Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 15:38

MP Meri Můžu se zeptat, jestli jste nakonec objevili nějaký ten lesík k proběhnutí dítěte?

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 15:45

žluťásek

TTa s tím krčním lantuchem mě loni tak štvala, že uvidím, jestli ji pořídím i letos

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 15:54

dzizisketa jsem si to asi spletla s jinou značkou, koukala jsem na jejich stránky a našla jen čepici s kšiltem a tím závěsem na krk, ale vypadá jak jarní čepice.

Měli jsme loni takovou fakt tenkou vzdušnou, víc jak klobouk, s širokou krempou a vzadu prodloužený. Ten byl super, ale už nevím odkud to teda bylo. Myslela jsem little Angel, ale evidentně to byla jiná značka nebo to už letos nešijí. Mělo to i nějaký UV filtr myslím. 

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 16:29

Pod dojmem z jídelního vlákna jsem uvařilo kuře na paprice a dítě (naše chci  suchyyyyyy dítě) to jedlo! Poprvé v životě pozřel omáčku a ještě prohlásil po prvním soustu (poté, co při nandavání ječel, že omáčku on nedostane) hmmm ta omáčka je dobrá. A snědl celý talíř. Velikonoční zázrak se stal, nemůžu tomu uvěřit!!!

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 16:32

dzizisketa Little angel je nej, dobře jsi vybrala! Nad cenou si vždycky říkám, šijí to tady a zaměstnávají i zdravotně postižené, děláš dobrý skutek

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 17:04

žluťásek 

Není to Dráče? Od těch taky máme pár čepic a nákrčník, to je moje velmi oblíbená značka.

Malenge 

Přesně tak. A taky je to skoro nesmrtelný materiál.

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 17:17

Malenge závidím. Zatím jsem nenašla způsob, jak ho donutit ochutnat cokoliv nového. Jí asi pět jídel, vařím je pořád dokola, už mi to leze na nervy.

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 17:19

Malenge syn tiež miluje paprikáš

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 18:07

Kolíčky jsou nejoblíbenější hračka 

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 18:13

dzizisketa na tom uchu

Offline Ava
1120 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 18:18
Reakce na barbucha:

bram 

V šesti letech synka jsem ho - v noční košili - honila po tramvajový zastávce! Nutila jsem ho v pokročilou noční hodinu už konečně zalízt do postele... I zabalil si malý kufřík co nosil na pomůcky do školy a v tichosti se vytratil. Až když klaply dveře, uvěřila jsem že to myslí vážně

​jj, já jsem se taky vždycky pečlivě zabalila

Offline Karja
44932 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 18:20

letfenixa No to je hezky a hlavne ocenuju, ze jste neporidili ani zadny velikonocni komponenty, ale pekne samo domo vsechno!

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 18:52

letfenixa No já doufám, že mu to vydrží a repertoár konečně rozšíříme o další jídlo!

Pinot Noir počítala jsem s tím, že bude mít suché těstoviny a kuře budu muset poctivě ze všech stran osušit  a pak jsem chytla nerva, že už toho mám akorát tak plné zuby, nandala talíř a strčila mu ho. Očekávala jsem řev a že talíř bude můj, no a on prostě začal jíst! Myslím, že zrovna ty pochopíš, proč to sem cpu, prostě jsem v naprostém šoku, hurá 

Offline Pinot Noir
30041 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 19:03

Malenge úplně tě chápu! U nás se ještě občas stane, že se takhle zaraduju, nedávno třeba se svíčkovou, a po pár dnech to nadšeně vařím znovu a on to odmítne a od té doby setrvale odmítá, takže my se zbytečně ve všední den cpeme svíčkovou a on má zase těstoviny tajně pokapané máslem . To mě nasere snad víc než když to rovnou odmítne. Takže samozřejmě přeju, ať se u vás tohle neděje!

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 19:23

Pinot Noir taky mám pocit, že točim pár jídel dokol , ale Ríša je evidentně expert.

U nás jeden den nechci maso, chci jenom brambory a druhej den u oběda loví z polívky jen maso a nechce mrkev, k večeři zas chce jen dušenou mrkev s rýží a maso vypitvá ven. Naserviruju vždy všechno a čekám, čím mě překvapí dnes

Dnes jsem sem mu nádivku a zeleninu nakrájela na proužky a sestavila na talíř jeho jméno a ahoj. Tyjo, ten se cpal! 

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 19:25

Malenge jo, oni vážně vycítí, kam až jako můžou. U nás taky něco 100x odmítnuto a najednou to jde ????

Offline Tabea
8273 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 19:33

žluťásek Škoda, že u vás dm neprodává dětské oblečení. U nás mají těchhle čepic/klobouků vždycky spoustu vzorů a za hubičku...

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 19:46

Moja trpezlivosť az tak daleko nesiaha, ziadne suche cestoviny  . Som sa raz nasrala a robim to tak, ze ked si neprosi, moze sa ist hrat. Urobi scenu, ukludni sa a hra. Ja tanier necham na stole. On sa vacsinou po case hladny sam vrati a natajnasa to zje .

Dnes toto presne bolo s vecerou. Boli sme cele poobedie v prirode, takze len rychla vecera slize s tvarohom. Ked videl, ze to neni suche, odstricil s vreskotom tanier a odisiel. A keď to nakoniec jedol, zahlasil " mnam dobre cestovinky." 

Edit. Ale samozrejme stale je dost jedal, ktore nezje aj keby mal hladom umriet.

Offline Malenge
4862 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 21:03

Pinot Noir No jsem zvědavá, samozřejmě brzy vyzkouším znovu.

MaeGandal nejvíc mě točí, že není síla, která by ho donutila něco ochutnat. Nikdy bych nenutila jídlo, které mu nechutná, ale okouknout talíř a zahlásit bleee  abych ho v tom jednou nevymáchala!

Mrakoplas vyzkoušeno opakovaně, nepřijde ani za x hodin. Někdy ho podezřívám, že žije ze vzduchu, je schopný vydržet od oběda na druhý den na snídani. To už jsem vzdala, protože by byl průsvitný definitivně a já na nervy. Už teď mladší v roce váží to co on měl na druhé narozeniny, čekám, kdy ho brácha přeroste. Ale jinak si myslím, že to je dobrá strategie. A na hodně dětí i funkční.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 21:22

Pinot Noir Jo, 150 km od Prahy u mě na pozemku  Já tu Prahu vzdala, jak jsem to tu řešila, tak den na to nebo tak nějak běžela reportáž, ze zahrazujou vstupy do vojenského prostoru, aby tam necourali lidi, ze už je to neúnosné ... Milovice to sice nebyly, ale nějak jsem z toho získala dojem, ze všude je těch lidi prehrsel a ze na to asi kašlu někde u města hledat kus samoty ...