A666 Chluběj se okolí.
Toto je bohužel pravda, kdybych nezažila, neuvěřim.
dzizisketa diky, to som bola ja
Kdyz mi bylo cca 10 let, tak jsem hltala tenhle japonsky serial. Byla to uplna telenovela.
Omg, ty znáš taky Candy? Já viděla pár dílů, úplně mě to fascinovalo, bylo to něco úplně novýho pro mě
Ounz me taky ![]()
Mohučanka áno, je to obdobie vzdoru ![]()
V čom chodia vaše deti keď je fakt teplo? Myslím okolo toho 1,5-2. roka? Idem síce kupovať teraz prechodné topánky, ale zvažujem, že na leto asi bude určite potrebovať niečo vzdušnejšie - sandále nechcem, keďže už bude chodiť na odrážadle a budeme sa hýbaťv teréne, kde by bolo kvôli skalkám a tráve lepšie, ak by topánka bola celá. + teda preferujem skôr barefoot verziu - čiže ohybná podrážka, široká špička, nie veľmi tvarovaná stielka.
DrowRanger Na odrážedlo jsou nezničitelné sandály Loap Lily, nejsou BF ani krásné, ale jsem s nimi tak spokojená, že je budu kupovat už třetí sezonu.
DrowRanger jestli má synek štíhlou nožku, tak my jsme byli spokojeni s Filii sandály se stahováním na gumičku. Ačkoli se jmenují sandály, jsou uzavřené ze všech stran, ale mají ve svršku vyřezané díry. Dcera je nosila s nízkou ponožkou i v lese, na skály, na kozích pěšínkách. Mimo terén nosila Nike Sunray Protect, ty v lese klouzaly.
Taky teď kupuju "jarní" boty, ale budou potřeba asi troje
Kožené, když bude pršet, tenisky, když bude hezky...A jednu crocsku na vyběhnutí na terasu nám odnesla vichřice, takže ještě tohle ![]()
DrowRanger Oblíbený nezničitelný a takový jakože kompromisní k bf jsou sandály Keen CNX. Jsou velmi lehké, mají dobrý tvar, špička je chráněná, svršek je textilní a rychle schne, dá se v nich lézt i do vody. Hodí se spíš pro úzké nohy.
Syn nosil loni kožené sandály Tikki, mají tvar spíš polobotky s průstřihy. Letos už bych pro něj chtěla něco vzdušnějšího asi, ale tehdy byly bezva, ještě byl trochu motovidlo a taky jsem nechtěla nezakrytou špičku. Nemíval z nich nijak zpocené ani uvařené nohy, mají ultra tenkou podrážku (dají se srolovat absolutně do ruličky, to zas ne každému vyhovuje, jak jsou tenké)
DrowRanger Ja detem na leto kupuju kompromisni sandaly Keen seacamp CNX-jsou neznicitelne, na odrazedlo super pouzitelne, chrani prsty. Tvar maji prijatelny, akorat jsou tuzsi. On je trochu problem v Barefoot sandalech, neni z ceho moc vybirat. Ale jak pisu, je to kompromis a muzes je i vyprat.
Z tenisek kupuju na leto Feelmax Lokka, jsou super lehke, sitovane, mekoucke.
Já si normálně někde vyštrachám nějaký zapomenutý notes a budu si všechny tyhle tipy psát, protože až to budu potřebovat, určitě si nevzpomenu!
dzizisketa To si říkám dvakrát do měsíce, ale nikdy to neudělám a pak se ptám, přestože vím, že se to tu řešilo nedávno ![]()
tv ale ty tenisky si zapamatovat zkusím, ty se mi líbí!
dzizisketa Se zeptáš, beztak to tu všecko jede furt dokola
navíc ty boty, šátky, nosítka, houpátka, pořád je něco novýho a skvělýho. S Froddama a Vatanaiem už dneska nikoho neoslníš a jaký to byly před pár rokama oblíbený značky.
Já jsem dneska musela podniknout větší úklid, abychom tu neshnili v prachu a modelíně, tak jsem nechala syna napospas vlastním hrám a do ničeho mu nehrabala. Hodinu si stavěl kočičky do řady a dělal jim hřiště a zpíval si u toho Svěrákovu Karkulku, resp. jen pár veršů, co si pamatuje. ![]()
tv ale ty tenisky si zapamatovat zkusím, ty se mi líbí!
No zkus! Ted mam na ceste i jiny model, byl v akci. My, matky nuzacky, musime setrit, kde se da!![]()
Mohučanka Neplac, neco najdem.![]()
Mohučanka Ajaj, koukám, že i ty Lokka jsou na širší :(
tv Pinot Noir pokud vím, tak pro dceru zatím asi jedině bobux nebo filii a na léto nike sunray. Ale díky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.