Solathis děkuji za odpověď, to zní rozumně.
Vše o těhotenství a dětech
ziginka úplne v pohode, syn má najradšej ružovú a fialovú farbu a na poslednej dentálnej hygiene si za odmenu vybral prstienok ![]()
Náš krade holčičkám kočárky a krmí panenky z lahviček. Teda když nebyla karanténa...
dynda Joo, tak dobry, taky diky ;-) Nas jeste touzi po kalhotkach s kytickama a srdickama (to asi odkoukal od holcicek ve skolce). Panenky taky opecovava, i kojit je zkousi. A hrozne si preje zive miminko, tudle ![]()
letfenixa Taky máme pro děti krabici s hračkama, a miluju, jak se většina rodičů zhrozí, když si kluk vybere prstýnek. Hlavně chlapi jsou málem na umělou plicní ventilaci.![]()
Garfie To je to moje vyjadřování. Vůbec jsem to nemyslela k učitelce, já mám naopak pocit, ze v této situaci to zvládají výborně. Akorát že jsem očividně pojala to učení velmi laxně. Ale třeba matiku nemá problém, to ho nebudu nutit opakovat malou nasobilku půl hodiny. Dáme pět minut a musí stačit. Zbytek nějak procvičíme a uvidí se.
ziginka nas dost dlho chodil po meste s ruzovym kocikom co nechala neter u babky a vobec mi to neprislo blbe, bol fest zlaty :)
ziginka synovec měl taky období vození panenek v kočárku a opečovávání, akorát že jak to doma neměl, tak se vždycky vrhl k nějaké panence a kočárku na návštěvě a byly z toho nepokoje![]()
MaeGandal Já spíš myslela, kvůli tomu jazyku. Normálně bych jí zkusila napsat, že to není tvůj rodný jazyk a že by byla moc hodná, kdyby mu to kontrolovala, nebo tak něco. :-) Jinak je to pohoda, podle mých zkušeností těm dětem doma stačí zlomek času proti škole, jen je (a sebe) donutit!!! ![]()
Karja tak bolo to nakoniec o ho*ne, včera sa z denného spánku zobudil o pol 5, a o pol 7 už zas chcel ísť spať, nechcel jesť, necikal, úplne apaticky, ráno sa zobudil, zas apaticky, nechcel cikať, až sa nakoniec pocikal a vykakal o pol 10 a úplne normálne dieťa!
letfenixa Tak to je super!
letfenixa Hovno je prostě jedna z nejdůležitějších věcí v životě lidském!
Je mi smutno, že keď ideme von, syn mi pripomína ' mama, rúško' aj tučniak ho musí nosiť
letfenixa Zas lepsi, nez aaby brecel, ze to nechce, jako synovec (ale usila jsem mu rousky s Bezzubkou a uz snad dobry).
Solathisnas nechce ziadnu, ani buff a oddnes je nariadenie, ze von sa moze len s ruskami
Len si tak odlozim. Mladsi ma vysoke horucky aj cez den, lieky pomahaju len na chvilu a uz zacinam byt odpalena aj ja, takze ziadna detska choroba to asi nebude. Uvidime ci to chyti aj starsieho a samba achjo
Mrakoplas chudak maly. ale skus, niekedy tym detom lepsie zaberu take fyzikalne metody: zabaly/vlazna sprcha/nebo ho polozit do vane.
continuity jj zabaly mam v plane ale pediater vravel, ze nad 39,5 dat zabaly a po lieku ma "len" 38, tak uvidim ci to zas stupne. Ak sa mi rano podari chytit moc, zanesiem ho na polikliniku.
Mrakoplas spis nez zabal je lepsi sprchovat vodou nebo naoustit vanu o teplote tech 39 a nechat ho v ni chladnout. Nebo sprchovat tou 38°C vodou. Kdyz jsem mela chripku, nic jineho mi nepomahalo. Stala jsem ve sprse s teplomerem na maso a sprchovala se![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY