Syn bol naposledy v školke 4,5 dňa za sebou v januári, kým som v robote, je obvykle u našich, moja mama sa mu 100 % venuje, teraz sme tu spolu, ja aj učím, a on stále niečo hovorí a dožaduje sa
Vše o těhotenství a dětech
Mrakoplaskua ![]()
A náš si vymyslel, které používá pro věci, které neumí pojmenovat. A já se u toho válím smíchy, protože to slovo je kaprhlík
. Kde jsi vzal takový pěkný kámen? Tam v tom kaprhlíku (jedno okýnko zatravňovací dlažby). A teď připojím vlečku na tady ten kaprhlík (tažné zařízení)... ![]()
Mrakoplas
Ja jsem ve školce taky musela překlàdat,když syn dostal k narozeninám jebář (jeřáb).
Koupila jsem sedacku na kolo pro starsi, protoze doted jezdila v chariotu, kam prislo ted mimino. Jenze jak mame oba celopera, tak jsem se nekoukla a koupila jsem typ na pevnaka. Tak jsme vytahli a zresuscitovali moje stare kolo s pevnym ramem. Nejenze je to oproti mojemu desna plecka, navic ma strasne uzke riditka. Ja mam nejakych 60 kg, dite i se sedackou okolo 17 kg a jako posilovna slusna. Navic to dite porad mluvi![]()
rasaNori Muž si taky kvůli sedačce musel koupit další kolo:)
Což mě přivádí k otázce pro zdejší zbožíznalkyně. Nevíte, zda existuje nějaký novorozenecký nástavec kompatibilní s rostoucí židlí Jitro (máme Jitro Klasik)? Dělá to třeba Stokke nebo Hauck, ale nevím, zda by to pasovalo. A je mi takový trapný se ptát na eshopech. Normálně bych to koupila i s tou židlí, ale starší dítě akorát přestalo používat tu, co už máme![]()

Evaeva u nás syn miesto nie hovorí E-e - v rôznej intonácii a dĺžke. Že vie povedať aj áno (hovorí ehm, no proste citoslovce) som zistila predvčerom. Inak teda už niekoľko mesiacov používa 4 slová (mama, havo, hav a mňam), teraz pridal kak a tata, inak teda len vydáva rôzne zvuky. Komunikácie je riadne vtipná, lebo za pánaboha odmieta povedať akékoľvek nové slovo (a teda viem, že by to vedel, minule z neho pri fíha tralala pesničke vypadlo kokodyl pri krokodýlovi, už pár mesiacov dozadu sa nažil povedať televízia, helikoptéra a podobne...
). Vždy to dá len ako dmeo verziu a už to nikdy nezopakuje :D
Pinot Noir my máme místo kaprhlíku používátko.
Nebo když končí pohádka a jdou titulky, vždy přečte pár slov co už umí (animace, kamera, střih...) a co nezná , to si vymyslí... abdeka, ošíská, ajetr, kvazaka...
Inak asi som zmeškala zľavu na tie topánočky fare, však? Tie čo ich už máte doma, sú vhodné na užšiu nohu?
DrowRanger sleva už je fuč, ale fare bare je pro široké nohy, tak nemusíš litovat
žluťásekach dokelu :( páčili sa mi ich sandále...No nič, tak ostávam pri DD step.
žluťásek skoda, ze sa sem neda dat video. By som vam ukazala ako si berie moje knizky a cita ich. Myslim, ze cita v rovnakom jazyku ako tvoj
.
Jedine na konci prida Zazvonil zvoniec a rozpravky je koniec ![]()
žluťásek ano, to taky dělá. Strašně rád vyjmenovává různé pojmy, takže třeba chodí po zahradě, ukazuje a pojmenovává stromy a rostliny, a které nezná nebo zapomněl, tak si takhle vymyslí ![]()
Gatita to nevim, ale ten nastavec mam i se zidli, chce to treba nejak omerit? Nebo prinejhorsim ti to privezu na vyzkouseni:) a starsi uz tu zidlicku nepouziva treba ke stolu na normalni sezeni?
Gatita mám dvě Jitra zrovna na cestě, doufám, že to budou používat déle než do čtyř let ![]()
DrowRanger teď už je mu dva a půl, takže komunikace už není úplně problém, ale když začínal mluvit, tak se vždycky naučil pět slov a za dva měsíce během jednoho týdne najednou třeba deset, vždycky to byl najednou obrovský skok. Každopádně ještě v 15 měsících říkal podle mě tak pět slov a to počítám i haf a pod.
On teda při tom ne i vrtí hlavou a zatím to dělá hlavně při stolování, když mu nabídnu jídlo nebo pití. Ale umí i souhlasit, to tedy dělá řidčeji, a zatímco hlavou vrtí fakt vehementně, tak to přikývnutí je jen jedno a lehké
AA taky když vidí psa, vyluzuje Bo, což má být asi Bonnie ![]()
Pinot Noir Určitě. Nemám vysoké děti, takže u nás klidně do 12.
Gatita mám dvě Jitra zrovna na cestě, doufám, že to budou používat déle než do čtyř let
ona mu neni mala a jeste dlouho nebude, ale ted zkratka chce sedet (ehm, spis klecet) na nasich zidlich pro dospele;) Ta zidle se urcire neztrati, hodlam mu ji pozdeji vrznout k psacimu stolu...
711990 dekuju, jsi strasne moc hodna! Ja si to ale snad nejak vyjednam s dodavatelem. Jako jo, mela jsem v planu koupit to sakumpakum i se zidli, kdyz mame ty dve deti, a tu soucasnou presunout pozdeji do pokojicku k psacimu stolu. Jenze jak ted tvrdnem doma a vidim za denniho svetla, kolik harampadi mame, tak se mi uplne nechce porizovat dalsi nabytek...
PS tento mesic budem zacinat s prikrmy, hrozne to leti!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY