec se mi to bude hodit, rýsuje se další cesta...
Lamicka jo, přesně tohle Ledové ostří
já to úplně žrala ![]()
(Ale neteř má ještě starší ségru, tak je možná malinko napřed.)
Poznámka pod čarou k placentofagii- už byl popsaný i případ pozdní sepse u novorozence způsobené streptokokem (GBS, který se zjišťuje u matek před porodem), jehož matka užívala placentu zpracovanou v kapslích...
Garfie Zkuste. Nas obe ty japonske animovane pribehy/pohadky bavi, maji v sobe nejake zvlastni kouzlo.
Mohučanka ja prave taky ![]()
Lamicka To Ledové ostří jsem viděla někdy ve 14 a mám to zafixované jako dobrou romantickou komedii, ale nevím, co na to 9ti-letá holčička.
brrr Myslim, ze pro ni to jeste nebude, ale i tak si to pisu na seznam. Za par let se to hodi.
Kdyz mi bylo cca 10 let, tak jsem hltala tenhle japonsky serial. Byla to uplna telenovela.

Lamicka ted nove na Netlifxu je spousta kousku od Ghibli a i jinyho anime.
Lamicka a Last Airbender znáte? Má to i animovanou seriálovou verzi.
SunEclipse Animovanej Last Airbender je bozi! Bylo to jedno z prvnich anime, na ktery jsem koukala.
Lamicka Holky v tomhle věku moc rády koukaly na Legendu o Aangovi.
Sweet Potato To bude ten Last Airbender, hlavni hostava se jmenuje Aang, budhisticky mnich ve zlutem s modrou sipkou na hlave.
Já měla ráda Tico of the Seven Seas.
Solathis No vida![]()
SunEclipse Sweet Potato Solathis myslim, ze zna Legendu animovanou. Zeptam se. Diky :)
Marek Herman podroben kritice konkrétně i z širšího hlediska- jak se tuhle někdo sháněl.
SunEclipse Animovaného Airbendera dávali taky na Déčku, ten byl dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY