Detem ty bundy do deste Tchibo nevyhovovaly, strasne se v nich potily.
Sis, ja uplne zapomnela, ze musim koupit jarni boty! ![]()
![]()
Detem ty bundy do deste Tchibo nevyhovovaly, strasne se v nich potily.
Sis, ja uplne zapomnela, ze musim koupit jarni boty! ![]()
![]()
Pinot Noir Hele jestli ta díra není nějaká moc moc zlá, tak často čtu v těch barefoot skupinách chválu na lepidlo Bison. Jak mají ty BF boty tenkou podrážku, na odrážedlech se často zničej strašně rychle a matky to tímhle opravují a prý to vydrží fakt dlouho a spolehlivě. Je to taková jakoby tekutá guma, vznikne pružná záplata.
Ale nevím teda, jestli to za to stojí v případě, že chceš opravit jednu díru. To asi spíš kdybys to doma využila i jinak.
Musím ty svoje hady někdy i pochválit: byli jsme na víkend u mé rodiny, tři hodiny cesty autem. Včera usnuli oba do pěti minut po startu a probudili se až na Černém Mostě
.
žluťásek Má tu díru shora, nikoliv v podrážce. Ale už jsou tak tak, takže nové potřebuje, a pro mladšího je určitě zachraňovat nechci, jsou fakt hodně jeté.
Pinot Noir Tak to je nesmysl, to je jasný. Já se obávám, že až koupím jarní, do týdne bude venku pětadvacet a budu hnedka zas kupovat sandály ![]()
tv tie tenisky sú super, ale 50 eur za tenisky na 3 mesiace sú masaker :D žluťásek Mohučanka Pinot Noir sandále som práve nechcela, budeme sa hýbať ajv lese,na lúkach,u svokrovcov po pokosenej tráve/skalkách (a je tam teda kopec hmyzu), tak by som radšej niečo priedušné,ale chrániace celú nohu. Našla som také polotenisky/polosandále od froddo, ale nie som si teda istá,či podrážka zvládne odrážanie :D Ako rýchlo sa na odrážadle ničia podrážky? Rýchlejšie ako pri bežnej chôdzi?
Mrakoplas ja ešte tiežnemám jarné topánky,ale chystámsa na nákup (internetový :D) tak o 2-3 týždne, dovtedy ešte ponosí zimné.
DrowRanger asi záleží jak moc drsně jezdí. Můj syn nemá z motorky zničený ani jedny boty. Učila jsem ho brzdit celou nohou, ne špičkou nebo patou. Ale zas to není žádný závodník, jiný děti na tom asi dělají mnohem šílenější kousky.
Jestli ne sandaly, tak se dělají třeba i barefoot plátěnky. Určitě je má fare, beda, jonap v těch bf řadách, ostatní poradí jistě další značky.
Já budu letos určitě plátěnky kupovat, loni mi přišly zbytečný a chyběly dost.
Jonap b6 - levný. Někde je uvádí jako bačkory, ale i to normální plátěnky s gumovou podrážkou
Beda a jonap měli loni i takovou síťovanou variantu, prý je to prodyšný, ale chytrá se do toho písek, bordýlek z listí aj.
DrowRanger na odrážadlo se daji koupit takové chrániče na špičku. Prosoupou hned i běžné boty, natož něco s tenkou podrazkou.
continuity žluťásek ďakujem, pozriem to. Syn zatiaľ jazdí len doma a pomerne opatrne,on si na seba dáva pozor, aby sa náhodou nezranil :D
Pinot Noir Vid a to je najednou cesta autem odpocinkem! Ja si jeste v aute navykla pit kafe a posledni dobou mi hrozne brni ruka a zjistila jsem, ze velkou mirou tomu prispiva to rizeni jednou rukou:-D.
Díky. Já do něj cpu alergeny hlava nehlava, vejce, lepek, ryby, exotické ovoce... Akorát teď to máslo mne nějak znejistilo. Olej, většinou olivový, mu dávám normálně ![]()
dzizisketa pokud mu davas mlecne vyrobky tak s maslem zadny problem
dzizisketa to je podle těch posledních doporučení správně. Stihnout co nejvíce alergenů ještě během kojení.
DrowRanger Doufám, že nebudu ubita, ale mi to doporučila naše paní z obuvi (má bambilion certifikátu na prodej dětské obuvi) - Fare papučky používat na ven, podrážka by totiž měla být stejná jako u venkovních bot.
DrowRanger Aha, tak plátěnky jsem koupila keen santa cruz slip on. Mám prostě tuhle značku ráda ![]()
No vždyť je to logické! Ale občas mám takový zásek.
JJá jsem si stáhla nějakou tabulku věcí, co by děti do roka neměly. Kromě cukru soli jsou tam i velké ryby kvůli kovům a taky zelenolistá zelenina kvůli dusičnanům. A co je Rosťova nejoblíbenější zelenina? Růžičková kapusta.
dzizisketa dusičnany ale vadí úplně malinkým dětem do 3 měsíců, max půl roku. U starších jsem to nikdy neřešila, už to nevadí. Vyhýbala jsem se akorát té rychlene jarní zelenině.
DrowRanger No ony ty filii na gumičku jsou spíš uzavřené než sandály, dokonce je na barefoot facebooku v létě dost často pomlouvali, že to nejsou žádné sandály. Dcera je nosila na loukách i v lesích. Ale jsou jen pro hubené nožky. S tou prodyšností je to u dětských (barefoot) bot obecně problém, zdá se mi. Snad až na tuto sezónu by to mohlo být lepší než loni a předloni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.