Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:58

MP Meri ne ne, žádné blaho v tom nespatřuju, když má Ríša období, kdy chce chodit ven, tak chodím, ale trochu u toho trpím. Teď, co máme trampolínu, dá se po zahradě běhat bez bot a může se zase cabrat v kýblech s vodou, po venku moc netouží, a mně to docela vyhovuje ;) Jak ale začnou tady za rohem prodávat zase točenou zmrzlinu, budeme asi vyrážet denně

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:59

MP Meri Ty mas totiz uplne jinej destkej model mi prijde:-D. Dcera si zacala neco sama kutit v roce a pul;-), jinak me doma furt prudila a ja se nemohla ani vycurat sama, venku se jeji zajem aspon trochu rozptylil.

Offline 711990
18314 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 21:59

Karja hmm tak to neni zadnej odpocinek:(

Pinot Noir tak do Vinore bych se kapku prosla tedaale zas po rovince!

Online continuity
42958 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:01

MP Meri tak my bydlíme v paneláku na periferii. Vzduch takový jako v Praze, mít zahradu, mozna to řeším jinak, kdo vi. ale my jsme hodně venkovní rodina, mě navíc nebaví sedět na jednom místě, potřebuji se hýbat, takže se bojím, že ani ta zahrada by to u mě neřešila. Sezení na pískovišti mě taky ukrutně neba a to jeste nebyly ani chytré telefony.

Ale to dítě bylo na tom pískovišti nebo v lese u potoka stejně nejšťastnější. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:03

MP Meri ještě ti tam chybí chlap co dorazí z práce hladovej a udivenej cos dělala celej den, že tam máš takovej bordel

​Takovýho jsem kdysi měla, ale naštěstí jsem se ho včas zbavila. Sambo neřekne ani popel, sice dovalí v 90 % až po večerce, ale zase přitáhne zbytky z kuchyně, tak aspoň od vaření jsem víceméně osvobozená, to by byla totiž moje smrt

Offline tina
6315 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:03

Sestrenice v Pepcu delala a rikala, ze kdyz se to obleceni vybalovalo, tak se ji u toho delalo normalne soufl, jak to smrdelo a kolikrat i plesnivy... Ono to mozna bude i jinde, ale ja mam od ty doby zabrany tam obleceni kupovat. A body, co jsem tam kdysi koupila, se hned ozmolila, ponozky teda dobry,ty drzej. 

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:04
Reakce na MP Meri:

​Ty navraty Jako uplne nejhorsi je odejit po obede a dorazit domu kolem sedmy Dite hladovy, ja hladova, v kuchyni jeste bordel od obeda, v loznici vytahany obleceni ze skrine, vykoupat dite, sebe, udelat jidlo, snist jidlo, nakrmit dite, zahnat do postele, ja vyrizena, dite nejvic naspeedovany, uspat dite, vylezt z loznice, uklidit bordel po obede i po veceri, zalejt balkon, zamest podlahu, nalejt vino, sezrat druhou veceri, padnout za vlast. A to mam jen jeden kus. Nesnasim to!

​Přesně

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:08

Karja Asi jo, on je fakt uplne bezproblemovej. Proste si nekde jezdi autickama, cmara pastelkou, listuje v knizce, beha okolo stolu, schovava se pod perinu, pul hodiny se snazi si navliknout tricko na nohy ... minimalne desetkrat denne ma na delsi dobu zasek u botniku, zkousi si nasazovat ruzny boty, vydrzi mu to fakt dlouho. Jako doufam, ze je normalni Ve skolce ho teda strasne chvalej pokazdy, kdy si ho jdu vyzvednout, tak to je jakoze - vsechny deti jsou hodny (mrk mrk), ale ten vas, ten je uplne za odmenu, o nej se ucitelky perou! Az si kolikrat prijdu uplne trapne, ze co tam vubec cpu dite, kdyz je tak strasne hodny

Online Tulipe
2474 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:09

Ja na tohle období, kdy jsme dopoledne vyrazeli ven, na různá hezká a zajímavá místa po cele Praze a vraceli se večer, vzpomínám strašně ráda. Minimum bylo vyrazit do blízkého areálu s rybnickem, ale ideální byl celý den v Zoo, ve Stromovce, na Petříně, na Vyšehradě atd, zajít na nádraží, koukat na stavbu. Záleží na dítěti, když je spokojený doma a matku nebaví chodit ven, tak proč se nutit ;)

Online continuity
42958 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:10

MP Meri no vidis, Já uboha, v rodině, kde sambo moc nevaří a žádné jídlo domu nenosí ( kromě nákupu), jsem ještě vyřešila v zoo i to vaření. Vařili tam docela dobře i takové ty detsky jídla ta hubičku. Před odjezdem jsem jim ještě koupila kukuřici nebo tvarohovou palacinku a doma dostaly tak maximalne kaši. 

Offline dzizisketa
8943 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:13

MP Meri 

Rosťa se taky umí doma skvěle zabavit, ani o něm nevím, akorát u toho nadělá dost nepořádku. Ale te´d ho to začalo hodně bavit venku, houpačky a skluzavky, huláká po všech psech, tomu našemu tahá vodítko, pozoruje točící se kola kočárku, stíny míhající se na zemi, tramvaje... až z toho nakonec usne

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:14

viktorka_od splavu Hele sambo, jak je ted doma, tak furt za vsechno dekuje. Asi pochopil. Minulej tyden za kapustovej karbanatek podekoval trikrat.

Offline Pinot Noir
29848 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:15

MP Meri ty jo, s takovým prvním, už bych měla tři!

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:16

MP Meri :-D:-D Jo urcite, mne z tvych popisu prijde taky hodnej;-)

Offline viktorka_od splavu
49257 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:18

Karja v další fázi uvaří a bude děkovat že jste to bez frflání snědli

Offline barbucha blogger
35765 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:20
Reakce na Karja:

Minulej tyden za kapustovej karbanatek podekoval trikrat.

Online continuity
42958 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:21

viktorka_od splavu tak to jsem zvědavá, dnes přišel muž s nápadem, že by šel na OCR. Že mu stejně hrozí kurzarbeit. Být odkázána na jeho vaření, tak fakt nevím. On i uvaří, ale vytáhne recept a s každým jednotlivým krokem se chodí zeptat.

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:25

viktorka_od splavu To zas mne ta jeho jidla nechtnaji, ja se rada najim dobre;-)barbucha A jak uctive! 

Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:27

continuity Ale muj tatka se takhle pri krizi 2008 kdyz byl doma dost naucil, dej mu sanci;-)

Offline viktorka_od splavu
49257 příspěvků moje polička 29. dubna 2020 22:30

Karja tak to je otázka preferencí, jestli radši dobře, nebo bezpracně:-)) continuity muž uvaří a asistenci nesnáší, ale i když mně to teda chutná, tak jsou to taková jídla.. co bych obvykle nepreferovala nebo to nemusím jíst furt. mně by vyhovovalo se střídat