Lamicka no, to by bolo asi najvhodnejsie
.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Ja nevim, zda jsem si o tom psala s tebou. Nicmene konici na matraci jsou OK. Mne vzdycky nasadi sambo nejakyho brouka do hlavy a ja jsem hrozne na vsechno chytlava!
Syn jazdí na odrazadle tak pomaly, ze o nejakom brzdení ani nemôže byť reč. Ale topanky osucha raz-dva, aj na preliezkach.
Karja jo, se mnou. Ty seš někde ptala? Mě to právě přišlo v pohodě. Je to těžký, jak člověk nechce nic zanedbat, ale zase se z toho nemůže zbláznit.
Pinot Noir ty kupuju taky, jsou fajn
Pinot Noir Ty míváme taky, akorát naši to utahujou tak, že se jim poměrně rychle utrhne gumička.
Dnes jsem rezignovala na prubezne uklizeni hracek. Nestovice. Den 6. Kazda vec ma samozrejme dulezitou funkci, napr. DVD jsou pristavaci plochy.

nas tatar nosil navleky, spicky u bot mel netknute ale od brzdeni odrene paty
si nevyberete
AAle máte to doma moc hezké i tak. Super okno s balkonem a ta hnědá židle vlevo.
dzizisketa okna jsou puvodni, jen jsme je trochu opravili, kdyz jsme rekonstruovali. Zidli zachranil muz, stala u kontejneru... Mam ji u kuchyne, ale ted slouzi jako stena domecku.
a dekuju.
Lamicka Mohla bych se zeptat, co je to za stavebnici - ty svetle a hnede drevene dilky? Neco takoveho by se mi hodilo jako darek...
euridike svetle jsou Kapla, tu opravdu doporucuju, nejoblibenejsi hracka u nas. Tmave jsou vez Jenga, kterou nam zabral
a pak mame jeste barevnou Kaplu. Tohle postavil rano.

Lamicka Moc dekuju za info - ja mela podobnou drevenou stavebnici jako mala, jen jednotlive kousky byly barevne, mela jsem ji moc rada; a Tvuj syn je tedy velmi sikovny - treba jednou coby uspesny architekt bude tyhle fotky ukazovat, aby bylo jasne, kdy a jak to vsechno zacalo...![]()
Lamicka Woow, ten je teda hustej! Parádní stavby.
Já jsem s těmi stavebnicemi úplně marná. Hrozně mě to baví stavět, ať už kostky, lego, duhu nebo cokoliv. Ale ke všemu potřebuju předlohu nebo návod, neumím nic postavit jen tak volně, podle fantazie. Vždy to skončí absolutně nudnou pravidelnou stavbou bez jakékoliv invence.
žluťásek Tak vono je to taky pro deti, ne pro dospely zensky, ty toho fakt moc nevymyslej:-D.
Lamicka Šikula! Jen ať se zabaví ;) K DVD - u nás jsou zas cédéčka robotické vysavače ![]()
Karja Já jsem takhle marná od dětství. Z dupla jsem stavěla furt dokola hrad, který byl vyfocený na kbelíku. Z Alfy ty stavby z krabice a totéž z Vegy a spol. ![]()
žluťásek Mne treba z lega taky nikdy neslo postavit neco "vlastniho", ale po nekterem z odrostlych deti v rodine jsem dostala stavebnici Seva, s tou to bylo mnohem lepsi, pamatuju, ze jako prvni jsem si postavila zidle a stolek pro mensi panenky.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY