Jinak bordel v bytě šťastné dítě je moje mantra.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek moc děkuji, to by se nám mohlo hodit.
žluťásek Nemas tip na tu knihu o Legu? Neco co by vyuzil sestiletej kluk? I kdyz ja to potrebuji do nedele, to mi asi nic nelrijde:-/
Karja ty kostky a kola jsou dobrý. Nebo ještě mrknu večer, měli jsme z knihovny i jiné
žluťásek Dekuji, ja nedocetla do konce. No zda se mi to dobre, ale na seuhou stranu, aby nwbyll zklamanej, ze nedostal lego, ale knizku o nem...On si preje jen lego, ale jednak nevim co ma a nechce se mi to zjistovat a druhak chci darek za rozumnou cenu. Ale aby pastelky nebyly lepsi volbou:-D
Nějaký malý lego dobrý vždycky. Knihu bych půjčila z knihovny ![]()
Edit: než abych zjišťovala co má, radši bych to udělala obrácene. Našla třeba tri sady za rozumnou cenu a poslala odkaz ségře, co z toho nemá :)
žluťásek Ja mu mozna koupit neco uplne jinyho:-D
Řekla bych, že vyfotím, jak to vypadá u nás 10. den domácího vězení v důsledku mé nemoci, ale to nikdo nechce vidět. I když možná by se to hodilo někdy v budoucnu, až pojedou zase rady "vykašli se s dětma na úklid to není důležitý". ![]()
Navzdory ATB je mi stále tak mizerně, že bych se nejradši odplazila do kouta a počkala až zdechnu. Muž má sice střídavě HO a dovolenou, ale kromě toho, že mě nechá vyspat do 9, tak pak zaleze pracovat a vidíme ho tak v 4-5, ani vlastně nevím, čím se ty dny liší. Sice se tu zjevují babičky, ale pro ně je hlídání příšery aktivita na plný úvazek, takže nějaký úklid po nich nemůžu chtít. Zatím se nám daří udržet standart, že máme co jíst a obvykle i z čeho, a příšerka si večer uklidí hračky, ale jinak je to fakt tristní. Ještě že aspoň to dítě je schopné si velkou část dne samo hrát, zbytek se po mě válet a je ochotné se nechat vyvenčit od kohokoliv kdo je kolem, jinak si to fakt nedokážu představit. To by bylo asi na rozvod.
Děkuji za odložení si.![]()
Sairon řekla bych, že ten nadnesený standart je bohatě dostačující. Některé dny to u nás okolo synova roka a půl vypadalo i bez nemoci. Vydrž, bude líp.
Lamicka můžu se zeptat kolik těch kostek je tak potřeba, aby se z toho dalo něco dobrého postavit? Na Kapli už jsem koukala, ale manžel je proti další stavebnici, že bude potřeba několik balení
euridike UNICEF puzzle
![]()
To je běžný postup, že do státní školky je přijaté dvouleté dítě, rodiče platí školkovné od září ale dítě do školky nastoupí= začne chodit až např. v lednu kdy má 3 roky?
JankaM u státní nevím, ale znám soukromou, která bere od 2 let a nutí zájemce platit několik měsíců skolkovneho předem do doby, kdy budou dítěti dva roky a doopravdy nastoupí. Jinak dítěti nedrží místo. Mně to přijde jako dost nesolidní praktika.
MaeGandal mame bednu s 280 ks. Stacilo by asi 200 ks, ale ta 280 ma peknou drevenou bednu, kam se to nahazi. Je videt na te prvni fotce.
Nekdo v CR dela obdobnou stavebnici, myslim, ze se jmenuje Karla.
Pinot Noir Lamicka znacka loap robi topanky aj pre siroku nohu s vysokym nartom? neviete nahodou? pozeram ze na letne maju poriadne zlavy tak som uvazovala ze by som kupila vopred
eless To nevím, náš má úzkou, i když asi nijak extrémně. Tou gumičkou jdou sandály stáhnout, takže mu na noze drží. Řekla bych, že to stahování se přizpůsobí i vysokému nártu. Šířku boty neumím posoudit, rozhodně jsou širší než kterékoliv Superfity, co jsme doma měli, jsou celé takové kulaté :)
JankaM u nas je to bezne aj v statnej skolke. Ja tomu rozumiem. Oni mi drzia pol roka miesto, namiesto mna tam mohol byt niekto iny kto by chodil od septembra a platil by. Takto by prichadzali aj o to malo penazi co dostavaju. Ale viem, ze nie kazdy je s tym stotozneny.
Edit. Teraz to po sebe citam, samozrejme, ze do skolky chodi maly a nie ja. ![]()
JankaM I v naší státní školce je to běžné.
moora UNICEF puzzles jsou skvela po vytvarne strance... Jeste jsem nasla Noemovu archu, na tu se taky chystam... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY