Lamicka Máš můj obdiv, takto to u nás vypadalo naprosto běžně, když byly děti malé, žádné neštovice! A vlastně to tak často v jejich pokojích vypadá dodnes...![]()
Vše o těhotenství a dětech
euridike Mě to fakt baví i teď jako dospělou. Ale potřebuju nějakou inspiraci. Máme doma knihy o stavění z Lega, tam jsou skvělé nápady. I jak využít kreativně různé speciální kostky apod. Ale pro mě je nejlepší krabice s číslem, obrázkovým návodem a je jasný, že se z toho postaví sanitka nebo letadlo.
Doma máme krabici mixu, nad tím jen tak zoufale sedím a furt dokola stavím domečky ![]()
Ale jak je to naše dítě posedlý čísly a písmeny, tak tuhle byla velká výzva a postavila jsem mu celou abecedu a číslice od jedničky do devítky. To byl mega šťastnej a stavěl si tu svá oblíbená slova.
žluťásek Ja naprosto chapu, ze Te bavi stavet i jako dospelou - je to relax, clovek u toho do urcite miry vypne, me treba nikdy moc nebavilo puzzle, ale ted jsem objevila stare Unicef puzzle, obrazek detske dilny - a i ve svem "pokrocilem veku" jsem si to skladani vylozene uzila. Jinak z lega ja v detstvi mela dve stavebnice - maly domek a velke pozarni auto. A ted bud kreativni s krbem, malou lednici, strechou, koly a navinovaci pozarni hadici - leda postavit takovy ten karavan, co si ho Americane porizuji na penzi...![]()
euridike Já jsem právě proto jako základ pokoupila z druhé ruky spoustu základních kostek na stavění, abych synovi umožnila trochu se vyřádit. Začíná stavět fakt kreativně z Dupla, tak snad nebude po mně.
žluťásekjá mám taky problém se kreativně rozvinout se stavebnicí, ale vypozorovala jsem od syna, že on prostě jen staví kostky dupla na sebe. Zkouším to teda taky a je to fajn, když mi to začne něco připomínat, tak to dostavím podle toho. Syn po mě chce jen dům nebo garáž a samotnou mě nic nenapadne.
Já si pamatuji jak jsme s mužem jednou celou dovolenou po večerech vymýšleli jak postavit z takové menší krabičky Creator letadlo, neco jiného, hlavne vrtulnik. Docela jsme si s tím vyhráli. ![]()
žluťásek Mohla bych poprosit link na tu knížku o duplo stavění? Já jsem totiž marná a bez návodu totálně ztracená ![]()
Myslím, že jsem docela kreativní se stavebnicemi. Nic jiného mi ani nezbývá, Ríša mě nešetří, prostě vydá pokyn a matko, snaž se! ![]()
Lamicka mám ti vyfotit náš pokoj? Karanténa, teprve den2. ![]()
Zítra už nebudu snad viset celý den na telefonu, tak se trochu opru do dukladnejsiho úklidu, hlavně toho lega tedy.
Lamicka Máš můj obdiv, takto to u nás vypadalo naprosto běžně, když byly děti malé, žádné neštovice! A vlastně to tak často v jejich pokojích vypadá dodnes...
![]()
Garfie continuity Me to moc netrapi, u nas v rodine se rika: bordel v byte, stastne dite.
Jen jsem uz nejaka unavena z domaciho vezeni.
Lamicka Ooooo![]()
Pinot Noir když mám pokyn, je to v pohodě, to mi právě vyhovuje, ale samotnou mě nic nenapadá. Synovi jsou teprve 2, takže ta fantazie ještě není taková, stavíme akorát dům a garáž nebo věž.
NNo ty vole! To je hustý! Já si zatím vystačím se stavěním kostek na sebe, které miminko okamžitě rozbíjí.
Lamicka Ty jo, tak to je super stavba!!
Malenge připomeň se mi prosím, pošlu večer
Lamicka Paráda!
žluťásek Tak to je super, ze Tveho syna staveni takhle bavi, zvykne si uvazovat tvorive, trenuje motoriku a sikovnost + taky se nauci ridit se vlastnim uvazenim, nejen nejakym osvedcenym navodem, to je bonus...
Lamicka Ta vez je skvela, to je pak vzdycky cloveku lito neco takoveho zbourat/rozebrat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY