barbucha tak nohu ti taky nikdo domu neda....i kdyz je tvoje.![]()
Strasnej ekl s tou placentou....
barbucha tak nohu ti taky nikdo domu neda....i kdyz je tvoje.![]()
barbucha Chci své slepé střevo!
Jako ty pooperační odpady jsou jasný - ale nezapomeňte, že tetina tu placentu porodila! ![]()
barbucha To asi i argumentuje. a přeci nemůžeme srovnávat placentu, která živila miminko a byla spojením mezi ním a maminkou po 9 měsíců a má spoustu zázračných vlastností atd... se slepákem ????
Jeste k tomu obouvani.. Zrovna jedu z prednasky, kde se mimo jine hovorilo o tom, jak moc je pro vyvoj dulezite, aby se miminko naucilo spravne lezt a spravne stimulovat proprioreceptory v dlanich a chodidlech (receptory, ktere vnimaji nasi polohu a pohyby casti tela), od toho se pak odviji cely nas psychomotoricky vyvoj. Takze napred stimulovat uchop, pak nechat co nejvice lezt a pak nechat nozicku co nejvice volnou. V dospelosti se pak sice chybne pohybove vzorce daji napravit, ale je to drina. Pevne boty jsou pak jako kopytka a dite se nauci pouzivat ruzne svalove skupiny jinak, coz muze zadelat na problemy v dospělosti. Vetsine tu nerikam nic noveho, je to jen takove opáčko :)
Prerusim placentovou debatu.![]()
Prosim, nemate tipy na hezke filmy pro devitiletou? Ne uplne ty klasiky, ty zname asi vsechny. Klidne hrane (ma rada T. Burtona, tak klidne neco podobneho) nebo hezke a zajimave animovane filmy. Ma rada japonske, severske... (Mononoke, Zamek v oblacich, Pisen more, Az na severni pol, Tajny zivot, Ariety ze sveta pujcovnicku...). Treba Garfie bude mit tip na nejaky japonsky?
Lamicka neteř toho věku teď hltala Ledové ostří ![]()
Lamicka a znáte hranou Ronju, dceru loupeznika? Asi jo, že. Jen kdyby náhodou. Máme myslim doma i DVD, kdyztak ráda půjčím.
Lamicka Zkuste tohle, je to krásné. Od toho samého člověka je myslím ještě Píseň moře (teď čtu, že ji znáte). A chválím výběr, Arieta i Až na severní pol u nás měli taky úspěch. Ani nevím, jestli ty dlouhé animáky ještě v neděli na Déčku dávají.
https://www.csfd.cz/film/254459-brendan-a-tajemstvi-kellsu/prehled/
barbucha tak nohu ti taky nikdo domu neda....i kdyz je tvoje.
Na druhou stranu žlučníkový kameny ti dají, když si o ně řekneš ![]()
Já nevím, mě je fakt jedno, co kdo s placentou dělá, já ji jíst nemusím...... A jak už tu bylo zmíněno, placenta přítomná v jelením loji nikoho moc nevzrušuje, i když je teda jen prasečí.....
A666 Mně na tom asi vadí to, že je to tak nějak samodomo. Na rozdíl od těch jeleních lojů třeba.
MaeGandal 711990 tak, tak, od 6 mesiaca už je potom možné používať aj metódu kontrolovaného plaču, teda že dieťa položia do postieľky, ostaneš v izbe alebo výkres von a po určitej dobe ak sa neukludni samo vojdes dnu, ukľudniť, utesis a postup opakujeme s dlhším intervalov ( nie dlhším ako 10 minút, čas sa predlžuje postupne). U nás nakoniec zabralo až toto, ale syn už bol väčší, mal už vyše roka (a my sme s mužom boli už skutočne vyčerpaní a nevedeli ako ďalej). Paradoxné bolo, že syn nikdy neplakali dlhšie ako možno dve minúty a úplne bolo počuť, že skúša či prídem. Podľa toho som vedela,že nesmiem ustúpiť (pred týmto má plačom provolaval do izby aj 20x za noc...).
711990 ono se to změnilo a placentu si muzes odnést domů. My ji máme zakopanou na zahradě a je nad ni zasazeny strom. Ale pred 8 lety jsme pašovali ven v igelitce
A666 mezi kameny a telem,nebo necim z tela vidim rozdil.
A urcite je nikdo neji.
A666 Mně na tom asi vadí to, že je to tak nějak samodomo. Na rozdíl od těch jeleních lojů třeba.
jenže samo domo je to hlavně proto, že jinak to prostě dneska v českém systému nejde.....
Tak kdo ví, co lidi doma dělají se svýma kamenama ![]()
Založej si skalku?
Já jsem právě viděla tip na pleťovou masku z novorozeneckých výkalů. Včetně fotografie. Teď bych si klidně dala ty placentární kapsle k obědu.
žluťásek To máš z toho, že lezeš, kam nemáš! Ale co my jsme ti udělaly?![]()
A666 Chluběj se okolí.
Mohučanka jako tohle Ledové ostří? Musim se zamyslet, jestli by ji to uz bavilo. Nevadilo by mi se na to s ni podivat. ![]()
![]()
žluťásek diky moc
Ronju videla jen animovanou. Film jsem mela rada (knizku jsem milovala), na to se podivame.
brrr take dekuji, to nezname. Obcas je na ct:D davaji, ale nevim, jestli pravidelne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.