žluťásek Tabea jste šikovné! V takových vlasech se navíc leccos ztratí ;)
Vše o těhotenství a dětech
Ohledně vlasů si tu postěžuju, že letos zase nebudu mít holčičku s culikama ani copama. Teď má dcerka něco jako mikado s ofinou, ale má hodně vlasů a takové silné a dnes se vrátila z venku se zpocenou hlavou a hlásila, že chce nakrátko.
JankaM to je stížnost?
Já je dnes rozcesavala obě a je to očistec. ![]()
Pinot Noir Tak to jste jeli spravne, my toriz ne? Prostredek jsem myslela ten sedak.
Karja aha. Podle návodu se má ale začít tou vzpěrou, co je na zemi. A u verze s pultíkem se začíná područkami.
continuity spíš jen takový povzdech, ta naše se učesat nenechá, takže by to byly spíš časem zpocený dredy ![]()
Pinot Noir Ja jsem jeliman, dotahovat se ma uprostred nejdriv. Ne zacit, ale dotahovat. Promin! Jako podle navodu jste jeli spravne, sambo ho nepotreboval ze jo a dopadlo to jak to dopadlo:-D:-D
Potrefenáhusa Díky! Ona teda bohužel většinu času vypadá, jak když zrovna prolezla křovím![]()
Tabea perfektní sestřih a ty vlasy ![]()
Gatita no mne zatial neposlali nic, platba ani neviem ci ci prebehla, tusim mi nejaka správa dosla. Ja som toho teraz tolko objednavala, ze nemam prehlad o nicom ![]()
, protoze ted jr tech 30% znovu a konecne naskladnili body s kratkym rukavem.
tuto informáciu som nechcela vediet ![]()
Mrakoplas Alza-heimer? ![]()
Sweet Potato Nj, ale tady je možnost registrace vypnutá. A mě teda chybí, já nejsem vůbec ostřílenej diskutér, do křížku bych se nepustila asi s nikým, spíš čtu, ale podle mě tu často ty diskuse hodně rozjela. I když někdy i negativním směrem, no.
Můžete mi někdo prosím srozumitelně popsat, kolik tak místa na věci do školy bude potřebovat prvňák? Dcera zatím nebude mít svůj stůl, zkouším to nějak vymyslet u společného stolu s PC. Bude stačit kallax 2x2 poličky? Myslím jen učebnice, sešity atd, prostě co přibude s nástupem do školy.
JankaM celý jedálenský, alebo kuchynský stôl, ak sa zdržujete hlavne v kuchyni, alebo celý konferenčný stolík, ak sa zdržujete hlavne v obývačke. Oba písacie stoly v izbách oboch mojich školákov slúžia hlavne ku kopeniu vecí, úlohy sa zásadne píšu tam, kde je zvyšok rodiny. S hlasnými komentármi.
continuity my měly se ségrou obě vlasy do pasu a matka si nedávno povzdechla, jak to bylo strašný po ránu, že nestíhala nic jiného, než zaplést copy ![]()
Dcera teda nevím, po kom je, zítra jsou jí 3 a ještě NIKDY jsme ji nemuseli stříhat. Na ofinu stačí mini sponka a vzadu se jí to kroutí po krku.
Selfie Master cestou kolem Svatojánských proudů 
Mrakoplas 711990 diky! Tak uvidime, docela by se nam ry oblecky uz hodily. Moc casto neobjednavam, tak nevim, jestli je takova dlouha blokace normalni. Bordel v objednavkach mam jen na pilulce, kde kupuju pleny a vzdycky k tomu prihodim par baleni UM. Ted nejak nestihali zasobovani, tak mi vzdycky tech UM privezli pulku, ja mezitim objednala dalsi, pak dodali neco z te puvodni objednavky, ale zas nedovezli vsechno z te posledni. Stopro mi dodnes neco visi, ale uz to nejsem schopna dat dohromady, protoze dite mezitim zas nekolik plechovek vypilo. Uplna rovnice o mnoha neznamych, tak uz to asi budu muset nechat plavat..
JankaM V podstatě nepotřebuješ nic. Všechny ty "učebnice" vypadají spíš jako sešity a víceméně všechny bude nosit každý den, můžeš je dávat rovnou do aktovky. Tu jednu věc, co eventuálně nebude potřebovat dáš kamkoli. Takže vlastně jen místo na aktovku :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY