Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. března 2020 16:18
Reakce na Sweet Potato:

A666 Chluběj se okolí. 

​Toto je bohužel pravda, kdybych nezažila, neuvěřim.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. března 2020 18:41

dzizisketa diky, to som bola ja

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 01. března 2020 19:08
Reakce na Lamicka:

Kdyz mi bylo cca 10 let, tak jsem hltala tenhle japonsky serial. Byla to uplna telenovela.

​Omg, ty znáš taky Candy? Já viděla pár dílů, úplně mě to fascinovalo, bylo to něco úplně novýho pro mě 

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 01. března 2020 20:23

Ounz me taky

Offline Ounz
20540 příspěvků moje polička 01. března 2020 20:31
Offline letfenixa
10958 příspěvků moje polička 01. března 2020 21:26

Mohučanka áno, je to obdobie vzdoru

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:18

V čom chodia vaše deti keď je fakt teplo? Myslím okolo toho 1,5-2. roka? Idem síce kupovať teraz prechodné topánky, ale zvažujem, že na leto asi bude určite potrebovať niečo vzdušnejšie - sandále nechcem, keďže už bude chodiť na odrážadle a budeme sa hýbaťv teréne, kde by bolo kvôli skalkám a tráve lepšie, ak by topánka bola celá. + teda preferujem skôr barefoot verziu - čiže ohybná podrážka, široká špička, nie veľmi tvarovaná stielka.

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:24

DrowRanger Na odrážedlo jsou nezničitelné sandály Loap Lily, nejsou BF ani krásné, ale jsem s nimi tak spokojená, že je budu kupovat už třetí sezonu.

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:33

DrowRanger jestli má synek štíhlou nožku, tak my jsme byli spokojeni s Filii sandály se stahováním na gumičku. Ačkoli se jmenují sandály, jsou uzavřené ze všech stran, ale mají ve svršku vyřezané díry. Dcera je nosila s nízkou ponožkou i v lese, na skály, na kozích pěšínkách. Mimo terén nosila Nike Sunray Protect, ty v lese klouzaly.

Taky teď kupuju "jarní" boty, ale budou potřeba asi troje Kožené, když bude pršet, tenisky, když bude hezky...A jednu crocsku na vyběhnutí na terasu nám odnesla vichřice, takže ještě tohle

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:34

DrowRanger Oblíbený nezničitelný a takový jakože kompromisní k bf jsou sandály Keen CNX. Jsou velmi lehké, mají dobrý tvar, špička je chráněná, svršek je textilní a rychle schne, dá se v nich lézt i do vody. Hodí se spíš pro úzké nohy.

Syn nosil loni kožené sandály Tikki, mají tvar spíš polobotky s průstřihy. Letos už bych pro něj chtěla něco vzdušnějšího asi, ale tehdy byly bezva, ještě byl trochu motovidlo a taky jsem nechtěla nezakrytou špičku. Nemíval z nich nijak zpocené ani uvařené nohy, mají ultra tenkou podrážku (dají se srolovat absolutně do ruličky, to zas ne každému vyhovuje, jak jsou tenké)

Offline tv
4301 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:35

DrowRanger Ja detem na leto kupuju kompromisni sandaly Keen seacamp CNX-jsou neznicitelne, na odrazedlo super pouzitelne, chrani prsty. Tvar maji prijatelny, akorat jsou tuzsi. On je trochu problem v Barefoot sandalech, neni z ceho moc vybirat. Ale jak pisu, je to kompromis a muzes je i vyprat.

Z tenisek kupuju na leto Feelmax Lokka, jsou super lehke, sitovane, mekoucke.

Offline dzizisketa
9031 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:40

Já si normálně někde vyštrachám nějaký zapomenutý notes a budu si všechny tyhle tipy psát, protože až to budu potřebovat, určitě si nevzpomenu! 

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:42

dzizisketa To si říkám dvakrát do měsíce, ale nikdy to neudělám a pak se ptám, přestože vím, že se to tu řešilo nedávno

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:45

tv ale ty tenisky si zapamatovat zkusím, ty se mi líbí!

Offline žluťásek
8885 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:45

dzizisketa Se zeptáš, beztak to tu všecko jede furt dokola navíc ty boty, šátky, nosítka, houpátka, pořád je něco novýho a skvělýho. S Froddama a Vatanaiem už dneska nikoho neoslníš a jaký to byly před pár rokama oblíbený značky.

Já jsem dneska musela podniknout větší úklid, abychom tu neshnili v prachu a modelíně, tak jsem nechala syna napospas vlastním hrám a do ničeho mu nehrabala. Hodinu si stavěl kočičky do řady a dělal jim hřiště a zpíval si u toho Svěrákovu Karkulku, resp. jen pár veršů, co si pamatuje.

Offline tv
4301 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:49
Reakce na Pinot Noir:

tv ale ty tenisky si zapamatovat zkusím, ty se mi líbí!

​No zkus! Ted mam na ceste i jiny model, byl v akci. My, matky nuzacky, musime setrit, kde se da!

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:56
Reakce na tv:

​No zkus! Ted mam na ceste i jiny model, byl v akci. My, matky nuzacky, musime setrit, kde se da!

​široký

Offline tv
4301 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:57

Mohučanka Neplac, neco najdem.

Offline Pinot Noir
30057 příspěvků moje polička 02. března 2020 13:58

Mohučanka Ajaj, koukám, že i ty Lokka jsou na širší :(

Offline Mohučanka
7371 příspěvků moje polička 02. března 2020 14:12

tv Pinot Noir pokud vím, tak pro dceru zatím asi jedině bobux nebo filii a na léto nike sunray. Ale díky