Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 01. dubna 2020 22:39

Pinot Noir Já nevim, asi tomu v tý školce moc nedají, to je fakt. Tam asi budou stačit softshellky a gumáky si necháme na doma na skákání v loužích.

Tím pádem tenký a s laclem, dík dámy :)

Offline JankaM
3137 příspěvků moje polička 01. dubna 2020 22:40

žluťásek kde nevím, ale u nás ve školce když nějak více prší tak ven nechodí, tak kalhoty netřeba. Školka tedy klasická na sídlišti.  Navíc ti moji tataři by byli mokří asi i ve skafandru. Běžně chodí do lesoparku a kalhoty od bláta mívají. 

Online dzizisketa
9030 příspěvků moje polička 01. dubna 2020 23:11

Za první vědomě používané opravdové slovo oficiálně prohlašuji "Ne!" 

Online Pinot Noir
30044 příspěvků moje polička 01. dubna 2020 23:14

dzizisketa nezůstane jediným, ale na dlouhou dobu bude nejpoužívanější. Ale běda, jak ho použiješ ty!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. dubna 2020 23:39

dzizisketa syn uměl ne taky poměrně brzy, ale ano/jo nebo jakýkoliv náznak souhlasu byl snad až jako 20. slovo. Komunikace nebyla nic moc.

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 01. dubna 2020 23:48

dzizisketa Hihi, blahopřeju. U nás teď na ne- začíná libovolné sloveso, například:

Prosím tě, podej mi... Nepodej!

Pojď, uklidíme hračky! Nepojď! 

Umíš si přece sundat bundu sama... Neumíš!!! Nechceš! 

(Jinak už mluví v 1. osobě. Tohle je takova hra na moje nervy...)

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 00:18

Mohučanka u nás se taky nějak nenápadně už druhá osoba přehoupla do první, ani jsem si nevšimla kdy. Ale zas je to vynahrazeno někdy neskutečným skloňováním. 

"To nemůžeš uklízívat, maminko, to je moje, já to počebuju!"

Včera složil novou píseň a já se mohla udusit smíchy: "liška se mu schovala, ještě se mu vysmála. Vypila na ex rum a poblila jim bílý dům". Tři čuníci jsou docela nebezpečný album.

A taky už začal psát a my doma jen žasneme. Jedno z prvních slov, knihovna

Offline MP Marge
6925 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 06:45

žluťásek Ja se omlouvam, ale sedim tady v praci unavena a ospala, a jak jsem se podivala na ten obrazek, tak moje prvni myslenka byla, ze napsal "na h*vno"

Ale ted  vazne - je to chytrej a sikovnej kluk

Offline letfenixa
10955 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 07:05

U nás bolo jedno z prvých slov Á-TO, takže keď sme išli po chodníku, okolo ktorého boli zaparkované autá, z kočíka to bolo stále počuť

Online Pinot Noir
30044 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 07:06

žluťásek Šikula

Náš vytváří tyhle tvary taky. Teď říkal nedívej se, když plakám

Online Gatita
8702 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 07:41
Reakce na brrr:

Gatita Pokusy jsou super, nejjednodušší je ocet a soda. Ještě trochu potravinářského barviva a je to. Naštěstí tohle vybublá, ale ne nějak nekontrolovatelně. Zkoušeli jsme i nějaké s jarem a sušeným droždím a nevím, čím ještě, ale to bylo ve finále takové hrnečku vař a to nechceě.

​tak doslo na nejhorsi. Na rohliku uz mam misto palety mouky a metraku brambor objednanou modelinu a sodu. Potravinarske barvivo teda nemeli, ale mam tu z lonska trochu cervene barvy na velikonocni vajicka, tak do toho pujdem. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 08:23

žluťásek haha to robi aj nas. Prave maminka budem sa toho bojať .

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 08:45

letfenixa u nas kdysi bylo auto A-TOM, takze jsem vozila v kocaru pokrikujiciho maleho fyzika.

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 08:51

Gatita nasi uz maji sopku za sebou Děj se odehral v obyvaku, v pozadi bunkr, prihlizi chlapecek a medvedi.

Online Gatita
8702 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 08:56

Kokoskapekne! Nas to ceka o vikendu. Uz nevim, co by.A to bych rekla, ze mam dite, ktere vynika schopnosti zabavit se samo, jinde jsou na tom podstatne hur. Ale uz je to doma dlouhe i na nas. 

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 09:01

Gatita on je kluk dost spolecensky, krome skolky chodil na fotbal, plavat, na keramiku, snacha s nim chodila porad do ruznych heren a detskych kkubu, ona ma spoustu kamaradek s detma, tak byla porad nejaka zabava. Ted je to na rodicich...

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 09:10

Pinot Noir No pokud to bude jak vloni. Tak nam fakt sandaly stacili az snad do konce zari:-D. 

Edit: Ja uz poridila spravne jarni boty. Jen jsou zarive bile, coz neni zrovna nejvhodnejsi barva, ale tak byly skoro.o 300,- levnejsi, neber to!:-D

Online Gatita
8702 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 09:16

Kokoska v tomhle jsme v pohode. Syn chodi do skolky rad, i bych rekla, ze tam ma dost kamaradu. Ale na krouzky nikam nechodime, parkrat jsem ho nekam dotahla, ale pak zadonil, ze uz tam nechce. Byval po celem dni ve skolce uz i dost unaveny. Ted je zas o neco starsi a zralejsi a ja se tesila, ze na nej ted na druhe materske budu mit vic casu a ze s nim zkusim obejit nejake vytvarky a sportovni krouzky v nejakych lidskych, rane odpolednich hodinach, jestli by ho neco nezaujalo. Tak ted nic, no.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 09:17

Kokoskanas poznal znacky aut skor nez vedel poriadne hovorit, Skoda bola KUA. Na kazdu vykrikoval a ze tych skodoviek u nas je.

Offline Kokoska
35176 příspěvků moje polička 02. dubna 2020 09:27