Mě překvapuje, že vám připadá logistika složitá u dvou dětí. My totiž to samé řešíme u potenciálního třetího, mimo jiné teda. Chtěla bych je zase zhruba po dvou letech, mám teda ještě půl roku, rok čas. Je pravda, že dvě děti u nás byly vždycky jasný, dokonce i ten dvouletý rozdíl. První syn byl navíc fakt za odměnu, takže ani nebyl důvod měnit plány.
Vše o těhotenství a dětech
miuu To delala dcera asi taky kolem toho 1,5 roku. Nesnasela kdyz jsem se mazlila se starsim. Trochu se to zlepsilo, kdyz jsem omezila kojeni. Ale u vas je to kvuli te zdravotni situaci jine, no... Drzim palce, at se to nejak brzy srovna.
Díky. Snad se to zlepší,až začne chodit. Teď je na ní vidět,jak je z toho zpruzelá.
Já si říkala, že jestli dvě, tak brzo po sobě ať to mám co nejdřív za sebou ale když jsem to ze zdravotních důvodů musela tak opravdu udělat, tak jsem z toho nebyla moc nadšená.
A teď jsem z toho taková rozpačitá, příšerka je super a teď už by se s ní dalo dělat a podnikat tolik věcí a místo toho má hekající matku s báchorem, která je ráda že se popelíme po okolí na odrážedle a hrozně mě to kvůli ní mrzí a následující měsíce bude ještě hůř a mám teď výčitky, že jí nebudu moct dopřát to, co bych mohla kdyby byla sama. Na druhou stranu zas na sobě vidím, že ještě že už jsem těhotná a nic na tom nezměním, protože jak je malá čímdáltím pohodovější a samostatnější a mohla bych s ní dělat už asi cokoliv sama (+ by se mi už pomalu blížil potenciální návrat do práce) tak teď by bylo pro mě mnohem těžší se k tomu druhému vůbec odhodlat. Takže je to asi dobře no
Na Nový rok jsme si povídali s mužem, že když přežijeme tento rok, tak pak už to budou jen ty pozitiva a jistoty ![]()
MP Meri no s tim planovanim a strachem z logistiky...Jsem si to naplanovala, aby byl dost velky vekovy rozestup, protoze jsem je nechtela mit doma oba soucasne (a teda taky jsem se potrebovala nejaky ten rok povenovat praci). No ha ha ha, mam je tu oba. Ale zas v karantene odpadaji ty logisticke problemy
Muzu tak akorat jezdit trasirkou po planku bytu a premyslet, do jake mistnosti se pred tim stereem zavru. ono to je pak asi vzdycky vsechno nejak jinak, i kdyz ti to vyjde jakoze podle planu.
dzizisketa k te matce s velkym M - prijde mi, ze o neco sice starsi dite kvuli peci o sourozence osidim, ale naopak se mu tim prilepsi zas nekde jinde. Ono to pro nej je docela obohacujici, spatne se to ale popisuje. Proste ted nefungujem jako 3 jednitlivci, ale jako ctyrclenny celek. Starsimu se to dost libi, vymysli pro mladsiho ruzne plany a tak.
Pinot Noir Prosím prosím, sem s dojemnou bráchovskou scénkou!
Proč mi tady najednou vyskočila reklama na antikoncepci? ![]()
barbucha nahoda? Nemyslim si![]()
U starsi nastupuje s plnou paradou obdobi vzdoru
a mlade ma zub:D
dynda muz chcel dceru aj som si zo srandy hovorila ze to natruc bude syn. Mame chlapca
Mne to bolo vzdy jedno a rovnako by to bolo aj s druhym. Neznasam kecy ako ludia lutostivo pozeraju ked mate dieta len jedno alebo sice dve ale nie od kazdeho jedno
Akurat muz ked vidi takmer rovnako staru dceru mojej pribuznej tak obcas trepne len tak ze by druhy kus skusil ak by to bola dcera. No smola ja na objednavku nevyrabam! ![]()
Tak ja dam dojemnou s holkama. Se starsi jsme sbiraly sedmikrasky a pletly venecek pro princezny. A kdyz jsem ji ho chtela dat na hlavu, tak rekla ,,ne, mamo ne, Náňa doma princezna,,
Myslim, ze je nejstastnejsi, ze ji ma, po probuzeni se po ni hned pta a tak.

Karja bara dneska k sobe pritiskla saru a povida: sarinko, ňuňáčku:D
Tak stejně je to věc otce, ne? Co si vyrobí, to má! ![]()
Aspoň teda náš mladej se strašlivě nafouknul (pohříchu mocně podporován obdivem tchánů), jak je šikovnej, že dodal obojí najednou!
Teda ale ňuňuňu! ![]()
Isca nenápadně jsem je pozorovala, jak se mazlí (nosem na nos jako Eskymáci) a najednou slyším Ríšu, jak Viktorovi šeptá "ty seš můj nejlepší kamarád". Jako vím, že to pochytil v televizi, ale stejně mě to dostalo ![]()
Karja jezis![]()
711990 Ja toho slonika prodam, ti povidam!:-D
barbucha este stale sa najdu rodiny kde sa preferuje syn ako prve dieta. Najma tie kralovske
syna nezaprie lebo je po nom ako cez kopirak
Karja mala mala je krasna ![]()
Je normalni tesit se v 36 na vnoucata, kdyz je detem 9 a 5?
asi ne, co?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025