Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline viktorka_od splavu
49465 příspěvků moje polička 10. dubna 2020 21:00

JankaM jak píše Garfie, hlavní je aktovka plus měly děti vždy tak dva šuflíky nebo nějakou poličku na těch pár věcí co se nenosí pořád, ale to stačí postupně jak se to bude hromadit, na to nemusíš mít připraveno nic. jen místo na tu aktovku a prostor, kde si ji bude chystat - já teda trvala na tom, aby se od začátku připravovali sami, ale to je spíš výjimka, jinak v kuchyni klasika:-)

Offline continuity
43645 příspěvků moje polička 10. dubna 2020 21:22

JankaM prvňák téměř nic. Já jim teda s nástupem do školy pořídila rostoucí stůl, je tam jeden takový sice široký ale hodně pkacaty šuflík a stačilo to až do třetí třídy. 

Já půjdu proti proudu, ale podle mě je důležité, že má dítě svůj prostor na učení. Jídelní stůl mi nepřipadá příliš vhodný. Naučila jsem to děti tak, že jsem s nima sedávala v jejich pokoji zatím, co se učily a doteď tam za nima chodím, pokud je potřeba dělat něco delšího než rychlou kontrolu. Teď se to trochu narušilo tou karantenou, protože mají najednou on line hodiny, ale pokud jenom trochu můžou, sedají si je svým stolům. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 10. dubna 2020 22:14

Ktorej z vas tu vybuchol kojovankus? Hned som si na to spomenula pri tomto obrazku

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 10. dubna 2020 22:18

Dcera prohlásila, že v téhle rodině se nedá žít, že půjde pryč a bude bydlet v popelnici. Že v popelnici to bude stokrát lepší než v tomhle domě.

Co bude říkat v pubertě?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 10. dubna 2020 22:20

bram 

Třeba bude zarytě mlčet a vy budete ještě s touhou vzpomínat na tu popelnici.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 01:19

eless To byla žluťásek

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 01:21

bram Bude pokracovat v nastalem a v koutku brecet (a kdyby si nekde v rozku zacala chystat tasky s oblecenim, tak to s ni prober, nemusi to s tim mit nic spolecneho).

Offline tina
6334 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 07:47

bram to máš ještě dobrý, syn říká: Vyhodím maminku do popelnice!

Offline Tabea
8273 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 10:28

tina Ehm, to už jsem si taky vyslechla...

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 10:46

eless uaaaaaa, jsem se úplně opotila. Je to víc než tři roky, bydlíme už jinde a tuhle při čištění vysavače na mě tři kuličky zas vypadly

Offline Mohučanka
7369 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 11:01

Dcera přirazuje lidi ke "zvířatkům": maminka je kráva, já jsem lev a tatínek je potápěč

Edit: ještě včera jsem byla vlk, ona liška, a babička medvěd...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 11:50

žluťásek mne sa po rozbiti niecoho skleneneho podarilo po par mesiacoch opat nejaky crep povysavat. nechapem ako je to mozne ze bol tak zalezeny

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 11:56

Mohučanka syn má asi deset koček schleich a má v tom jasný systém. to je maminka, tatínek, malé koťátko, velké koťátko, babička... Já se v tom nevyznám, tak vždycky podám špatnou 

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 12:28

No doprkýkna se slevama u Fare. Prošvihla jsem plátěnky a jsou vyprodaný. Všude, nejen na jejich eshopu.

A navíc mají jiný rozměry u různých kolekcí a já koupila nový moc velký a to nebohý dítě teď má buď kotníkový s fleecem, co mu sedí akorát, ale je v nich vedro nebo nízký, co by byly fajn, ale jsou moc velký.

Sakra sakra sakra, to je peklo s těma botama. Navíc se to teď nedá nikde vyzkoušet, grrr.

Offline Ava
1120 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 13:15

bram V klidu, já jsem s kufříčkem odcházela z domu pravidelně. Nevrátila jsem se až v 18

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 14:36

Avano ona má pět, tak mi to přišlo docela brzo :)) 

Offline barbucha blogger
36142 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 14:41

bram 

V šesti letech synka jsem ho - v noční košili - honila po tramvajový zastávce! Nutila jsem ho v pokročilou noční hodinu už konečně zalízt do postele... I zabalil si malý kufřík co nosil na pomůcky do školy a v tichosti se vytratil. Až když klaply dveře, uvěřila jsem že to myslí vážně

Offline dzizisketa
9029 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 14:49

Včera jsem našla založenou obálku s tisícovkou, tak jsem objednala něco na sebe malému, aby ho nepos*al beránek, že jo (neboť on to zvládne sám sobě si). Vyšlo to přesně na dvě body a jednu čepici Little Angel, ale když na nošení  i na nošení se mi nic neosvědčilo lépe (a hlavně už mu teď velikost vydrží pár měsíců, ne dva týdny, tak mi ani není líto těch peněz za to).

Offline žluťásek
8883 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 14:56

dzizisketa mají super ty letní čepice a klobouky s těmi stínítky na krk

Offline letfenixa
10950 příspěvků moje polička 11. dubna 2020 15:21

Karja prosím ťa, keď máš prihlášky do veľkonočnej súťaže?