DrowRanger Připojím se k doporučení sandálů keen, jsou super, přežijí i odrážedlo, dá se v nich vlézt do vody a nic se jim nestane, kupuju pořád dokola.
Vše o těhotenství a dětech
Tak kdyz jsme u hadriku, kde kupujete na ty prtata softshellovy bundy aby to za neco stalo? Videla jsem je I v Kiku, ale v tom se bude jiste potit jako prase. Jako na zadne celodenni akce a sportovni vykony, ale klasika hriste, vychazka. Takze proste nejakej rozumnej pomer cena vykon;-)
Jen rychlý dotaz, od kdy může mimino máslo? Upekla bych malému piškoty.
Karja mne zatim prisla nejlepsi HM a pak Lewro ze Sportissima, docela fajn byla i Lidl, ale je to takovy ten mekci softshell
Karja to jsi prošvihla tu klikací soutěž na unuo, co teď byla ![]()
Lamicka I HM jo? Na to jsem moc nesazela, ja koupila kalhoty z Kukadla a ty jsou super, bund budou mit asi mensi vyber.
dzizisketa Dávala jsem máslo asi hned do prvních příkrmů, Rosťovi bych se nerozpakovala.
Sairon Jasne:-D:-D
Jen rychlý dotaz, od kdy může mimino máslo? Upekla bych malému piškoty.
Já dala už do první zeleniny, takže už dávno. Doktorka říkala přidat olej nebo máslo, tak to od začátku tak nějak střídám.
Pinot Noir Aha, to jsem nevedela!
Karja neviem ako teraz, ale mam jednu softshellovu bundu z hm podedenu, maly ju nosi uz ako stvrte dieta a vyzera uplne ako nova, funkcne tiez ok.
Karja HM mela dcera a prisla mi fakt super, hezky material, strih... jak sla do skoly, tak uz softshelku tolik neunosi, tak jsem koupila jen tu levnou Lidl. Syn ma prave tu Lewro a jeste mel nejake 2 znacky (kupuju obnosene od sousedky), ale uz si nepamatuju znacky.
Karja Bundu jsem nikdy nekupovala, připadá mi, že je nepotřebuje. Ale kalhoty z Kukadloo, tak bundu bych taky koupila tam, kdyby bylo třeba.
Karja Neptala ses teda na to, ale za nás mohu jako perfektní bundy doporučit ty z Tchiba. Mají termo verzi s fleecem uvnitř a nezateplené jen s tenkou bavlněnou podšívkou. Nikdy synovi nepromokla a skvěle se udržuje, většinou ji stačí vzít jen hadrem. Teď je mají ve slevě.
https://www.tchibo.cz/termobunda-do-deste-p400137479.html
Dávám tuhle bundu a k ní softshellové kalhoty. Já sama se v softshellové bundě potím a není mi moc příjemná, tak jsem se rozhodla radši pro tuhle kombinaci.
Vy tu riesite uz sandale a ten moj chudacisko nema este ani jarnu obuv
. Ja vzdy nabehnem do obchodu az ked su mu topanky male, nie som schopna to kupovat dopredu. Vyhovaram sa na to, ze aj tak neviem velkost, jemu rastie noha skokovo. Za celu zimu ani o piaď a na jar to zas bude dve cisla za dva mesiace..
žluťásek Jo,tu jsem videla nazivo, dost jsem si ji prohlizela a prisla mi dobra, jen jsem od toho softshellu cekala vic. Ale asi je to prast jak uhod.
Mrakoplas Taky nemame:-D. Ale dcera ma sirokou nohu, takze vezmeme prvni boty v prvnim obchode, do kterych seand vejde. Ja budu mit asi nejake kobyly, obe maji poradne nozicky:-D.
žluťásek Ano, softshellovou bundu taky nekupuji, ale tyhle do deště od Tchiba ano. Teď má s formulemi
. Jsou super.
Mrakoplas Taky nemáme jarní boty. Ještě mu jsou podzimní, ale je v nich díra prošoupaná brzděním na odrážedle. Takže supr dupr nepromokavé, ale s dírou na palcích
. Vůbec se mi nechce jít kupovat nové.
Pinot Noir Já jsem loni koupila taky auta do zásoby i o číslo větší, protože dinosauři a letadla se mi nelíbili ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY