Mrakoplas ja mam takovou teorii, ze dite, ktere chce chodit, tak se proste rozejde. U nas to hodne uspisila Vojtovka, on diky ni strasne zesilil a pak se proste zacal rovnou v 7 mesicich stavet. Fyzioterapeutka me porad upozornovala, at ho hlidame, ale uhlidej to, kdyz mas 2 deti. Otocila jsem se a on hned stal...
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir já jsem se včera rozhoupala a ostříhala ho. Děkuju za návod. Má to děsný, ale kudrny to trochu schovaj. Až to trochu doroste, snad už budou otevřená kadeřnictví a nějaká šikovná paní mu to trochu srovná.
Oproti očekávání úplně v klidu seděl a vysoký židli, když ho to přestalo bavit, půjčila jsem mu na chvíli mobil na pohádky.
žluťásek U-ká-zat, u-ká-zat..!
Tabea ještě se mi nepovedlo ani jednou to vyfotit, pořád je v pohybu a všechny fotky rozmazaný.
Nad ušima jsem vyrobila děsný zuby, nevím jak to tam vystříhat. Strihala jsem to vlhký a co se původně zdálo přesně k uchu pak uschnulo a částečně se zkroutilo.
No proste dikybohu že venku nosí helmu nebo klobouk ![]()
Lamicka no skusam to s nim este nejako ale tiez vidim, ze sa mu do toho nechce a radsej sa splha hore.
žluťásek úplně v pohodě to má. Ty kudrny. ![]()
Já bych měla kudrnateho chlapa, kdyby nebyl napůl plešatej. Věčná škoda. A dítě to nezdědilo ani jedno.
continuity kolem toho ucha se mi to fakt nepovedlo. No ale jsem knihovnice, ne kadeřnice, takže co jsem čekala, žejo ![]()
...Fyzioterapeutka me porad upozornovala, at ho hlidame, ale uhlidej to, kdyz mas 2 deti. Otocila jsem se a on hned stal...
No a co jsi mela delat, srazit ho na zem?
@Karja

Strašiak, to už skoro je veľkonočné, že?
Inak na toto vyrábanie som sa tešila, a človek môže nedostatky zviesť na dieťa ...
A naučila som syna strihať nožnicami s jednou rukou a na záhradke ho ostrihala, čo je obrovské plus, lebo tie vlasy vietor odfukal.
já jsem dnes taky dcerku stříhala, nejdřív jen ofinku, protože jí padaly vlasy do očí, ale jak jsem skončila, chtěla ještě, tak má k tomu i zkrácené a zarovnané vlásky vzadu nad krkem. Jinak ta ofina, jak jí měla mokrou a rozčesanou, stříhla jsem nad očima a když uschla, poskočila nahoru a má ji na blbečka do poloviny čela
Ale vypadá roztomile i tak ![]()
letfenixa Morena? ![]()
continuity strašiak, veď som písala, že pod kamennymi mohylami je mrkva, treba ju obrániť!
Prosim vas, jak jsme si tu kolektivne objednavaly z toho lindexu, jak jste na tom? Dnes jsem si vsimla, ze mi ta platba porad visi v blokacich, uz pres tyden...
žluťásek Dobrý to má!![]()
GatitaNo, ja stihla udelat objednavky 3. Jednu pred slevou, ta uz je na ceste. Druhou v ty akci, tam mi dokonce blokace uplne zmizela a sem zvedava jak to dopadne a treti, protoze ted jr tech 30% znovu a konecne naskladnili body s kratkym rukavem. Tam mam normalne blokaci a uvidime....ale oni obecne nestahujou penize, dokud neni balik na ceste, tskze bych se jeste nebala.
žluťásek Já minule dala už i mikádo 
Tabea Boží vlasy ![]()
Pinot Noir A zacali jste od prostredka? Jen se ptam, protoze my ne a museli jsme ji po dvou mesich sestavovat znova
Karja jeli jsme podle návodu. Co je u židle prostředek? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY